• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ne demek ya ?cocugumun guvenlı alanı degıl cocugunu kullanarak kendine kıskanclık alanı yaratma .Adam babasının evınden valızını alıp cıkmıs kendine yeni bı hayat kurmus.Sen kendin ıcın ne yapabıldın çocuğunun babası dıye baskasının hayatına çomak sokuyosun?Ogluna ana olda guvenlı alanı kendin olustur bırazda elını taşın altına sende koy
Kuzum ceyiziyle, dugunuyle, alnının akıyla evlendi o. Eski eşinin yeni eşi, onun ve çocuğunun rıskını ( rızkını) yiyor. Geldiğinde aynen bu cevabı alacaksın, yorma kendini.

Haksızlık yapıyorsun ama bana. Ben çalışıyorum nasıl izlicem Müge anlı yi? Akşamları izle deme akşama kadar çatlarım 🤣🤣
Böyle ekranlarda canlı canlı, bizimkinin yeni gelinle tartışıp, tansiyonum düştü ayy bayılıyorum diye, kendisini kocasının kollarına atışını izlemek istemiyorsun yani canımm

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Troll

Kızlarrrr koşunnn yeni yenge gelmiş konu açmış“ikinci eş”

Canım seninki gelmiş konu açmış koşşş

musakkak musakkak kız sen hala takı makı peşindesin seninki gelmiş diyırum sana sallıyor

Ben anlamadım banamı diyor tam anlamadım ki
Şu mesajları okudukça gülmekten gözümden yaş geliyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yahu bu kadın ne ara ban yedi?
Konu çok hızlı iki girmem arası 50 sayfa akıyor takip edemiyorum.

Off fena fikirler bir de lohusalık aman Allahım 😱

Yeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek :KK62: Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.

Yeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek :KK62: Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.
Begüm senaryo yazacağına en son attığım yorumumu beğen. Gözlerim küçüldü yorum arayi alintilamaktan 🤣🤣

Doktor bir de cinsellik yasağı koyarsa ama adam ikinci bir boşanma maddi külfetini kaldıramaz gibi geliyor çekeceğğğğkkkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back