Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım onun bana kapak yapmaya yemez ikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
Piyasadaki bekar adamlardan biri eski kocandı ve onunla evlendi

Oyle soylersen tabi istemez.

Neden doktora goturmedin en degerlini?

nasıl bir tufaya getirmiş ki çocuğun nasıl yapıldığini biliyordur adam sonuçta

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Oğlumun güvenli alanı ne ya, benim demiyor da. Kendi hırslarına çocuğu da alet etme. Çok rahatlamak istiyorsan ağlayarak günlüğüne yazabilirsin mesela. Oğlun neyse doğacak çocuk da o çünkü. Hiçbirinin ayrıcalığı yok.

Ya siz 2 konuyla burada millette psikoloji bırakmadınız. Adam yine kaçmış kurtarmış kendini de Allah çocuğunuza yardım etsin. Kardeş duyunca altına yapmak nedir ya. Demek ki siz bu konuyu evde ne kadar abarttınız ki çocuk böyle bit tepki verdi. Ve üzgünüm ama oturduğun evde o kadının ve çocuğunun da hakkı var.

Sizin tek derdiniz eski eşiniz ve yeni karısı. Hala ayrılmış olmanızı kabullenememişsiniz ve olmadık şeylere takarak onlara öfkenizi kusuyorsunuz. Çoğu hamleniz içinde kendi çocuğunuzu kullanıyorsunuz. Bunu kendinize ve çocuğunuza yapmaya devam ederseniz çocuğunuzun psikolojisini asıl siz bozarsınız. Bırakın eski eşiniz ne yaparsa nasıl yaşarsa yaşasın siz kendi hayatınızı güzelleştirmeye bakın.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Derhal psikiyatr bölümünden randevu almalısınız. Mhrs den falan bulabilirsiniz hem de ücretsiz.
Baya baya takıntı yapmışsınız, zavallı bebeğin bile geleceğiyle oynamayı düşünüyorsunuz yazık
Bebek olduğunu öğrenince mi oğlunuzun kıymetini anladınız
Önceki konuda oğlumu temelli göndersem mi yanlarına diyodunuz da

Konu sahibi ederse haklidir beni ilgilendirmez ama sizde annesine kizip cocuga soylemekle dogru mu yapiyorsunuz dusunun
Sizin söylemenizle herhangi bir konu üzerinde düşünmek zorunda değilim. Konu ben de değilim gereksiz atışma yapmayalım. İyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…