• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz
CAnım bir psikolog ile terapi mi alsan? Hem sana yol gösterir

Tamam belki bu ekonomide fazla. e peki yapılmayan sünnet düğünü yerine ne yapmalılar? Sonuçta ona bi masraf koyacaklardı , o masraf nereye gidecek bu durumda ?
Oğlan anası değilim çok bilmiyorum şöyle iyi bi yemekli sünnet düğünü kaç para ?

Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz
kolay değil çok zor çok üzücü sen baştan eğer çocuğunu düşünen bi anne olsaydın tepkimiz farklı olurdu. kendi çocuğunu sırf eski kocasının karısı rahatsız olsun diye temelli vermeyi düşünen, çocuğa acımayıp altına yapacak kadar psikolojisini bozan, tek derdi çocuğu olması gerekirken eski kocasının karısı olan bi kadın olduğun için yerden yere vuruluyosun. aklını başıma alıp çocuğuna iyi bi anne olsan burda herkes seni destekler

Biz de diyoruz ki haline şükret otur, adam senin valinizi eline verip seni gönderebilirdi.
Merhametli vicdanliymis seni zorda bırakmamış kuzum

Dua et bi valizle gitmiş. Evi de götürebilirdi😂

benim eski eşim beni de sevmişti hatta ben bir tek seni sevdim demişti sonra başka bir kadın geldi her şey değişti

benim eski eşim beni de sevmişti hatta ben bir tek seni sevdim demişti sonra başka bir kadın geldi her şey değişti
bak hala ne diyo ya sabır, çocuğuna iyi bi anne ol şu an tek amacın bu olmalı

kızlar size de oluyo mu öyle?
Musoyu görünce benim gözümde 2.el uygulamalarında fotosu künfeyekün olan , milletin ürününün altına aynısından elimde mevcut yazıp müşterisini çalmaya çalışan kadınlar canlanıyor artık 🤣
bunun da yeni yenge hamile, aynısı elimde mevcut diye (hammaddesi aynı yerden çünkü) mali mülkü bana verin diyor aynısınınnnn tıpkısııı 😂

bak hala ne diyo ya sabır, çocuğuna iyi bi anne ol şu an tek amacın bu olmalı
Ben çocuğuma zaten iyi anneyim ödevlerini yaptırıyorum yıkıyorum paklıyorum canı ne isterse onu yapıyorum yemek eksik olmaz evimde herkes tarafından sevilen çocuk ben de çocuğumu seviyorum canım o benim dünyadaki en değerli varlık zaten benim çocuğum benim için

kızlar size de oluyo mu öyle?
Musoyu görünce benim gözümde 2.el uygulamalarında fotosu künfeyekün olan , milletin ürününün altına aynısından elimde mevcut yazıp müşterisini çalmaya çalışan kadınlar canlanıyor artık 🤣
bunun da yeni yenge hamile, aynısı elimde mevcut diye (hammaddesi aynı yerden çünkü) mali mülkü bana verin diyor aynısınınnnn tıpkısııı 😂
Hiçte öyle biri değilim canım merak etme gayet iyi görünümlü biriyim

4 yillik isletme okumussun boru mu bu. Insanlari isletmek herkesin harci degil onlarda bunun farkinda bence. Sen pes etme derim. Benim oyum senden yana. 3. Konuyu ac bence herkes catir catir catlasin.
Teşekkür ederim desteğin için düşünmüyorum bir daha açmak

Ben çocuğuma zaten iyi anneyim ödevlerini yaptırıyorum yıkıyorum paklıyorum canı ne isterse onu yapıyorum yemek eksik olmaz evimde herkes tarafından sevilen çocuk ben de çocuğumu seviyorum canım o benim dünyadaki en değerli varlık zaten benim çocuğum benim için
çocuğa bakmak sadece yemek, kıyafet değil. çocuk neden altına kaçırıyo? kardeş gelecek işte bundan kaçamazsın, neden çocuğu bu fikre alıştıracağına fitneliyosun? o çocuk senin elinde ziyan oluyo karnı tok ama psikolojisi bitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back