Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen tufaya getirsen hemen yaparsın evli barklı adam demeyip. Çocuğun psikolojisi derdin olmaz. Adam üzerinde hak iddia ediyorsun. Çeyizin var çünkü senin

Küçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirken
ya abla valahi sana hayranım
bu nasil bir dirayettir herkesin ak dediğini hala siyah diye hiç şaşmadan sinirlenmeden savunuyorsun günlerdir
yav bir milim kaymiyorsun fikrinden fjjdjd
ben gözümle gördüğümü böyle savunamam

Çocuğun psikolojisini bozan senin bu tavırların olabilir.

Diğer taraftan bu kadar mal mülk konuşursan ondan da olursun.

Ne emeğin ne hakkın var o evde?
Gelinlikle, çeyizle girmek yeterli mi oluyor?
Şunu unutmayın ister sizden olsun ister başkasından... Doğacak çocuk oğlunuzun kardeşi. Ne dinen ne kanunen sizin hakkınız yok ama o çocukların hakkı var.
Düşman yetiştirmeyin çocuğu.

Sizin bu mantıksız çıkarcı tavırlarınız evli iken de varsa boşanma sebebiniz aşikar.

Çocuğunuz için de kendiniz için de destek alın.

Madem çocuğunuz kardeş fikrine sıcak bakmıyor, Siz evliyken nasıl utanmadan ikinci çocuğu istediğiniz? neyse ne diyorduk, hep beraber, ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. Allah kem gözlerden korusun. Allah oğlunuzun kardeşini hayırlı eylesin.

Ay musakka abla, bir fas-fransız dizisi vardı. Orada evin hizmetçisi, evin zengin beyinin kirli çamaşırlarıyla, adamdan hamile kalmıştı. Seninde bunu yapma şansın vardı. Nasıl kaçırdın bunu.

Adam seni ne güzel keklemiş be

Gelinliğine de baslıcam cevizine de baslıcam yetti ya. Allah bilir çeyize 2-3 patikten baska bir sey koymamıssındır sen. Bela mısın adam basından atmış seni, susman icin her seyi kabul etmiş hala kene gibi yapısma derdindesin.

Ayrıca ne senin ne oğlunun hakkı ora. O ev kocana kalacak. Kocan öldüğünde hem senin evladına hemde diğer kadının evladına kalacak.

Ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafa yapısına ulaşıyorsunuz?
Şaşkınlıkla okuyorum konularınızı, verdiğiniz cevapları.
Allah selamet versin, sizinle muhatap olanlara da sabırlar…
Ben hiç bulaşmayacağım bu konuya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…