• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
Mutlu bir anne babayla dedelerle ninelerle büyüme hakkı, Babasından kalacak tüm malın yarısı (diğer yarısı oğluna) , özel kolej , kurslar (piyano, bale, yüzme, jimnastik vs) haftasonu anneyle babayla kahvaltı ve at binme, iyi ve sağlıklı beslenme hakkı, oyuncaklar, küçülenlerin yerine yeni kıyafetler, abi ile bolca oyun ve tatil hakkı.

Demekki seni sevmişler takmışlar ilk eşe takmışlar haberin var mı peki
milletin eski eşine de mi sarmaya başladın 😂 sanane ne takmışlar 😂 takıyla mı sevgi belli ediliyo ah muso ah 80 fırın ekmek lazım sana

Sana ne taktılar?
ahaha o kadar iyi biliyodum ki bu sorunun geleceğini 😂 yavrum ben kaç sene önceki takıları buraya sermeyi görgüsüzlük görüyorum çünkü okumuş insanım 😂 sana 5 değil 20 bilezik 15 set takmış olsunlar, şu an eşin nerde? eski eş oldu bi de evlendi. yani takı iyi bi hayat ve koca getirmiyomuş demek

Şimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Eski kocanın anlı şanlı nikahla karısı hatta oğlunuzun eski kocanızın ve yeni eşinin soyadları aynı. Sen de dış kapı mandalı

İllaki ona da takmislardir. Ne takmislar bilmiyorum, ama beni ilgilendiren bir durum olmadığı için sormadım bile.
ya olur mu öğrenip kıyaslamalıydın puu musodan ders alman lazım

Pardon da siz beni eleştiriyorsunuz ama ben okumuş etmiş bir insanım üniversite mezunuyum işim vardı gücüm vardı istesem hala var çevrem var arkadaşlarım var sosyal hayatım var benim sporum kuaförüm her şeyim var cahil yerine koyup durmayın okumuş insanım ben
Yaaa çok özendim musakka sana ne harika kimsede olmayan ‘özelliklerin’ varmış yaa 😂. Hangi üniversiteden mezunsun acaba?

Yaaa çok özendim musakka sana ne harika kimsede olmayan ‘özelliklerin’ varmış yaa 😂. Hangi üniversiteden mezunsun acaba?
Canım ben devlet üni bitirdim o kadın özel üni parayla okumuş biri öyle diyim sana 4yıllık mezunum bölümümü söylemek istemiyorum

Ayy yok eski konusundan beri biliyorum , saf mi cidden kandırdılar mi diye düşünüp soru soruyorum .
yok ya 300 sayfa oldu inandırıcılığı kalmadı valla belki eski kocasının evlendiği doğrudur ama bu kolejler havuzlu siteler hayal ürünü olabilir. belli lüks düşkünü burda karakter oluşturmuş kendine. işin tuhafı övündüğü şeyler de fake diye bağırıyo insan bu kadar gurursuz olamaz çünkü

musakkak musakkak dünyadaki en güzel hazine sağlık. Boş verin diğer şeyleri çocuğunuzla mutlu, huzurlu yaşamayı tercih edin. Deprem görüntülerini görmüşsünüzdür bir anda ayağında terlik dahi olmadan her şeyini kaybeden canlarımız oldu. Yavrunuza sarılın kimsenin mutluluğunda gözünüz olmasın. Sizin hikayenizde eski eşinizin rolü bitmiş. Karısı istedigi kadar dogursun. İleride sizi sevip incitmeyecek biriyle hayatınızı birleştirebilirsiniz ev, malk mülk kimseye yar olmayacak. Yaptığınız iyilikler iyi niyet sizi kurtaracak. Çocuğunuza bırakacağıniz en kıymetli miras güzel ahlak olacak. Bu hastalıklı duygu ve düşünceler hem size hem çocuğunuza zarar verir. Dilerim hayatınızda güzel bir sayfa açarsınız.

Benim bir çok yerde soyadım oğlumla aynı bu arada üzüleceksiniz ama söyliyim bankalarda oğlumun okulunda bir çok şeyde soyadım değişmedi
Yalnız kimlikte aynı değil önemli olan devlet kayıtları 😂
Canım ben çocuğum için evlenmicem zaten çocuğuma da söyledim benim tek çocuğum sensin ona zaten üvey baba getirmem düşüncesiz babası gibi yapamam
Desene güvenlikli havuzlu siteyi bırakıp beni kira da oturtacak bir adamla neden evleneyim diye 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back