• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide kayınpeder vefat edince, senin şimdiki ufaklıkta büyünce o evden seni kovacaklar haberin olsun. Aklın varsa çalışıp kendine bi ev al yaşlanınca sokakta kalma

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Eşiniz ile neden ayrıldınız? O mu istedi

anlamadığım bir nokta var. hadi diyelim ev senin çocuğun hakkı desek seni gaza getirsek haklısın ağam paşam desek ne değişecekki??? ev kocanızın üzerine ait olsa siz evliyken ikiniz almış olsanız hadi bi nebze anlarım davası cartı curtu var çünkü ama ev eşinize bile ait değil bu konuda ne yapabilirsiniz ki 😄

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Yapılan planlar ve yaradanın planı diye bir durum var. Ben bunu çok iyi bilirim.

Bnde ayrıldım. Oğlum ve kızım var. Bn ondan ayrılınca bizi evden çıkarmakla tehdit etti. 2 çocuk nereye gidicem dedim. Başlarında durayım parada nafaka da istemiyorum. Biri teog diğeri üniye hazırlandığı dönemdi... Oğlumu bnden aldı, sonra bna göndermeye çalıştı, kızına 18 yaşına geldin sana nafaka ödemem diyip sevgilisini 2 gün sonra doğumgünü kutlamasını kızımın okuluna yakın bir mekanda kutladı. Kızım çok üzlmüştü... Evi sat paramı ver, evi vermesen o muhitte adını çıkarırım m,,,,,, çıkardı her kez onu taşladı. Akrabaları hemde.... Hepsiyle grşüyorum ama onunla kimse görüşmüyor. Sonra oğlum bna geldi...ama maddeye başlamıştı. 2 buçuk yıl gece gündüz sokaklarda peşindeyim... Evt o da koşuyordu ama o bir koşuyorsa ben 10...gece koşuyordum, sende gel diyordum gelmiyordu. Gidip tek Başıma her yerde, hastanede, merdiven altlarında, ışığı yanan ev civarlarında Oğlumu arıyordum.

Sonra ne oldu biliyormusun,,,,, bna dediki otur o evde. çünkü oğlumuz ordan başka yere gitmez. Hiç değilse evine geliyor.... Oğlum hiç bir kimseye gitmiyordu, o eve gidicm diyordu....yani yaptığı plan ayağına dolandı... Ama malesef olan bnm oğluma oldu.... Ama çok şükür oğlumu kurtardım. Evi de alamadı. Ama umrumda değil bu ev. Onun umrundaydı ama mlsf olmadı.

Sen bir doktora git bence kardeşim

Sakamisin ya!!! Eşim değil eski eşim... Ayrıca oda çocuğu umarım herşey güzel olur çocuklar için

Ev konusunda senin ağzını açmaya hakkın yok bi kere başta kocanın hakkı kocan müsade etmez artık o 2 çocuk babası 2. Çocuğunu da düşünmek zorunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back