• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de çocuk doğurur üvey kayınvalide, adını da kocasının adı koyar
Yok çocuk zor belli yaştan sonra evlenmeden önce bütün mali üstüne geçiriyor sonra yiyip icip gezip tozup ani yaşayıp bütün paranın malın tadını çıkarıyor. Bazende alıp kaçıyorlar müge anlida çok amcalar var 😂

muso adam çocuğunu sevmese hala aldırabilme imkanı olup olmadığını araştırırdı emin ol 😂 en son alacak velayeti bunlar da anasıyla güvenlikli havuzlu olmayan evlerine dönecekler, e çocuk da güvenli alanda kalmaya devam edecek o yüzden sıkıntı yok musonun tek derdi çocuğu çünkü 😂

Yok çocuk zor belli yaştan sonra evlenmeden önce bütün mali üstüne geçiriyor sonra yiyip icip gezip tozup ani yaşayıp bütün paranın malın tadını çıkarıyor. Bazende alıp kaçıyorlar müge anlida çok amcalar var 😂
belki kp genç kadın alacak 😂

yeni gelin out yeni kaynana in 😂 bi de yeni gelinle iyi anlaşıyolarmış adamın da aklına girip musoyu uzaya yolluyolarmış 😂😂
Uzaya gönderilen irkek torun veren ilk gelindiye tarihe yazılmasın mı?
50 sayfalık konu eğlencesi de bilemedim

o değil de biz niye şimdi kaynanayı öldürdük 😂

Şimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız

Kp için dedim. Yeni gelen cici kv tabiki genç olmalı ki bütün mali üstüne rahat alsın
muso hala oğlumun hakkı diyomuş 😂 cici kaynana bizim gibi sabırlı olmaz çarpar ağzına bi tane 😂😂😂

Yaşasın anasıyla adamın başının etini yemiş sıra kızına gelir işte onun da başının etini yer
Benim annem öyle bir insan değil yalnız lütfen sözlerimize dikkat edelim annemin tek yaptığı eski eşime ev al demek bazen örnek veriyordu kuzenlerim eşlerine ev alıyordu onu söylüyordu eşim ona sinir oluyordu normal mi peki kadın hakaret falan etmiyordu ki sonuçta annem de beni düşünüyor haklı değil mi

Şimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Kız o el kadini değil, çocuğun babasının nikahlı karısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back