- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 11
- 36
Ben anlamadım banamı diyor tam anlamadım kimusakkak kız sen hala takı makı peşindesin seninki gelmiş diyırum sana sallıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamadım banamı diyor tam anlamadım kimusakkak kız sen hala takı makı peşindesin seninki gelmiş diyırum sana sallıyor
kız bi googlela 4 yıllık bölümlere bak birini yaz burayaCanım ben devlet üni bitirdim o kadın özel üni parayla okumuş biri öyle diyim sana 4yıllık mezunum bölümümü söylemek istemiyorum
Kuzum ben kimsenin malına mülküne güvenmiyorum. Tırnağım varsa başımı kasıyorum. Bana ne elalemin alanından takısindan. Ama bir ara kayinvalidemle muhabbeti geçmişti. Altınlarını bozdurup çocuğa oyuncak almış. O da tuhaf bir kafa işteya olur mu öğrenip kıyaslamalıydın puu musodan ders alman lazım
İşletme.kız bi googlela 4 yıllık bölümlere bak birini yaz buraya
Şaka yapıyosunKuzum ben kimsenin malına mülküne güvenmiyorum. Tırnağım varsa başımı kasıyorum. Bana ne elalemin alanından takısindan. Ama bir ara kayinvalidemle muhabbeti geçmişti. Altınlarını bozdurup çocuğa oyuncak almış. O da tuhaf bir kafa işte
Geldi canim, bizim nikahımiza da geldi, annesinin evlenirken annesinin nikahina da gitti.Oğlu nikahınıza geldimi peki kusura bakma soruyorum ama
ahahahahahahahahaİşletme.
Kayinvalidem söyledi, doğru yalan bilemem ama kayinvalidem dürüst kadındırŞaka yapıyosun
Aferim bak ilk defa taktir ettim seni.Canım benim çocuğum var öyle şeylerle ilgim olmaz
İşletme okuyunca ne oluyor pardonİşletme.
Odtü, Boğaziçinden falan mezun değilsen devlette okumak bir özellik veya zeka göstergesi değil ki Valla ben de özel üniversiteden mezunum ama zannetmiyorum ki sen benim mezun olduğum okulun paralı halinin puanını tutturabilCanım ben devlet üni bitirdim o kadın özel üni parayla okumuş biri öyle diyim sana 4yıllık mezunum bölümümü söylemek istemiyorum
insanları işletiyosun ama sen 2. sınıf terk gibisin birazİşletme okuyunca ne oluyor pardon
Şekerim Türkiye'nin bitki örtüsü işletme mezunlarıdır, bilmiyor musun?İşletme okuyunca ne oluyor pardon
Burda bizi işletiyorsun ne olacakİşletme okuyunca ne oluyor pardon
kız bi foto falan koy musoyla karışıyosunŞükretmemiz lazım ya musakka gibi biri olsaydı hayatımızda.Allah başa vermesin çok zor.Kadını alıyorsun ömür boyu garantili
Üzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumuinsanları işletiyosun ama sen 2. sınıf terk gibisin biraz
Zaten karışıp epey eksilendim burda iki gündürkız bi foto falan koy musoyla karışıyosun
Dema öyle beklentimiz o zatenBelki yarın obürgün onlar da boşanacak.