Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Musakkak ikinci erkeği kabul eder mi?

Milletin aklıyla burda dalga geciyorsun sen resmen. o ev kusura bakma babaları bir olduğu için iki evlâda da miras yoluyla düşer sen bı tarafini yirtsan bu böyle olacak. Bu kadar cahil olamaz bir insan. Miras hukuku diye birşey var. O evde senin cocugun kadar doğacak çocuğunda hakkı var. İnsallah bu saçma sapan fikirleri sadece buraya yaziyorsundur. Oğlunu bu yaşta mal mülk hırsıyla doldurma.kusura bakma ama adam bir evlilik hayatı zaten yaşamamış. Bırakta şimdi mutlu olsun. Sen kendi dipsiz kuyunda naparsan yap ama oğlunu biraz olsun seviyorsan bu entrikalari bırakıp oglunda bir düzen kur. Herkes kendi yoluna gitsin. İnsanların evliliklerine musallat olma. Normalde 7 yaşında bir çocuk kardeş diye delirir ister ama çocuğu öyle bir dolduruyorsunuz ki resmen psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. İlerde bu sebepten çocuğu babasına kaptirabilirsiniz ayaginizi denk alın bence. Dava açar akıl sağlığı raporu ister. Zaten burda yazdıklarınızin yarısini başkası dinlese direk raporu verir size. Çünkü kaç gündür yazdıklarınizi okuyorum ve hiç mantık akıl alır şeyler yazmiyorsunuz. Bir çeşit histeri krizi yaşıyorsunuz. Artık o adamdan ümidinizi kesip yolunuza bakın

o evde bizim de hakkımız var rıskımızı yedirmeyelim bacılar

hayırdır size ne oluyor? Ben ilk günden beri musakka ablama destek oluyorum. Alnımın akıyla, anlı şanlı halde kolumda 5 bileziğimle ilk günden beri buradayım. Ağla cnm.

kız sen çok fenasın inşallah senin gibi gelinim olmaz

Canım sizin havuzlu sitede eviniz var mı? Varsa belediyeden hemen gün alıyorum.
yok biz sokakta yaşıyoruz, cem yılmaz diyodu ya ben masraf olmasın diye 7 yaşına kadar doğmamışım bi tane simit alır 4 kişi bir hafta idare ederdik. suyu da kuyudan çekip içiyoruz. elimize 1 lira geçse o gün hep zenginmişiz gibi hayal ediyoruz. sen bizden uzak dur çok fakiriz biz

Canımm sende ne drama yaptın hemen.. Cıks cıks cıks. Zaten benim gözüm musakkanın kocasında. Boşansın ben onu alcam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…