- 21 Eylül 2017
- 1.202
- 1.856
- 133
Haksızlık yapıyorsun ama bana. Ben çalışıyorum nasıl izlicem Müge anlı yi? Akşamları izle deme akşama kadar çatlarımŞekerim boşver dinlesin, müge anlıya düşerler de televizyondan izleriz rahat rahat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haksızlık yapıyorsun ama bana. Ben çalışıyorum nasıl izlicem Müge anlı yi? Akşamları izle deme akşama kadar çatlarımŞekerim boşver dinlesin, müge anlıya düşerler de televizyondan izleriz rahat rahat.
Kuzum ceyiziyle, dugunuyle, alnının akıyla evlendi o. Eski eşinin yeni eşi, onun ve çocuğunun rıskını ( rızkını) yiyor. Geldiğinde aynen bu cevabı alacaksın, yorma kendini.O ne demek ya ?cocugumun guvenlı alanı degıl cocugunu kullanarak kendine kıskanclık alanı yaratma .Adam babasının evınden valızını alıp cıkmıs kendine yeni bı hayat kurmus.Sen kendin ıcın ne yapabıldın çocuğunun babası dıye baskasının hayatına çomak sokuyosun?Ogluna ana olda guvenlı alanı kendin olustur bırazda elını taşın altına sende koy
hımm bi oncekı baslıgınıda gordum ama geç gördüm.Sıkıntılı mahlukmus ;teşekkür ederimKuzum ceyiziyle, dugunuyle, alnının akıyla evlendi o. Eski eşinin yeni eşi, onun ve çocuğunun rıskını ( rızkını) yiyor. Geldiğinde aynen bu cevabı alacaksın, yorma kendini.
Böyle ekranlarda canlı canlı, bizimkinin yeni gelinle tartışıp, tansiyonum düştü ayy bayılıyorum diye, kendisini kocasının kollarına atışını izlemek istemiyorsun yani canımmHaksızlık yapıyorsun ama bana. Ben çalışıyorum nasıl izlicem Müge anlı yi? Akşamları izle deme akşama kadar çatlarım
Evet az önce tıkladım baktımMusonun profil fotosunu gördünüz mü? Oğlunun 6 yaş pastası
Rica ederimhımm bi oncekı baslıgınıda gordum ama geç gördüm.Sıkıntılı mahlukmus ;teşekkür ederim
İstiyorum istemem miBöyle ekranlarda canlı canlı, bizimkinin yeni gelinle tartışıp, tansiyonum düştü ayy bayılıyorum diye, kendisini kocasının kollarına atışını izlemek istemiyorsun yani canımm
TrollBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Off fena fikirler bir de lohusalık aman AllahımHazır yeni gelin hamilelik nazlarıyla kocanı bunaltırken acaba biraz cilve mi yapsan? Bak bunlar bebek olacak diye uzaklaşacaklar. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir.
Kızlarrrr koşunnn yeni yenge gelmiş konu açmış“ikinci eş”
Nasıl yani
Canım seninki gelmiş konu açmış koşşş
Anlamadım
musakkak kız sen hala takı makı peşindesin seninki gelmiş diyırum sana sallıyor
Şu mesajları okudukça gülmekten gözümden yaş geliyorBen anlamadım banamı diyor tam anlamadım ki
Off fena fikirler bir de lohusalık aman Allahım
Begüm senaryo yazacağına en son attığım yorumumu beğen. Gözlerim küçüldü yorum arayi alintilamaktanYeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.
Doktor bir de cinsellik yasağı koyarsa ama adam ikinci bir boşanma maddi külfetini kaldıramaz gibi geliyor çekeceğğğğkkkkYeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.
imam nikahı kıyabilir bizimkineDoktor bir de cinsellik yasağı koyarsa ama adam ikinci bir boşanma maddi külfetini kaldıramaz gibi geliyor çekeceğğğğkkkk
beğendimBegüm senaryo yazacağına en son attığım yorumumu beğen. Gözlerim küçüldü yorum arayi alintilamaktan
Sağol kuzumbeğendim
...gibi,...gibi diye diye ban olduNe bani ödül almaliydi konuları popüler
Çok fenasın heeimam nikahı kıyabilir bizimkine