Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ceyiziyle, dugunuyle, alnının akıyla evlendi o. Eski eşinin yeni eşi, onun ve çocuğunun rıskını ( rızkını) yiyor. Geldiğinde aynen bu cevabı alacaksın, yorma kendini.

Haksızlık yapıyorsun ama bana. Ben çalışıyorum nasıl izlicem Müge anlı yi? Akşamları izle deme akşama kadar çatlarım
Böyle ekranlarda canlı canlı, bizimkinin yeni gelinle tartışıp, tansiyonum düştü ayy bayılıyorum diye, kendisini kocasının kollarına atışını izlemek istemiyorsun yani canımm

Troll

Kızlarrrr koşunnn yeni yenge gelmiş konu açmış“ikinci eş”

Canım seninki gelmiş konu açmış koşşş

musakkak kız sen hala takı makı peşindesin seninki gelmiş diyırum sana sallıyor

Ben anlamadım banamı diyor tam anlamadım ki
Şu mesajları okudukça gülmekten gözümden yaş geliyor

Yahu bu kadın ne ara ban yedi?
Konu çok hızlı iki girmem arası 50 sayfa akıyor takip edemiyorum.

Off fena fikirler bir de lohusalık aman Allahım

Yeni gelin 2 aylık hamile olsa, 4 ay sonra bunların arası hafiften bozulmaya başlar. Küçük 2+1 ev, kızın da anası danası eve gelir, bu adam bu sefer kime gidecek?? oy oy oy musakkamın evine gidecek kafa dinleyecek Sonra gelsin çırağanda düğün, inşallah ikinci şehzademiz gelecek.

Begüm senaryo yazacağına en son attığım yorumumu beğen. Gözlerim küçüldü yorum arayi alintilamaktan

Doktor bir de cinsellik yasağı koyarsa ama adam ikinci bir boşanma maddi külfetini kaldıramaz gibi geliyor çekeceğğğğkkkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…