- 23 Ocak 2016
- 32.964
- 49.353
- 598
Bekar adamla evlenmedi ama kusura bakmaKuma gelmedi ama alnının akıyla yasal olarak nikahlanarak geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekar adamla evlenmedi ama kusura bakmaKuma gelmedi ama alnının akıyla yasal olarak nikahlanarak geldi
Elalemin soyadına kalacak kadar yıkılamam ya bu pik noktasıydı artık.Başımıza geldiği zaman anlarsınız
ne cürretle konuya mantıklı düşünceler sokarsın o eve gelinlik ve çeyiziyle gitti senin eve gelse gelinlik ve çeyizle senin ev onundur bu kadarAdamın kendine evi yok ki size alsın ev babasının evi oturuyor
iyi dileklerin için sağ ol cicim burda senin kadar mükemmel bi anne olduğunu sanmıyorum ama inşallah burdakiler gibi kötü anne olmayı başarırsın ne diyim, hala ev de ev koca da koca Allah akıl fikir versinBaşımıza geldiği zaman anlarsınız
Senin yüzünden saat kaç oldu işlerine başlayamadım. Konulursa eski esin baba na bakmak zorunda kalacak haberin olsunBaşımıza geldiği zaman anlarsınız
bi de üzüleceksiniz ama demiş, şükür sebebimiz haberi yokElalemin soyadına kalacak kadar yıkılamam ya bu pik noktasıydı artık.
Gitmezse gitmesin kadının kendi evi, başta problem yokmuş güzelce gidiyormuş. Sen bozmuşsun aralarını. zaten aklı olan üvey annenin evine göndermez babaannede görüşürler mis gibi tertemiz babaanne evi. Bağın kopacak evin içinden haber alamayacaksın diye ödün kopuyor.Şimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Bak sana bir şey demiyorum sen kırıcı konuşmadın ikinci eş olduğunu söyledin bir şey demiyorum ama teşekkür ederim kırıcı olmadan yorum yapıyorsun ben sizi dinliyorum zaten diğer arkadaşları da dinliyorum ben çocuğumu temelli göndermeyi düşünüyordum artık göndermemeyi düşünüyorum sizi bu konuda dinliyorumSenin yüzünden saat kaç oldu işlerine başlayamadım. Konulursa eski esin baba na bakmak zorunda kalacak haberin olsun
değiştirmemen suç bu arada bankada işlem yapamazsın şuan mahkemede düştü çünkü soyadın gerekli yerlerde değişmemen de suç teşkil ediyorBenim bir çok yerde soyadım oğlumla aynı bu arada üzüleceksiniz ama söyliyim bankalarda oğlumun okulunda bir çok şeyde soyadım değişmedi
Allah şifa versin çok üzücü.bi de üzüleceksiniz ama demiş, şükür sebebimiz haberi yok
yav bırak oyalansın adam evlenmiş karısı hamile bu kalkmış soyadım aynı diyodeğiştirmemen suç bu arada bankada işlem yapamazsın şuan mahkemede düştü çünkü soyadın gerekli yerlerde değişmemen de suç teşkil ediyor
Her şeyden önce benim oğlumla soyadım aynı oluyor yalnızyav bırak oyalansın adam evlenmiş karısı hamile bu kalkmış soyadım aynı diyo
Eski kocasının kayınvalideliğini yapan koca yürekli MusakkaCanım el kadını sonuçta sonradan geldi hatırlatırım
ilk boşanmış aile çocuğu sizinki değil kusura bakmayın sevgisiz bi evlilikte çocuk yapmasaydınız. milyonlarca boşanmış aile çocuğu var. siz de evlenin öyleyseŞimdi bu yaptığın yorum normalmi sence benim oğlum anne babasını yanyana görmüyor kardeşi anne babasıyla gezeceği zaman benim oğlum ne düşünecek haberiniz var mı sizin hiç mi düşünmüyorsunuz
Canım ben çocuğum için evlenmicem zaten çocuğuma da söyledim benim tek çocuğum sensin ona zaten üvey baba getirmem düşüncesiz babası gibi yapamamilk boşanmış aile çocuğu sizinki değil kusura bakmayın sevgisiz bi evlilikte çocuk yapmasaydınız. milyonlarca boşanmış aile çocuğu var. siz de evlenin öyleyse
Şimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Gidin o zaman zorla tutmuyorum teşekkür ederim yorumunu için size cevap vermiyorum bir daha iyi gün lermuso onu bunu bırak da bu konu kapanınca yeni post başlığıyla hikaye bulalım sana sen tıkandın artık
ya hiç sorma adam paçayı zor kurtarmış allahtan yeni yengeyi çabuk bulmuş da şak diye kıymış nikahı şak diye yapmış çocuğuyav bırak oyalansın adam evlenmiş karısı hamile bu kalkmış soyadım aynı diyo
evlenemez, evde oturma hakkını kaybeder. belki ondan sağa sola saldırıyoilk boşanmış aile çocuğu sizinki değil kusura bakmayın sevgisiz bi evlilikte çocuk yapmasaydınız. milyonlarca boşanmış aile çocuğu var. siz de evlenin öyleyse