- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
Koskoca adam el kadar bebeye soracak degil cocuk yaparken. Olan olmus artik sen neden aksiyon alip cocugu tedavi ettirmiyorsun? Cocuk uzerindeki tek emegin dogurmak ve kofte yapmak mi senin? Cocuk bu haldeyken hala onun bunun arasini bozmaya calisiyorsun nasil annesin sen icin nasil rahat ediyor?? Ben evimdeki kedinin bile psikolojisini düşünüyorum ya. Iyiki baska çocuğunuz olmamis, yazik ziyan oluyor olanda seninleÇocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Kaç K olur tahmin
Anlıyorum babası sağ bana evi ver diyemezdi ama en azından 2+1 aldırsaydın kiraya verir şu an oturduğun evde kalmaya devam ederdin madem çocuğuna garanti istiyordun.Canım ben zaten eşime bu evin çocuğumuzun üzerine olmasını söyledim oğlumuzun üstüne yapın konuş babanla dedim oda bana babam daha yaşıyor ölmeden adamın malına konuyor gibi görünemem dedi zaten tek çocuğum benim neyim varsa oğluma kalacak dedi eşimin kardeşi yok tek çocuk bu şekilde söylemişti bana boşanırken yoksa ben zaten düşünmüştüm bunu ama yapmadı
Yok canım zaten bu bebek odası yapma durumları çok zaman olmuştu zaten hissetmiştim ama planlıyorlar diye düşündüm ama kesin olana kadar söylememişler aslında kayınvalidem de ağzından kaçırdı bugün tahmin etmiştik bir bir buçuk ay önce zaten oldu bu olaylar çocuğuma kardeş olursa kız mı erkek mi diye sormaları zaten o yüzden altına kaçırmaya başladıMusakka,ne çabuk geldi bu hamilelik haberi?Sen galiba bizi çok fena trollüyorsun.
Canım onun bana kapak yapmaya yemezikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
Onu bütüün bu yazdıklarınızla devlete anlatırsınızPardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
İkinci çocuğu senden istemiyor. Zaten ilkini de istememiş, evi defalarca terketmis. Annen ve kaynanan 'cocuk yap duzelir' dediği için hamile kalmışsın.Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
O zaman bebekti çünkü aralarında çok yaş farkı olsun istemedim şimdi aralarında çok yaş farkı olacakKardeş istemeyen bir çocuğa siz niye kardeş yapmaya çalıştınız peki?
Yok canım zaten bu bebek odası yapma durumları çok zaman olmuştu zaten hissetmiştim ama planlıyorlar diye düşündüm ama kesin olana kadar söylememişler aslında kayınvalidem de ağzından kaçırdı bugün tahmin etmiştik bir bir buçuk ay önce zaten oldu bu olaylar çocuğuma kardeş olursa kız mı erkek mi diye sormaları zaten o yüzden altına kaçırmaya başladı
Çeyiz, gelinlik, hak... Kanun maddesi var mı bu üçünü bağlayan?Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım
Sen başına büsbütün bela olma diye istememiştir muhtemelen ikinci çocuğu.Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
O zaman bebekti çünkü aralarında çok yaş farkı olsun istemedim şimdi aralarında çok yaş farkı olacak
Senin eşin yokev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı.
Bu influencer milleti böyledir. Bebeklerinden pirim kaşarlar, reklam alırlar. Ne zaman büyüyüp sirinligi gitse yenisini doğururlar.
Çeyiz ve gelinlik demek.Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım
Zaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Madem bu kadar olgunsun ne diye huzurlarını kaçırmak için yana döne, çırpına çırpına, yırtına yırtına,Canım onun bana kapak yapmaya yemezikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
Bunun kv halini hayal etsenize 'benim oğlum, ben doğurdum, emeğim var düğün takıları benim, emeğim var evinizi ben yöneteceğim...Ev derdine düşmüşsünüz.7 yaşında oğlunuz altına kaçırıyor bu daha büyük problem ama umrunuzda değil.Size koca bir AFERİN .Jişisel bencilliginiz altında ezilen oğlunuz bu topluma nasıl karışıp,normal olmayı başaracak??????
Geç bunları. Adam başkasıyla evli isterse 5 çocuk yapar tufa falan yok. Kadın da kendi evladı olsun istiyor, hepsi bu kadar.Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Geri cekildigi yerden tutup alip koycaktin icine iste
Beceriye bak abi. Şapka çıkarıyorum.
Canım dedim ya ben geri çekilme yaptım en fazla diğer yöntemi kullandırmadım ama yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?