Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle senin psikolojim bozuk!! Gurursuz gibi adamın evinde oturuyorsun bide çocuğumda çocuğum. Ev adamın ve senşn çocuğumun olduğu kadar adamın doğacak çocuğununda hakkı. Kocan şimdilik çıkarmıyor ama öldüğünde o istemediğin evlat atar kapıya aklında başına gelir. ESKİ KOCANIN YAKASINDAN DÜŞ bence . Tiksinç bi durumdasın yazık

Yav senin rızkın değil. asıl sen o kadının ve çocuğunun rızkını yiyorsun. Adam seni boşamakla en doğrusunu yapmış valla beyin yerlerde

2.eş doğum yaparsa yandığımızın resmidir

Sizn önceki konunuzu da gördüm çocuğunu kadının başına musallat etmiştin artık düş bunların yakasından ya rahat bırak insanları çocuğunuzun psikolojisinde bozuyorsunuz adam evli tabi cocuk yapacak size mi soracak cocuk yaparken zaten ekmek elden yaşıyorsunuz çocuğunuzun bütün ihtiyaçlarını babası karşılıyor sizde milleti kıskanmayı bırakın çocuğunuzla ilgilenin derim size

Canımm, acaba kocana tekrar barışmayı mı teklif etsen? Resmi nikaha gerek yok, imam nikahı yaparsınız. Beraber oğlunuzu büyütürsünüz. Yeni gelinin evladına bile gerekirse sen sahip çıkarsın. Böylece büyük eve geçersiniz.

inşallah en kısa zamanda kocanın aklı başına gelir yuvanıza geri döner.Bir eğlence uğruna seni oğlunu perişan etti bu adam.

Yeni taktikler..Sizi şu altılı masaya mı oturttursak?

Sizin oğlunuz evlatsa o doğacak çocukta aynı babanın evladı. Şimdiden kardeşler arası fitne sokuyorsunuz yazık yapmayın.

Lütfen geri gel ve "Kocam ve hamile karısı nasıl baştan çıkarabilirim" başlığını aç. Kocayı baştan çıkarma taktikleri beni aşar ama burada sana hep destek tam destek var.

Hazır yeni gelin hamilelik nazlarıyla kocanı bunaltırken acaba biraz cilve mi yapsan? Bak bunlar bebek olacak diye uzaklaşacaklar. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir.
Kız aklına sokmasana böyle şeyleri anası gibi. Gidip söyleyecek adama. Bu sefer doğacak bebek te benim diyecek.

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
O ne demek ya ?cocugumun guvenlı alanı degıl cocugunu kullanarak kendine kıskanclık alanı yaratma .Adam babasının evınden valızını alıp cıkmıs kendine yeni bı hayat kurmus.Sen kendin ıcın ne yapabıldın çocuğunun babası dıye baskasının hayatına çomak sokuyosun?Ogluna ana olda guvenlı alanı kendin olustur bırazda elını taşın altına sende koy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…