- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
kahve pembe nin kaynanasıyla kapışırlarFosur fosur he mi? Iyyy.
Küpeli ile aynı kişiler mi diye bakılması icin askıya alınmış ben böyle anladım canım...Ya 10 dk girmedim muso banı yemiş yine noldu ya biri söyleyebilir mi
Bende öbür konuda küpeliye eşek gibi bakacaksın dediği için küpeli şikauet etmiş ondan diye düşündümKüpeli ile aynı kişiler mi diye bakılması icin askıya alınmış ben böyle anladım canım...
haftasonuydu boşluğumuza geldi. sonra girdap gibi çıkamadıkFake mi bilmiyorum da tüm kk yi nasil buraya toplamayi başardi
Öyle bir şey mi söylendi ? Çocuğu almak mı istiyorlar ?Şu an gerçek olmasına çok sevindim, inşallah o çocuğu alır daha vermez, çok mutlu olurlar, sırf huzurları bozulsun diye çocuğu üstlerine salan anası da masaya çıkar tepinir.
evet
Diğer konu sahibesine eşek gibi yapacaksın deyince kadın şikayet etmişNeden gitti musakkam
Mutfak ev içi oluyor eski eşiniz de içiyor muydu sigaraBen sadece mutfakta içiyorum ev içinde asla içmem
Gönül bu herkese herşeye konuyor iştebenim eski eşim beni de sevmişti hatta ben bir tek seni sevdim demişti sonra başka bir kadın geldi her şey değişti
Bakalım kaç gün sürecek banıDiğer konu sahibesine eşek gibi yapacaksın deyince kadın şikayet etmişne bilsin elalemin kadını musakkanın türkçesini işte.
Ömür boyu sürmeyebiliyor işte sevgiler o da istemezdi belki boşanmayı zor karar verdi mecbur kaldı o da kendisini düşünmek zorunda çocuğu için bazı şeyleri gözardı etti büyüyünce ayrıldı demek kibenim eski eşim beni de sevmişti hatta ben bir tek seni sevdim demişti sonra başka bir kadın geldi her şey değişti
Offff insan olaydın da adam kaçmayaydı. Yazık vallahi, nereden bulmuş senin gibi karaktersizi. Çocuğunun hakkıymış, ne hakkı ya, bildiğin şirretlik yapıyorsun. Hepsi bu kadar. Gözün doymuyor, çocuğu da maşa olarak kullanıyorsun, hayat kaliten düşmesin istiyorsan kalk bir işe gir, odağın da değişir bahaneyle, ne güzel ya parazit yaşayın ailecek, elin adamı sülalenizi doyursun. İnşallah o çocuğu da alırlar elinizdenSiz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
İsterse 5 ay sürsün nasılsa musosuz da oluyorBakalım kaç gün sürecek banı
imkanı yok gönderemezsiniz o konuda anlaşalım ama bu çocuğunuzu çok sevdiğinizden değil (diğer konunuzda da yazıldı o zaman aydınlanma yaşadınız) çocuk sizin o evde oturma sebebiniz, çocuğu onların başına atarım ben evde ailemle keyif sürerim mis gibi faturalar ödeniyor üstüne bir de nafaka sen sanıyor musun ki o evden çocuk gittiği zaman seni o evde 5 dak oturtacaklar. sana şunu da söyleyeyim çocuğun daha küçük babası para ve haftada bir görüşmeyle babalık yapacak, babaannesi sorumluluğunu almak zorunda kalmadan torunu ile görüşecek ama sen bir evden sebep hayat kuramayacaksın, ömrün bir evin başını beklemek ile geçecek gün gelecek çocuk büyüyecek sana ihtiyaçları kalmayacak haberin olsun. Sen de saf değilsin aslında yaşayacaklarını az çok tahmin ettiğin için evin tapusunun derdine düştün.Yanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?