Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay daha dun istedim param yok dedi Musakkacim ya benimki o kadar zengin degil

birkaç yanlışınız var onları hemen düzeltem yeni biriyle görüşmeme şartıyla onu o evde oturtuyorlar. evliliğinde konu sahibinin evine anası çöreklenmiş kızıma ev alacan alacan diye tutturmuş adama zorla çocuk yaptırmış adam en sonunda kaçmış... ev kayınpederin o adam ölünce yenigeline birşey kalmıyor onun çocuğunada konu sahibinin çocuğunada çünkü kayınpederin kendi çocukları ve karısı var :/

Gerçi bu dünya 2.bir musoya hazır mı bilemedim.

Musakkak ya ceza aldı,ya da sildi hesabını.

Ben herseye vakifim canim gerekli gereksiz

Kadın çocuğunuza bakmak zorunda değil. Kadın sadece kocasının eski karısından olan çocuğuyla vakit geçirmesine izin vermek zorunda. Çocuğuyla görmesine vakit geçirmesine engel olmamak zorunda. Çocuğuna harcadığı paraların hesabını sormamak zorunda.Babasıyla çocuğun arasındaki ilişkiye karışmamak zorunda. Hatta çocuk olduğunda gerekirse ikinci planda kalmak zorunda. Amaaa kadın sizin çocuğunuza bizzat bakmak ilgilenmek zorunda değil kesinlikle.Çocuklu biriyle evlenmiş olması onun ceza çekmesi gereken bir durum değil. Hatta kadın güzel bişey yapmış.hiç evlenmemiş biriyle evleneyim, İlkleri ben olayım diye bişey tutturmamış. Gayet medenice bir durum.

Bu konuya verilen cevapların sert olduğunu düşünen bir arkadaş varsa açıklayayım:

Bu konu sahibi, geçen konuda çocuğunu görüş günlerin dışında eski eşinin olmadığı günlerde özellikle gönderip yeni evliliği bozmaya çalışıyordu.

Hatta çocuğun velayetini eski eşime vermek istiyorum, beni evden çıkarır mı diyordu.

Yani çocuk falan umrunda bile değil, derdi çocuk bakımını başkalarına atıp o evde keyif sürmeye devam etmek.

Siz bakmayın ev çocuğun güvenli alanı demesine eski eşi kabul etse temelli çocuğu salonda yatacağı diğer eve gönderir. O ev kendi güvenli alanı çocuk sadece kullanışlı bir araç.

Gayet de iyi anlamışsınız.

Benim yaşım biraz daha büyük, konu sahibi çocuğumu kalıcı göndereyim evde yalnız ben oturayım dediği noktada (evet ciddiyim) bizde şalterler attı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…