- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
Ay gobegim catladi ya sinirdenKızım doktor he deyin dedi, paralama kendini.
Kızım doktor he deyin dedi, paralama kendini.
O ev oglunuzun ya da sizin hakkiniz degilBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
bizde geri çekiliyoduk geri çekilirken olmadı çocuk olsun diye yapınca oldu işe yaramasa bende yaramazdı ölü doğum sonrası 40 ım çıkınca hemen bir ay bile beklemeden hamile kalmıştım oğlumaDemek ki neymiş geri çekilme ile de hamile kalınmıyor, kadınlar kendini dölletiyormuş.
Sonra neden cocuk yaptın böyle adama diye sorduğumuz üyelerin geri çekildik oldu yalanına inanmayalım
Küçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirken
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
ya abla valahi sana hayranım
bu nasil bir dirayettir herkesin ak dediğini hala siyah diye hiç şaşmadan sinirlenmeden savunuyorsun günlerdir
yav bir milim kaymiyorsun fikrinden fjjdjd
ben gözümle gördüğümü böyle savunamam
Abi kapasite meselesi napcan. Bu kadar oluyor. Kabullenmek lazım. Herkes öyle yapmış.Ağasın paşasın kralsın diyorlar, öyle baş olunuyor.Ay gobegim catladi ya sinirdenogluna anlatsam anlardi simdiye
Yok. Konuyu oku yeter. Onu tekrar edip duruyorNe anlatiyor? diger konusuna baktim 5k olmus. Olaganustu bir durum mu var konuda :)
eski kocanda senden boşanınca bekar oldu şuanda o kadınla evliBaşına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Kadının çocuğu yok nasıl bir düşünce bu vala anlamadım sizin korkunuz o evden çıkarılmakBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Evde ne emeğiniz var tuğlalarını mı ördünüz? Oğlunuz evlenip gidecek o şehirde yaşamayacak belki ne diceksiniz hayır gidemezsin bu ev senin güvenli alanın mı?Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Siz boşandınız hangi rızıktan bahsediyorsunuz, adam evlenmiş farkında mısınız? Şu anda adamın tüm mal varlığı ve geliri hakkında söz sahibi siz peki?Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?