• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendisi sayesinde ben dahil birçok kişi ilk banını yiyip uçuşa geçti 2 gün önce 😂😂😂
Ayyyy tamam şimdi bildim, onun yinten tutarsa bende deneyeceğim diye söz vermiştim 🤣🤣🤣🤣

Bizim orda da aynı olay oldu, herif üniversite öğrencisi genç bir kızla aldattı karısını, 4 yıl ilişki yaşayıp evlendiği kadına "Sen çirkinsin, kapkara bişeysin, iyi oldu gözüm kadın gördü biraz." bile demiş rezil. 1 oğlu vardı onların da. Adamın ailesi güya gelinlerinin arkasındaydı, oğullarını evlatlıktan mirastan falan reddetmişti, boşandılar, sonra ne oldu? O o...dedikleri kapımızdan sokmayız karı diye almayız dedikleri kızı çiçekler çikolatalar salkım salkım altınlar ile istemeye gittiler, eski gelin kadıncağız şok oldu. Ona öyle demedilerdi, tek gelinimiz sensin, bi ömür seni tanır biliriz dedilerdi. :KK43: Kadına da, kızım kusura bakma, bizim deli oğlan kızın bekaretini almış." demişler. 🤦🏻‍♀️ Çocuk falan da beklenmemiş yani buzların erimesi için. Böyle aldatmalı durumlarda bile el oluveriyorsan usulünce boşanma sonrası olan usulünce 2.evliliklerde kimsenin gözünün yaşına bakmaz valla. Musko'ya kaç defa dedik ayakta uyuyosun, uyumak istiyo demek ki uyandırmayalım.
Canım hangi ana elin kızı için öz oğlunu silebilirki?Kim evladın yerini tutar ki?Muso mu?🙄
Ayy canım ne ya.😂

Kadın bakmak zorunda diyorsun yaa, birde şöyle düşünelim
Çocuklu biriyle evlen, eski karısı hep çocuğu size yollasın kendi gezssin tozsun sende onun çocuğunun bakıcılığını yappp .
Ne yaparsın ..

Ben edepli yorum yaptım yemedim, sen suyla karıştır iç dediydin galiba
ahahaha ben o konuya hiç girmedim midem kaldırmadı 😂 musoya yaptığım goygoyu yaptım bu eben eben diyodu taklidini yaptım muhtemelen ondan uçmuşumdur hahahaha

Kadın bakmak zorunda diyorsun yaa, birde şöyle düşünelim
Çocuklu biriyle evlen, eski karısı hep çocuğu size yollasın kendi gezssin tozsun sende onun çocuğunun bakıcılığını yappp .
Ne yaparsın ..
Musko alnının akıyla evlendiği için kimsenin çocuğuna bakmaz 🤣

Yok kuzum biz ettik sen etme. Farklı kişiler teyit edildi. Musonun bir önceki konusunda dilimizde tüy bitti, saclarimiz ağardı anlatamadık. Yorma kendini bebemmm
buraya ilk girişim hamilelik ovülasyon ile ilgili güncel bilgileri takip etmekti şuan bir derdim vardan uzaklaşamıyorum pembe dizi etkisinde konular esra erol görse programı forumdan yapar muso da hafızalara kazınacak en az kahve pembe kadar

buraya ilk girişim hamilelik ovülasyon ile ilgili güncel bilgileri takip etmekti şuan bir derdim vardan uzaklaşamıyorum pembe dizi etkisinde konular esra erol görse programı forumdan yapar muso da hafızalara kazınacak en az kahve pembe kadar
Kahve pembe ne diye sormak istemiyorum 🤣🤣🤣🤣

Musko o zaman senin kafaya göre şimdi hiç evlenmeyen birinin seninle evlenmemesi lazım, e sen evlenirsen boşanmış biriyle evleneceksin, o zaman dönüyor muyuz en başa

Kahve pembe ne diye sormak istemiyorum 🤣🤣🤣🤣
Eski nicki kahve pembe, yeni üyelik alıp eski konularını bir araya getimiş 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back