Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ev kayınpederinin değil mi onun olan ev nasıl çocuğun hakkı oluyor. kayınpeder ölünce ilk eski eşinize kardeşleri varsa onlara kalır eşiniz ölürse ev eşine ve çocuklar arası pay edilir. direk sizin çocuğunuza bir ev kalmıyor maalesef

O ev oglunuzun ya da sizin hakkiniz degil

Demek ki neymiş geri çekilme ile de hamile kalınmıyor, kadınlar kendini dölletiyormuş.

Sonra neden cocuk yaptın böyle adama diye sorduğumuz üyelerin geri çekildik oldu yalanına inanmayalım
bizde geri çekiliyoduk geri çekilirken olmadı çocuk olsun diye yapınca oldu işe yaramasa bende yaramazdı ölü doğum sonrası 40 ım çıkınca hemen bir ay bile beklemeden hamile kalmıştım oğluma

Küçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirken

Tövbe est. Çok bencilsiniz. Çocuğun sağlığı sizin elinizde. Akıl sağlığı yerinde anneler genelde bunu kendi açıklıyor normal bir şey olduğunu . Kırk kere bir çocuğa ohaa bu anormal bir şey derseniz ister istemez o da anormal bulup etkilenir. Önce siz insanların kurmuş olduğu yuvanın coook normal olduğunu kabullenin. Çocuğunuz zaten etkilenmez.

Psikolojisi bozulacak bozulacak dediğiniz için bozulmuştur yani. Dünyada bir tek siz yoksunuz sizin oğlunuz yok. O kadın da bir çocuk sahibi olacak. Eski eşiniz de mutlu olacak. Ki umarım siz de mutluluğu bulun insanları bırakınca. Neden ikinci bir mutluluk için vermiyorsunuz bu çabayı ?
Ya da tamam koca istemiyorsaniz ikinci kere o zaman işinize gücünüze bakın tek başına ayakları yere sağlam basan bir kadının oğlu olsun oğlunuz...

Mantıklı değil mi. Para kazanın biriktirin harcayın. Bu nasıl bı cringelik ya. Yok gelin geldiğim evden çıkmam . Hanımefendi yıl 2023... Milletten gecinmeyi biraksaniz mi acaba.

sıktın.
temcit pilavı gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun işin gücün yok mu?

İşte dirayet, işte cesaret gerçek liyakat Musakka'da var bizlerde yok

Siz neden kendinizi her şeye hakkınız varmış gibi görüyorsunuz. Ne özelliğiniz var? Gelinliğinizle geldiğiniz ev size mi ait? Eski eşiniz size o evi düşünceli oluşundan vermiş yoksa hakkınız felan yok o evde.

Kadının çocuğu yok nasıl bir düşünce bu vala anlamadım sizin korkunuz o evden çıkarılmak

Evde ne emeğiniz var tuğlalarını mı ördünüz? Oğlunuz evlenip gidecek o şehirde yaşamayacak belki ne diceksiniz hayır gidemezsin bu ev senin güvenli alanın mı?

Siz boşandınız hangi rızıktan bahsediyorsunuz, adam evlenmiş farkında mısınız? Şu anda adamın tüm mal varlığı ve geliri hakkında söz sahibi siz peki?
Hiç kendi çocuğunu düşünmeden 2. Çocuğu yaptı derken bu doğacak olan çocuk da eski eşinizin çocuğu değil mi zaten.

Eski eşiniz elinden geleni yapıyor zaten, bu ekonomi de 2 ev geçindiriyor üstüne çocuğu kolejde okutuyor siz hala daha fazlasının peşindesiniz bi durun artık

Bak musakkak biz sana en başından belli bunu anlatmaya çalıştık dinlemedin.insanlarin sözünü dinledin 1 yıl boyunca çocuğu kadının başına yolladin.kadin sinir krizi geçirdi..çocuğu evde istemiyor.bugun bu çocuk olduysa sebebi sen ve senin kendini bilmeden hareket etmen.kadini cocuk noktasında gaza getirdin.bak şimdi hala kafanın doğrultusunda gidiyorsun bana birsey olmaz çocuğuma birsey olmaz diyorsun.ama kukla gibi oynatıyorlar..çocuğunun sünnet düğününde bile söz hakkın yok.vasfin yok.ne deseler yapmak zorundasın...çünkü sahip ciktigin bir hayatın bir çocuğun yok.onlara bağlı kaldığın aman rahatım bozulmasın dediğin her an da böyle olacak.bak kardesim ben de eşimden ayrildim bir de degil 3 çocuğum var.seni ben anlarım..Sen adamı bosadin.ne dediler sana gezer gezer gerimi gelir.seni nasil ikna ettiler.yapma etme..bak bugün kv gilin masasında evinde yerin yok .çocuğu bırak git babasi gelip görecekler dedi..anla artık.yarin yeni gelin ne derse o olacak.sende sadece uzaktan izleyeceksin..kendini kurtar kendine önem ver..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…