• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diğer konusunda ayrıntılı olarak uzun uzun yazıp anlatmıştım, ki en azından yarın bir gün başına gelebilecekleri görsün diye. Musakka sen kayınpederinin evi diyorsun ya eski eşin bile değil; benim eski eşim kendi miras malı evinin kullanım hakkını vermişti. Kadın aynı senin yaptıklarını yaptı, eşimin sabrı tükendi bizim düğünümüze 1 ay kala yüzde 40 değer kaybıyla sattık biz o evi, hatta o evden çıkmam diyerek gelen emlakçılara avukatlara saldırmasına rağmen ev gösterilmeden 1 haftada satıldı. Yeni ev sahibi de malik değişikliğinden dava açtı, tıpış tıpış eşyalarını kolileyip (benim eşim de valizini alıp çıkmış boşandığında senin eşin gibi) anasının evine gitti. Biz de o parayla hem düğün masraflarımızı ödedik, hem de yurtdışına balayına gittik, şimdi de yeni ev alıcaz. Ben sana diyorum, insanların sabrını zorlama. Benim eşim eski eşi zorlamasa, senin yaptıklarını yapmasa asla satmazdı kendi malını o kadar değer kaybıyla. Bak elindekilerden 1 günde oluverirsin, eski eşin ne o güvendiğin eski kayınvalideni dinler ne başkasını. Bak sen o kadınla belki boşatırsam eski rutinlerinize dönersiniz diye düşünüyorsun ya benim eşim şu an eski karısının yol açtığı olaylar nedeniyle ben evlilikten gitsem direk faturasını eski eşe keser. O saatten sonra boşatsan bile adamın o öfkesiyle seninle ve çocuğunla sağlıklı bir ilişki kurmasını bekleme. Hatta şu an sırf korumaya çalıştığı dengeleri daha da yıpratırsın. Adam yeni eşini, ailesini senin yüzünden kaybederse, huzurları bozulursa seni gözü görecek mi sanıyorsun? şimdi hiç değilse, çocuğun nedeniyle sana merhamet ediyor, o öfkeyle başa çıkamazsın her şey senin için daha kötü olur ben sana söylüyorum. Eşimden yola çıkarak dürüstçe söylüyorum, asla hayal ettiğin gibi olmaz. Bu nedenle biraz düşün, bu günlerini bile arar hale gelirsin. Adamın evliliğini, ailesini dağıtacaksın, kaybedecek bir şeyi kalmayan bir adamın o saatten sonra gözü seni mi görür? Hiç mi korkmuyorsun? Biraz mantıklı davran.

Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın
ok akıllı ol kalma kapıda, adam zaten sana anlayışlı davranmış cocukla yaşayan taraf olduğun için. Çocuk eşit bakılsın diyorsun, çocuksuz yaşamasınlar diyorsun o halde madem eşit bakacaklar, eşşek gibi bakacaklar sen neden onlara eşit ölçüde ev vermiyorsun? sen de neden çocuğun o günlerdeki masrafları için nafakayı eşit ödemiyorsun? sen neden okul parasının yarısını karşılamıyorsun? Bu nasıl kafa anlamıyorum, ama şaşırma duygumu ben eşimin eski karısı yüzünden kaybetmiş bir insan olarak o da tıpkı senin gibi hala mahkeme köşelerinde "çocuksuz gibi gezemez, eşşek gibi bakacaklar, bana atamazlar" kafasında, dilekçelerinde mahkeme ifadelerinde bunlar var. Ok madem baba çocuksuz değil, yeni eş de eşşek gibi bakacak? Ok her şey eşitse, masraflar da bölüşülsün. Bize eski eşimin çocuğu 1 yıl boyunca her cuma 5-pazar 5 geldi anası bir pazarını geçirmedi çocuğuyla, özel hayatım var babası baksın dedi. Sevgilileriyle gezdi, telefonlarını kapadı, çocuk onu ararsa diye. Bu arada da çatır çatır nafaka alıyordu, eşimin evinde oturup, hala borcunu ödediğimiz arabayla geziyordu. O da yetmiyor "şu oldu bu oldu" diye araya aracı sokup sürekli çocuğu bize göndermeye çalışıyordu, akşamın bir vakti. Ben sana soruyorum; bu kadar eşitlik meraklısıysan, neden çocuğun masraflarını ve ev olayını eşit bölmüyorsun? Bakımı eşit olsun ama masraflar hep baba da ve yeni eşte olsun adil olan bu yani? Anne olarak senin koyduğun eşit katkı nedir? okul parasının yarısını ödesene mesela...kendi çocuğun ya hani ondan...

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
siz bi tedavi olun. her konunuz ayrı skandal. gözünüzü hırs bürümüş, karşı tarafa zarar bile verebilirsiniz

Valla saçımın dibi bile gelmiş, ama sizlere gülmekten de kaz ayağı çizgilerim oluştu botox paklar artık beni 🤣🤣
Burada okuyup strese girip daha çok mutfağa girip daha çok yiyorum kesin yine kilo aldım ahhğğğhhhh musakka ahhhğğğhh he bir de yemek işi var bugün çıkıyorum bu akşam da tost olmaz 😂😂

Musonun profil fotosunu gördünüz mü? Oğlunun 6 yaş pastası

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Çocuk için güvenli alan sevgi ve ilgi gördüğü, ihtiyaçlarının karşılandığı yerdir yalnızca bir mekan değildir. Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarının karşılandığı her ev onun güvenli alanı olabilir. Zaten kimsenin sizi evden attığı yok ama sizin derdiniz oğlunuz değil eşinizin mülkünde sonsuza kadar ekmek elden su gölden yaşamak. Bir de eski eşinizin yeni eşiyle mutlu olmasını hazmedemiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back