Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorum yazmak zorunda değilsiniz! okumayın, cevap vermeyin ? bu da bir çözüm

neden canınızı sıkıyorsunuz ki
Kk keşfeti tamamen onun konusu ile dolmuş durumda, farklı bir konuya giriyorum, yine o kadının konusu orda konuşuluyor. Okumayın, cevap vermeyin değil. Konu konudan konuya sıçradı. Tek bir konuda kalmadı. Yetmedi, üye başka bir ikinci evlilik konusuna dalıp kendi çapınca karşı tarafa laflar söyleme başladı. Bir yerden sonra insan görmekten sıkılmaya başlıyor. Ben şikayetimi edip çekildim, nedir bu asabiyet ?

Bu arada K kupeli sahte bir profil değildir, hesabı onaylandı ve hesabı aktif şu anda.

hani ikisi aynı kişiydi?
Şu an gerçek olmasına çok sevindim, inşallah o çocuğu alır daha vermez, çok mutlu olurlar, sırf huzurları bozulsun diye çocuğu üstlerine salan anası da masaya çıkar tepinir.

Madem ev çocuğunuzun güvenli alanı karı koca çalışıp garanti güvenli bir ev alaydınız.

Ne yiyip ne içiyorsunuz da böyle haklar iddia ediyorsunuz Allah aşkına.

Ev dedenin isterse bırakır torununa yoksa siz hiç bi halt yiyemezsiniz.

O ev de oturtuğuna dua edin minnattar olun kayınpedere.

Eğer benim bir evim olsaydı o ev ben yaşadığım sürece benim ve eşimindir.

Çocuğum da benle yaşadığı sürece paylaşabilir ama hak iddia edemez .

Biz öldükten sonra mirasçılar ne isterse onu yapar.

Hanımefendi asabi olan sizsiniz. Rahatsız iseniz bu başlığa girmeyeceksiniz, BDV'ye bakmayacaksınız. Her yerde karşınıza geliyor ise siteye girmeyeceksiniz, bu kadar basit. Sizin keyfinize göre mi konuları karşınıza getireceğiz. Kendinize dert etmişsiniz komik olmuş, komik olan bir şey de asabiyet yapmaz.

Kendime dert etmek değil, görmekten sıkıldım. Buda sitenin bir üyesi olarak benim en doğal hakkım.

Kendime dert etmek değil, görmekten sıkıldım. Buda sitenin bir üyesi olarak benim en doğal hakkım.

profilinize bir bakın her konunuzu ikişer kez açmışsınız kimse size neden konularını ikişer kez açtın diye serzenişte bulunmadı, bulunamaz. Başkasının böyle bir hakkı yokken sizin de böyle bir hakkınız yok. Tekrar ediyorum kimse sizin keyfinize göre konu açamaz, bu konu çok önüme geliyor diye rahatsız iseniz üyeyi engellersiniz olur biter. Sizin üyeyi engelleme hakkınız var ama insanların konularına artık sıktı demek hakkınız yok.

Herkes bir sakin olsun lütfen, konulara yorum yazmama seçeneğiniz var.

musakkak Bu gidişle O adam çocuğu senden alır karısı ve çocuklarıyla çok mutlu olur sende o çok ama çokkkkkk sevdiğin gelinliğin ve çeyizciğinle geldiğin evden atılmak durumunda kalırsın.Çocuğunu milletin başına atıp durma garibanın ne suçu var.Çok hopluyorsun horoz gibi dikkat et kafanı uçurmasınlar.Sen benim kocamın ilk karısı olsan ben sana yapacağımı bilirdim dua et o kadın senin gibilerle uğraşmayacak kadar oturaklı kadınmış.Al çocuğunu otur evinde paşa paşa bulaşıp durma millete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…