Musakkayla yattık musakkayla kalktık. Bu kadar insanı kendine bagimli yaptı helal vallaYalnız şu aralar bdv’de konu açacak olsam musakkayı acayip kıskanırdım , kimse benim konuma bakmazdı . Diğer konuları girip okuyup yorum yapıncaya kadar burda en az beş sayfa ilerliyor
Musonunkini bilmem ama bizimki bizde :)Bugün çocuk kime gitti acabamuso yok bilgi eksikliği yaşıyorum
Başka konulara bakıyorum mesela, tam ciddi yorum yapicam aklıma muso geliyor. Bende ciddiyet yerle bir oluyorMusakka 25 dk önce burdaymissin şehzadenin pastası çok küçükmüş kardesinin pastasi dev gibi olacakmış. ağla.
Valla özledim gelsin artikBuralar bayagi sakinlemis bakiyorum musakkakin cezasi ne zaman bitecek acaba
Buralarin tadi tuzu kalmamis musakkaksizValla özledim gelsin artik
O burayı öğrendi artık, yeni konularıyla bulur biziBuralarin tadi tuzu kalmamis musakkaksiz
Dunde bir konu acilmis kadini kacirmislarO burayı öğrendi artık, yeni konularıyla bulur bizi
Yarın biter, 2.banı.Ne zaman banı bitecek acaba kontrol için geldim
Bu banlar kaç günlük oluyor değişiyor mu acaba cezanın ağırlığına göreYarın biter, 2.banı.
4 yillik isletme okumussun boru mu bu. Insanlari isletmek herkesin harci degil onlarda bunun farkinda bence. Sen pes etme derim. Benim oyum senden yana. 3. Konuyu ac bence herkes catir catir catlasin.
Hiç sorma konu benzer ve zamanlama denk gelince,üstüne birde musakka konu sahibine esip gürledi ,2ci eş diye curcunadan mahvoldukDunde bir konu acilmis kadini kacirmislar
Yazik ama ya kadina noluyoruz demistirHiç sorma konu benzer ve zamanlama denk gelince,üstüne birde musakka konu sahibine esip gürledi ,2ci eş diye curcunadan mahvolduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?