• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Kesinlikle senin psikolojim bozuk!! Gurursuz gibi adamın evinde oturuyorsun bide çocuğumda çocuğum. Ev adamın ve senşn çocuğumun olduğu kadar adamın doğacak çocuğununda hakkı. Kocan şimdilik çıkarmıyor ama öldüğünde o istemediğin evlat atar kapıya aklında başına gelir. ESKİ KOCANIN YAKASINDAN DÜŞ bence . Tiksinç bi durumdasın yazık

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Yav senin rızkın değil. asıl sen o kadının ve çocuğunun rızkını yiyorsun. Adam seni boşamakla en doğrusunu yapmış valla beyin yerlerde

Vakit ayırıp okuyan, yorum yazan herkesi tebrik ediyorum 👏🏻
Kadın pazar günü üye olmuş. 2 konu açmış. 544 mesaj atmış. Mesajlar Sadece kendi konularına. İlk konusunda çocuğu ve üvey anne senaryosu kurmuş. İkinci de üvey annenin hamileliğini eklemiş.
Sosyal deney yapıyor heralde. Allah çarsısına pazar versin 🙏🏻
2.eş doğum yaparsa yandığımızın resmidir 🤪
😂

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Sizn önceki konunuzu da gördüm çocuğunu kadının başına musallat etmiştin artık düş bunların yakasından ya rahat bırak insanları çocuğunuzun psikolojisinde bozuyorsunuz adam evli tabi cocuk yapacak size mi soracak cocuk yaparken zaten ekmek elden yaşıyorsunuz çocuğunuzun bütün ihtiyaçlarını babası karşılıyor sizde milleti kıskanmayı bırakın çocuğunuzla ilgilenin derim size

Canımm, acaba kocana tekrar barışmayı mı teklif etsen? Resmi nikaha gerek yok, imam nikahı yaparsınız. Beraber oğlunuzu büyütürsünüz. Yeni gelinin evladına bile gerekirse sen sahip çıkarsın. Böylece büyük eve geçersiniz.

Canımm, acaba kocana tekrar barışmayı mı teklif etsen? Resmi nikaha gerek yok, imam nikahı yaparsınız. Beraber oğlunuzu büyütürsünüz. Yeni gelinin evladına bile gerekirse sen sahip çıkarsın. Böylece büyük eve geçersiniz.

inşallah en kısa zamanda kocanın aklı başına gelir yuvanıza geri döner.Bir eğlence uğruna seni oğlunu perişan etti bu adam.

:cry::cry::cry::cry::cry:
Yeni taktikler..Sizi şu altılı masaya mı oturttursak?

Sizin oğlunuz evlatsa o doğacak çocukta aynı babanın evladı. Şimdiden kardeşler arası fitne sokuyorsunuz yazık yapmayın.

Lütfen geri gel ve "Kocam ve hamile karısı nasıl baştan çıkarabilirim" başlığını aç. Kocayı baştan çıkarma taktikleri beni aşar ama burada sana hep destek tam destek var.

Hazır yeni gelin hamilelik nazlarıyla kocanı bunaltırken acaba biraz cilve mi yapsan? Bak bunlar bebek olacak diye uzaklaşacaklar. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir.:KK60:
Kız aklına sokmasana böyle şeyleri anası gibi. Gidip söyleyecek adama. Bu sefer doğacak bebek te benim diyecek.

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
O ne demek ya ?cocugumun guvenlı alanı degıl cocugunu kullanarak kendine kıskanclık alanı yaratma .Adam babasının evınden valızını alıp cıkmıs kendine yeni bı hayat kurmus.Sen kendin ıcın ne yapabıldın çocuğunun babası dıye baskasının hayatına çomak sokuyosun?Ogluna ana olda guvenlı alanı kendin olustur bırazda elını taşın altına sende koy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back