• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diğer sabinin daha çok hakkı var belki kız olacak da kayınpeder kokoş kokoş torununa çıldırıp evini onun üstüne yapacak 😂😂😂
Sana cevap vermeyecem demiştim ama son olsun bu bir kere kayınvalidem zaten o kadınla görüşmüyor bile kayınpederim de görüşmüyor belki çocukla bile hiç görüşmeyecekler ki böyle olacaktır muhtemelen kayınvalidem de eskieşime git evliliğini ayrı yaşa bana o kadını getirme demiş biri hatırlatırım size

Tamam zaten çocuğun vermeyecem ama sizde şunu anlayın ben tek başıma yapmadım bana bir şey olsa zaten eşek gibi o kadın bakmak zorunda kalacak dediğim için kızıp duruyorsunuz ama bana bir şey olsa o kadın bakmak zorunda kalacak zaten babasına gidecek bu çocuk nereye gidecek babası yaşıyorken çocuk esirgeme kurumuna gidecek hali yok
Babannesine gider

Şimdi bu yaptığın yorum normalmi sence benim oğlum anne babasını yanyana görmüyor kardeşi anne babasıyla gezeceği zaman benim oğlum ne düşünecek haberiniz var mı sizin hiç mi düşünmüyorsunuz
Canım benim neden bosandin madem öyle , böyle olacağını düşünmedin mi. Kim kocasının eski karısıyla vakit geçirmesini ister ki? Safmisin seni kandırdılar mi böyle devam edecek diye

Tamam zaten çocuğun vermeyecem ama sizde şunu anlayın ben tek başıma yapmadım bana bir şey olsa zaten eşek gibi o kadın bakmak zorunda kalacak dediğim için kızıp duruyorsunuz ama bana bir şey olsa o kadın bakmak zorunda kalacak zaten babasına gidecek bu çocuk nereye gidecek babası yaşıyorken çocuk esirgeme kurumuna gidecek hali yok
sana bir şey olsa kimse çocuğuna eşşek gibi bakmak zorunda değil 😂 hatta bişi diyim mi babası bile bakmayabilir. yetimhaneye falan verebilirler. Allah korusun hiçbi çocuğun kaderi bu olmasın ama yavrucum kimse kimse eşşek gibi bakmak zorunda değil madem üniversite okudun bu basit cümleleri anla. sanki şehzade doğurmuş 😂 o kadar kıymet verseler zaten babannesi bakardı bebekken. öff sıktın

Canım benim neden bosandin madem öyle , böyle olacağını düşünmedin mi. Kim kocasının eski karısıyla vakit geçirmesini ister ki? Safmisin seni kandırdılar mi böyle devam edecek diye
ciddi cevap vermeyin onun olayı bu 😂 kendi değil kocası boşamış hatta nasıl yılmışsa imam nikahını adliyeye gitmeden düşürmüş adam. normalde çok üzülürdüm durumuna ama çocuğunu çanta ve haber alma aracı olarak gören, dolduran bi kadına zerre kılım kıpırdamaz

Sana cevap vermeyecem demiştim ama son olsun bu bir kere kayınvalidem zaten o kadınla görüşmüyor bile kayınpederim de görüşmüyor belki çocukla bile hiç görüşmeyecekler ki böyle olacaktır muhtemelen kayınvalidem de eskieşime git evliliğini ayrı yaşa bana o kadını getirme demiş biri hatırlatırım size
Bugün öyle diye yarın da öyle olacağının garantisi yok.5 yıl önce evliydin Suan bakarsın gibi.İnsanlar bir küstüğü görüşmediğiyle ömür boyu görüşmeyecek diye bir şey yok.Sadece bugün böyle.Torun oldu mu yumuşarlar.Sen o kadının çocuğu diyorsun ama.Çocuk eski kocanın çocuğu

yav bu nasıl akıl 😂😂😂 torun o torun hem de minicik yeni doğacak torun 😂 kadınla görüşmese de torun göz bebeği olacak kadınla çocuğu bir tutuyo ya 😂

Pardon da siz beni eleştiriyorsunuz ama ben okumuş etmiş bir insanım üniversite mezunuyum işim vardı gücüm vardı istesem hala var çevrem var arkadaşlarım var sosyal hayatım var benim sporum kuaförüm her şeyim var cahil yerine koyup durmayın okumuş insanım ben
Tamam ex kocasının soyadını kullanan, ex kayın aile evinde yaşayan, ex kaynana ile kısır party yapan kadın.

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
7 yaşındaki masum yavrucak bu kadar düşünemez kendi düşüncelerini çocuğa empoze edip psikolojisini sen bozuyorsun asıl hadi itiraf et kıskançlıktan çocuğa senin pabucun dama atılacak da demişsindir sen . acilen bir psikoloğa görünmen gerekiyor çok çok acil hemde o adam artık senin eşin değil ailesi kayın ailen değil azıcık gururun olsun be senin yerine koydum kendimi de yaptıklarını binde birini yapsak utançtan yerin dibindeydim. azıcık gururun olsun. hayatına bak önüne bak. çocuğun için bunu yapmalısın

ciddi cevap vermeyin onun olayı bu 😂 kendi değil kocası boşamış hatta nasıl yılmışsa imam nikahını adliyeye gitmeden düşürmüş adam. normalde çok üzülürdüm durumuna ama çocuğunu çanta ve haber alma aracı olarak gören, dolduran bi kadına zerre kılım kıpırdamaz
Ayy yok eski konusundan beri biliyorum , saf mi cidden kandırdılar mi diye düşünüp soru soruyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back