Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy tamam şimdi bildim, onun yinten tutarsa bende deneyeceğim diye söz vermiştim

Canım hangi ana elin kızı için öz oğlunu silebilirki?Kim evladın yerini tutar ki?Muso mu?
Ayy canım ne ya.

Kadın bakmak zorunda diyorsun yaa, birde şöyle düşünelim
Çocuklu biriyle evlen, eski karısı hep çocuğu size yollasın kendi gezssin tozsun sende onun çocuğunun bakıcılığını yappp .
Ne yaparsın ..

Ben edepli yorum yaptım yemedim, sen suyla karıştır iç dediydin galiba
ahahaha ben o konuya hiç girmedim midem kaldırmadı musoya yaptığım goygoyu yaptım bu eben eben diyodu taklidini yaptım muhtemelen ondan uçmuşumdur hahahaha

Musko alnının akıyla evlendiği için kimsenin çocuğuna bakmaz

Yok kuzum biz ettik sen etme. Farklı kişiler teyit edildi. Musonun bir önceki konusunda dilimizde tüy bitti, saclarimiz ağardı anlatamadık. Yorma kendini bebemmm
buraya ilk girişim hamilelik ovülasyon ile ilgili güncel bilgileri takip etmekti şuan bir derdim vardan uzaklaşamıyorum pembe dizi etkisinde konular esra erol görse programı forumdan yapar muso da hafızalara kazınacak en az kahve pembe kadar

Kahve pembe ne diye sormak istemiyorum

Musko o zaman senin kafaya göre şimdi hiç evlenmeyen birinin seninle evlenmemesi lazım, e sen evlenirsen boşanmış biriyle evleneceksin, o zaman dönüyor muyuz en başa

Kahve pembe ne diye sormak istemiyorum
Eski nicki kahve pembe, yeni üyelik alıp eski konularını bir araya getimiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…