- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
yok ya fena değilim. Sadece bu kadar akıl verdiğim için havuzlu sitedeki evi üzerime yapmalarını istiyorumÇok fenasın hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya fena değilim. Sadece bu kadar akıl verdiğim için havuzlu sitedeki evi üzerime yapmalarını istiyorumÇok fenasın hee
Musakkak ikinci erkeği kabul eder mi?Yeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.
Musakkak ikinci erkeği kabul eder mi?
Milletin aklıyla burda dalga geciyorsun sen resmen. o ev kusura bakma babaları bir olduğu için iki evlâda da miras yoluyla düşer sen bı tarafini yirtsan bu böyle olacak. Bu kadar cahil olamaz bir insan. Miras hukuku diye birşey var. O evde senin cocugun kadar doğacak çocuğunda hakkı var. İnsallah bu saçma sapan fikirleri sadece buraya yaziyorsundur. Oğlunu bu yaşta mal mülk hırsıyla doldurma.kusura bakma ama adam bir evlilik hayatı zaten yaşamamış. Bırakta şimdi mutlu olsun. Sen kendi dipsiz kuyunda naparsan yap ama oğlunu biraz olsun seviyorsan bu entrikalari bırakıp oglunda bir düzen kur. Herkes kendi yoluna gitsin. İnsanların evliliklerine musallat olma. Normalde 7 yaşında bir çocuk kardeş diye delirir ister ama çocuğu öyle bir dolduruyorsunuz ki resmen psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. İlerde bu sebepten çocuğu babasına kaptirabilirsiniz ayaginizi denk alın bence. Dava açar akıl sağlığı raporu ister. Zaten burda yazdıklarınızin yarısini başkası dinlese direk raporu verir size. Çünkü kaç gündür yazdıklarınizi okuyorum ve hiç mantık akıl alır şeyler yazmiyorsunuz. Bir çeşit histeri krizi yaşıyorsunuz. Artık o adamdan ümidinizi kesip yolunuza bakınBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Sana kötü bir haberim var oğlun senin yüzünden altına yapıyor. Uyan artikSen akli melekelerini nerede bıraktın en son hatırlar mısın?
Yahu ev eski kocasının bile degilki hayal kuruyor işteNe alâka yahu? Mal konusunda eşitler, o doğacak çocuğun hakkı ne olacak? Daha kimse ölmemiş etmemiş çocuğunun üstüne neler yaptırabilirsin derdine mi düştün?
o evde bizim de hakkımız var rıskımızı yedirmeyelim bacılaryok ya fena değilim. Sadece bu kadar akıl verdiğim için havuzlu sitedeki evi üzerime yapmalarını istiyorum
o evde bizim de hakkımız var rıskımızı yedirmeyelim bacılar
kız sen çok fenasın inşallah senin gibi gelinim olmazYeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.
ahahaha zaten hiç senkronize olamıyoruzBan yediğim sırada musakkak gelmiş konu açmış ortalığı kaldırıp geri gitmiş. Yine kaçırdım yaa
Canım sizin havuzlu sitede eviniz var mı? Varsa belediyeden hemen gün alıyorum.kız sen çok fenasın inşallah senin gibi gelinim olmaz
yok biz sokakta yaşıyoruz, cem yılmaz diyodu ya ben masraf olmasın diye 7 yaşına kadar doğmamışım bi tane simit alır 4 kişi bir hafta idare ederdik. suyu da kuyudan çekip içiyoruz. elimize 1 lira geçse o gün hep zenginmişiz gibi hayal ediyoruz. sen bizden uzak dur çok fakiriz bizCanım sizin havuzlu sitede eviniz var mı? Varsa belediyeden hemen gün alıyorum.
yok biz sokakta yaşıyoruz, cem yılmaz diyodu ya ben masraf olmasın diye 7 yaşına kadar doğmamışım bi tane simit alır 4 kişi bir hafta idare ederdik. suyu da kuyudan çekip içiyoruz. elimize 1 lira geçse o gün hep zenginmişiz gibi hayal ediyoruz. sen bizden uzak dur çok fakiriz biz
ölüm fermanını imzaladın musakka daha da seni yaşatmazCanımm sende ne drama yaptın hemen.. Cıks cıks cıks. Zaten benim gözüm musakkanın kocasında. Boşansın ben onu alcam.
Biz de uyumadık dedektiflik yaptık o kadar yalan mı sen söyle Laurennhayırdır size ne oluyor? Ben ilk günden beri musakka ablama destek oluyorum. Alnımın akıyla, anlı şanlı halde kolumda 5 bileziğimle ilk günden beri buradayım. Ağla cnm.
ölüm fermanını imzaladın musakka daha da seni yaşatmaz
Haklısın kuzumBiz de uyumadık dedektiflik yaptık o kadar yalan mı sen söyle Laurenn