• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şekilde kendinin özel olduğuna ikna olmuşsun. Belki boşandığın halde kayın ailenin seni evden kovmaması, belki eski eşin zorluk çıkarmayıp bavulunu alıp gitmesi etken olmuştur. Şuursuzca elin adamının ailesinin olan evini üzerine istiyorsun. EVET ELİN ADAMI zoruna gitse de bu böyle. Adam çocuğunun tüm masraflarını karşılıyor zaten, suçlamanı gerektirecek hiçbir şey yok. Bak söylüyorum bu şımarıklığın, hırsla yerinde fokur fokur kaynaman başına iş açacak. Herkesin bir "yeter" noktası var. Yara iyileşmesin diye kaşıyıp duruyorsun ama bir operasyonla dikerler orayı. Kendi başını yakacaksın az kaldı.

Mesela bizde de bir istek vardı bugün. Çok güzel bir şekilde isteği geri çevirdim.

Benim aslında şu an jetonum düştü.Eski kocasının çocuğa ısrarla telefon alma isteği;
1-Musakka ile direkt her seferinde konuşmamak
2-Muso çocuğun babasının evine tabletle oyun oynamak için gittiğini yazmıştı.Şimdi adam çocuğa telefonu alacak,2-3 oyun yükleyecek.Öyle olursa çocuk sürekli gelmek istemez diye düşünmüş olabilirmi eski kocası acaba?

Ne istegi cocugun size gelmesi istegi mi

Köfte yapımı?
Yok kuzum, lgs sınavına girecek bu sene, doping hafıza vs her sey alındı. Sabahtan beri durgun çocuk. Dedik sorun mu var? Özel ders almasını istiyormus annesi. Bende bizim bütçemiz bu kadar, annenin bütçesi varsa özel ders aladirabilir dedim. Konu kapandı.

Yok kuzum, lgs sınavına girecek bu sene, doping hafıza vs her sey alındı. Sabahtan beri durgun çocuk. Dedik sorun mu var? Özel ders almasını istiyormus annesi. Bende bizim bütçemiz bu kadar, annenin bütçesi varsa özel ders aladirabilir dedim. Konu kapandı.
Annesi öğütlemiş yani?

Simdi ac youtube u hersey var calismak isteyen bir sekilde calisir. Cobanlik yapip birinci olanlar var ozel dersle olan birsey degilki istek ve calisma lazim iyi yapmissiniz.

Benim aslında şu an jetonum düştü.Eski kocasının çocuğa ısrarla telefon alma isteği;
1-Musakka ile direkt her seferinde konuşmamak
2-Muso çocuğun babasının evine tabletle oyun oynamak için gittiğini yazmıştı.Şimdi adam çocuğa telefonu alacak,2-3 oyun yükleyecek.Öyle olursa çocuk sürekli gelmek istemez diye düşünmüş olabilirmi eski kocası acaba?
Yok tablet evlerinde varmis bilgisayar oynamak icin gidiyormus babasina ben oyle hatirliyorum ama kesinlikle birinci secenek her seferinde musakkakla konusmak yerine cocukla dogrudan konusmak icin almak istiyor telefonu

Bursin, gördüğüm kadarıyla eski eşle beraber medeni bir düzen kurmuşsunuz. Ama özel ders konusunu 'çocuğun aklına anne tarafı yerleştirmiş' diye düşünmek, konuyu öylece kapatmak ve böyle direkt ön yargılı düşünmen çok yanlış ve sığ bir bakış açısı. Özel ders, birebir dersler öğrencilerde çok fark ediyor. Bunu gönüllü yapan öğretmenler de var, çok uyguna özel ders veren etüt merkezleri de var.

Konuyu direkt çocuğa böyle "bütçemiz yetmiyor annenin imkanı varsa aldırsın" demeniz yanlış. Eğitime destek konusunda böyle yapılmasını asla doğru bulmuyorum, bir eğitimci olarak. İnsanlar gerekirse birçok şeyden kısıp özel ders aldırıyorlar, dershaneye gönderiyorlar. Öncelikle ihtiyacı var mı yok, hangi derslerde ihtiyacı var bunlara bakmak gerekir. Dershaneye gidiyorsa orada deneme sonuçlarından ihtiyaç durumu belli olur. Hele dershanesi yoksa büyük bir ihtiyaç özel ders.Doping hafıza da büyük bir şey değil. Bu sistemde tuz biber gibi bir şey oluyor.

Simdi ac youtube u hersey var calismak isteyen bir sekilde calisir. Cobanlik yapip birinci olanlar var ozel dersle olan birsey degilki istek ve calisma lazim iyi yapmissiniz.

Çalışma düzenini, eksiklerini öğrenciler kendi başlarına çok zor takip ederler. Hangi konuyu hangi dersi nasıl çalışması gerektiği konusunda desteğe ihtiyaçları var. Bu konuyu öyle kestirip atmaları doğru değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back