sorma hayatının hatasını yaparsın nerden başlasak bilemeyiz bileKahve pembe ne diye sormak istemiyorum
ben konuya hakim olmadan önce yaptım sonra bir girdim ki velladallin amiiiinnnnAn itibariyle ciddi yorum yapan arkadaşların yorumlarını okuyunca sizinde içinizde kahkaha patlıyor mu?
O zaman kalsın, bugün 43 oldum muso sayesinde, şimdi sen anlatırsın birden 50 olurum eşim gelince tanıyamaz beni bosverelim en iyisisorma hayatının hatasını yaparsın nerden başlasak bilemeyiz bile
80 olursun 50 az yaniO zaman kalsın, bugün 43 oldum muso sayesinde, şimdi sen anlatırsın birden 50 olurum eşim gelince tanıyamaz beni bosverelim en iyisi
Ohaaaaa80 olursun 50 az yani
Maalesef kuzuMusakkada algı kapılarının aralandığına dair bi emare var mı arkadaşlar son 10 sayfayı okuyamadım bi hayırsever el atabilir mi?
Bizim orda da aynı olay oldu, herif üniversite öğrencisi genç bir kızla aldattı karısını, 4 yıl ilişki yaşayıp evlendiği kadına "Sen çirkinsin, kapkara bişeysin, iyi oldu gözüm kadın gördü biraz." bile demiş rezil. 1 oğlu vardı onların da. Adamın ailesi güya gelinlerinin arkasındaydı, oğullarını evlatlıktan mirastan falan reddetmişti, boşandılar, sonra ne oldu? O o...dedikleri kapımızdan sokmayız karı diye almayız dedikleri kızı çiçekler çikolatalar salkım salkım altınlar ile istemeye gittiler, eski gelin kadıncağız şok oldu. Ona öyle demedilerdi, tek gelinimiz sensin, bi ömür seni tanır biliriz dedilerdi.Kadına da, "Kızım kusura bakma, bizim deli oğlan kızın bekaretini almış." demişler. Çocuk falan da beklenmemiş yani buzların erimesi için. Böyle aldatmalı durumlarda bile el oluveriyorsan usulünce boşanma sonrası olan usulünce 2.evliliklerde kimsenin gözünün yaşına bakmaz valla. Musko'ya kaç defa dedik ayakta uyuyosun, uyumak istiyo demek ki uyandırmayalım.
Kendi bilirBizim orda da aynı olay oldu, herif üniversite öğrencisi genç bir kızla aldattı karısını, 4 yıl ilişki yaşayıp evlendiği kadına "Sen çirkinsin, kapkara bişeysin, iyi oldu gözüm kadın gördü biraz." bile demiş rezil. 1 oğlu vardı onların da. Adamın ailesi güya gelinlerinin arkasındaydı, oğullarını evlatlıktan mirastan falan reddetmişti, boşandılar, sonra ne oldu? O o...dedikleri kapımızdan sokmayız karı diye almayız dedikleri kızı çiçekler çikolatalar salkım salkım altınlar ile istemeye gittiler, eski gelin kadıncağız şok oldu. Ona öyle demedilerdi, tek gelinimiz sensin, bi ömür seni tanır biliriz dedilerdi.Kadına da, "Kızım kusura bakma, bizim deli oğlan kızın bekaretini almış." demişler. Çocuk falan da beklenmemiş yani buzların erimesi için. Böyle aldatmalı durumlarda bile el oluveriyorsan usulünce boşanma sonrası olan usulünce 2.evliliklerde kimsenin gözünün yaşına bakmaz valla. Musko'ya kaç defa dedik ayakta uyuyosun, uyumak istiyo demek ki uyandırmayalım.
Bize de geyik çıktı 3. Konuyu bekliyorumVakit ayırıp okuyan, yorum yazan herkesi tebrik ediyorum
Kadın pazar günü üye olmuş. 2 konu açmış. 544 mesaj atmış. Mesajlar Sadece kendi konularına. İlk konusunda çocuğu ve üvey anne senaryosu kurmuş. İkinci de üvey annenin hamileliğini eklemiş.
Sosyal deney yapıyor heralde. Allah çarsısına pazar versin
kız ben sana çok yükseliyorum, yakında bdvde burdan birine platonik aşığım yardım edin diye post açıcamAyrı bir dehliz.
ahahahahaha sanki musoda çok farklı ya çocuğum, eşşek gibi bakacak, eşim, elin kadını22 sayfa yav he he okudum sizin yüzünüzdensonuç da yok konu kilitlenmiş
ama en azından kaynanaya gidiyordu falan ne konuştu ne etti arada anlatıyordu musom araya serpiştiriyodu onlarıahahahahaha sanki musoda çok farklı ya çocuğum, eşşek gibi bakacak, eşim, elin kadınıbunları 300 sayfa okuduk
Eşimin çocuğu kız olacakmış,kaynanamın adını koyacaklarmış rızk hırsızları.Kızlar 3. Konunun başlığı sizce ne olacak ??? Tahminleri alalım
kayınpederimin ikinci kadın evime göz dikmiş . olabilir mi böyle bişey?Kızlar 3. Konunun başlığı sizce ne olacak ??? Tahminleri alalım
Çocuğum eski eşimin karısına anne diyor imdatKızlar 3. Konunun başlığı sizce ne olacak ??? Tahminleri alalım
Empati yapamıyor muso. Sadece kendi dogurabiliyor
Musko alnının akıyla evlendiği için kimsenin çocuğuna bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?