- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Büşrafatiydi galibaŞimdi ben Büşra yi bilmiyorum desem, özet geç demeyeceğim ama. İnan ki muso beni çok yaslandirdi, başka muso çekemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büşrafatiydi galibaŞimdi ben Büşra yi bilmiyorum desem, özet geç demeyeceğim ama. İnan ki muso beni çok yaslandirdi, başka muso çekemem
Bu gece cuma gecesi yarın iş yokBu arada akşama misafirim var çok kuduruşmayin, sonra yetişemiyorum size
Şimdi ben Büşra yi bilmiyorum desem, özet geç demeyeceğim ama. İnan ki muso beni çok yaslandirdi, başka muso çekemem
ahahaha ayy o neydi gızBüşrafatiydi galiba
yarın iş yok da konu da yok neetcezBu gece cuma gecesi yarın iş yok
Misafir için yanlış günü seçmişsin kuzu sen
yeni gelenlere hem üzülüyorum hem kıskanıyorum, ne güzel her şeyden habersizlerSen yeni geldin sanırım konuya
Bazıları geri gelmemiş daha, arkadaş beni de etiketlemiş ama ben ertesi sabah gördüm konu kapanmıştı, acılara gidiyorum sen de gel dediydi de gidemedummmkendisi sayesinde ben dahil birçok kişi ilk banını yiyip uçuşa geçti 2 gün önceHamile kalır mıyım
Hahahanaha kocana söyliyelimde acı sos döksün :KK70: yanlız kadın drake dava etmisti galiba kukusunun yanmasına sebep oldu diye :KK70: yüzsüzlügün bu kadarı yaaa pessssss 😂www.kadinlarkulubu.com
Hep küpeli yüzünden ya musomu şikayet etmişyarın iş yok da konu da yok neetcez
Hsjshshj Allah kurtarmış seni o konudanBazıları geri gelmemiş daha, arkadaş beni de etiketlemiş ama ben ertesi sabah gördüm konu kapanmıştı, acılara gidiyorum sen de gel dediydi de gidemedummm
yok geri gelmemiş değil, tekrar banlanmışlar rahat duramıyoruzBazıları geri gelmemiş daha, arkadaş beni de etiketlemiş ama ben ertesi sabah gördüm konu kapanmıştı, acılara gidiyorum sen de gel dediydi de gidemedummm
yok askıya almışlar kazen yazdı, küpeliyle muso aynı kişi değilmiş, yine de bağlantı vardır ya bu kadar aynı olamazHep küpeli yüzünden ya musomu şikayet etmiş
He yav internetim bitmişti evde de değildim hayırlıymış ahskdödHsjshshj Allah kurtarmış seni o konudan
Seni ne zaman görsem grisinyok geri gelmemiş değil, tekrar banlanmışlar rahat duramıyoruz
Sayfalarca anlattık kuzum yaa saldım ben artikDur kız biri ciddi cevap versin
Bu salmış halin mi bursincimSayfalarca anlattık kuzum yaa saldım ben artik
Bizim orda da aynı olay oldu, herif üniversite öğrencisi genç bir kızla aldattı karısını, 4 yıl ilişki yaşayıp evlendiği kadına "Sen çirkinsin, kapkara bişeysin, iyi oldu gözüm kadın gördü biraz." bile demiş rezil. 1 oğlu vardı onların da. Adamın ailesi güya gelinlerinin arkasındaydı, oğullarını evlatlıktan mirastan falan reddetmişti, boşandılar, sonra ne oldu? O o...dedikleri kapımızdan sokmayız karı diye almayız dedikleri kızı çiçekler çikolatalar salkım salkım altınlar ile istemeye gittiler, eski gelin kadıncağız şok oldu. Ona öyle demedilerdi, tek gelinimiz sensin, bi ömür seni tanır biliriz dedilerdi. Kadına da, "Kızım kusura bakma, bizim deli oğlan kızın bekaretini almış." demişler. Çocuk falan da beklenmemiş yani buzların erimesi için. Böyle aldatmalı durumlarda bile el oluveriyorsan usulünce boşanma sonrası olan usulünce 2.evliliklerde kimsenin gözünün yaşına bakmaz valla. Musko'ya kaç defa dedik ayakta uyuyosun, uyumak istiyo demek ki uyandırmayalım.musakkak sana kötü bir haber vereyim.
Bir tanıdığımız eşini aldattı. 2 çocuğu vardı . Eşinden boşandı ve o kadınla evlendi.
Ailesi mirastan reddetmeye kalktı , konuşmadılar , tamamen siliyoruz dediler.
Sonra kadın hamile kaldı ve bir kızları oldu .
Peki ne oldu sonunda biliyor musun ?
Adamın ailesi el üstünde tutuyorlar şimdi kadını da torunlarını da .
Senin kayınvaliden de muhtemelen sırf sen arıza çıkarma diye seninle öyle konuşuyordur , avutuyordur seni.
Yok kız hafta içi daha zor oluyorBu gece cuma gecesi yarın iş yok
Misafir için yanlış günü seçmişsin kuzu sen
Afff yaaBizim orda da aynı olay oldu, herif üniversite öğrencisi genç bir kızla aldattı karısını, 4 yıl ilişki yaşayıp evlendiği kadına "Sen çirkinsin, kapkara bişeysin, iyi oldu gözüm kadın gördü biraz." bile demiş rezil. 1 oğlu vardı onların da. Adamın ailesi güya gelinlerinin arkasındaydı, oğullarını evlatlıktan mirastan falan reddetmişti, boşandılar, sonra ne oldu? O o...dedikleri kapımızdan sokmayız karı diye almayız dedikleri kızı çiçekler çikolatalar salkım salkım altınlar ile istemeye gittiler, eski gelin kadıncağız şok oldu. Ona öyle demedilerdi, tek gelinimiz sensin, bi ömür seni tanır biliriz dedilerdi. Kadına da, kızım kusura bakma, bizim deli oğlan kızın bekaretini almış." demişler. Çocuk falan da beklenmemiş yani buzların erimesi için. Böyle aldatmalı durumlarda bile el oluveriyorsan usulünce boşanma sonrası olan usulünce 2.evliliklerde kimsenin gözünün yaşına bakılmaz valla. Musko'ya kaç defa dedik ayakta uyuyosun, uyumak istiyo demek ki uyandırmayalım.
Bildim bildim simdiBüşrafatiydi galiba
Ulan var ya bu herifleri meydanda gözümün önünde dövseler başka döven yok mu diye etrafıma bakarım, cibiliyetsiz, kendileri de aileleri de öyle.Bizim orda da aynı olay oldu, herif üniversite öğrencisi genç bir kızla aldattı karısını, 4 yıl ilişki yaşayıp evlendiği kadına "Sen çirkinsin, kapkara bişeysin, iyi oldu gözüm kadın gördü biraz." bile demiş rezil. 1 oğlu vardı onların da. Adamın ailesi güya gelinlerinin arkasındaydı, oğullarını evlatlıktan mirastan falan reddetmişti, boşandılar, sonra ne oldu? O o...dedikleri kapımızdan sokmayız karı diye almayız dedikleri kızı çiçekler çikolatalar salkım salkım altınlar ile istemeye gittiler, eski gelin kadıncağız şok oldu. Ona öyle demedilerdi, tek gelinimiz sensin, bi ömür seni tanır biliriz dedilerdi. Kadına da, kızım kusura bakma, bizim deli oğlan kızın bekaretini almış." demişler. Çocuk falan da beklenmemiş yani buzların erimesi için. Böyle aldatmalı durumlarda bile el oluveriyorsan usulünce boşanma sonrası olan usulünce 2.evliliklerde kimsenin gözünün yaşına bakmaz valla. Musko'ya kaç defa dedik ayakta uyuyosun, uyumak istiyo demek ki uyandırmayalım.