• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
Kuzum bosanmislar, ama muso sanrilariyla yaşıyor. Yani bosanmamis sanıyor kendini. O yüzden her şeyde hakkı olduğunu sanıyor

Kiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
Kendini boşanmış saymıyor çocuk olduğu için, çocuk olunca ömürlük nikah oluyor onun kafasında. Tanıdık geldi mi? Erkek versiyonu çok bunların. Kadın görünce bi şaşırdın sen tabi.

Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Bu kadar cıngarı adam sizden boşanacağı zaman çıkarsaydınız keşke. Sizin kusurunuz yoksa eğer istemiyorsanız çekişmeli de açsa hakim boşamıyor diye biliyorum. Kuzu gibi tazminatsız anlaşmalı boşanmışsınız. O zaman kuzuydunuz şimdi kaplan.

benmi malım anlamıyorum ev kayın pederin ev eşinizin ve eşinizin kardeşi varsa onların hakkı kayınvalidenin hakkı burda boşuna konuşuyorsunuz ev yeni eşe veya çocuğa bile düşmüyor

Hayır anlamıyorsunuz...Musakka'nın çocuğuna kayınpederin adını vermişler. Bu durumda hukuken ev çocuğa kalmalı :-)

musakkak musakkak eski kocanin kaç kardeşi var. ev kayınpederin üstündeyse kardeşlerine
Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de

Bizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz

İkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler

ortak bölünür.. oğluna degil ...
Ben ikinci eş değilim yazabilirim sanırım 😀 önce şunu kabullenin adam ikinci eş değil BEKAR bir adam ve bekar bir kadın evlenmiş, kadının çocuğu olmadığı için anne olmak istemesi normal... adamda kadını seviyor ki çocuk olmuş. Rızık deyip duruyorsun ama adam zaten çocuğuna bakıyor yetmiyor size de bakıyor .Sen adamın parasını yerken karısı niye yemesin bal gibi yer anasının ak sütü gibi helal... o kadar fesatlanmışsınız ki kardeş gibi güzel bi olayda bile çocuğunuzu kullanıyorsunuz. Çocuğu önemsiyor olsaydınız ikide bir babaya göndermezdiniz siz çocuğu değil parayı önemsiyorsunuz aklınız çıkıyor adamın parası bölünecek altınızdaki ev gidecek diye.... ama üzgünüm evi size vermezler, neyinize güvenip versinler. Yok bizim gelinimiz sensin diyolarmışta yok daha neler... Benimde abim boşandı ilk eşi yabancıydı dünya iyisi bir insandı ve gözü çok toktu size hiç benzemezdi. Ondan bir kızımız var annesiyle yurtdışında yaşıyor onu çok aşırı seviyoruz ama abim 5 yıl sonra evlenince ister istemez yeni gelin ön plana çıktı zira önce evlat önce can sonra canan... dolaysyla kv kp oğullarını atıp torunlarını tutmazlar, bu yüzden bi sakin ol adamı zıvanadan çıkartma zararlı çıkarsın.

Kendini boşanmış saymıyor çocuk olduğu için, çocuk olunca ömürlük nikah oluyor onun kafasında. Tanıdık geldi mi? Erkek versiyonu çok bunların. Kadın görünce bi şaşırdın sen tabi.

vardı ayol kadın versiyonuda musakka ilk değil😂
benim ondan çocuklarım var benim kocam o o kadının değil diye diye dolanıyordu buralarda.

ikinci adam ikinci kadın.
literatüründe başka kelime yok mu?
bozuk plak gibisin hep aynı şarkıyı çalıyorsun.
azıcık kitap falan oku kelime haznen gelişsin.
eski kocası yapar onu da onun yerine kira ödeniyo fatura ödeniyo dolap alışverişi yapılıyo ihtiyacı yok ki öyle bir şeye otursun kısır yesin bütün gün :D

eski kocası yapar onu da onun yerine kira ödeniyo fatura ödeniyo dolap alışverişi yapılıyo ihtiyacı yok ki öyle bir şeye otursun kısır yesin bütün gün :KK70:

onu da yiyemez bu kıskançlıkla boğazına dizilir hasetinden. anca kendini yesin dursun🤷‍♀️
millet evinde mutlu huzurlu musakka enkazından sonra kendine yeni bir hayat kurmuş.
musakka ikinci adam, bekar adam alsaymış diye ortalıklarda dolanıyor kimsenin taktığı yok adam karısıyla çatır çatır sevişiyor.
keşke paraya kıyıp prezervatif alıp hediye etseymiş düğün hediyesi olarak.

eski kocası yapar onu da onun yerine kira ödeniyo fatura ödeniyo dolap alışverişi yapılıyo ihtiyacı yok ki öyle bir şeye otursun kısır yesin bütün gün :D
bu yorum beni çok üzdü şimdi kalkıp kısır yapacağım oldumu hiç 😅

Konu sahibi kendini kötü ifade ediyorsun. Önüne bakamıyorsun hayat bu kadar hızla akarken senin hala gelinlikte çeyiz de kalman milleti çıldırtıyor. herşeyi bu kadar kolay sindirirken öyle miydi böyle miydi diye iç hesaplaşmalarına tahammül kalmadı. Bence hissettikleriniz normal. Yeriniz de olsam hepsini hatta hiç yazmadıklarınızı da düşünürüm ama birkaç dakika... O yüzden kendinize şu iki insandan başka meşgale bulun. Çocuğunuzu da salın oynayacağı oyunu, derslerini filan düşünsün kardeş korkusuna altına kaçırmasında da parmağınız var. Bu haberi aldığınızdaki tepkiniz bile buna sebep olmuş olabilir.kendinizi aklamaya çalışmadan tavsiyeleri dinleyin.Oyun oynarken bir ayıcığa küçük bir ayıcığı kardeş yapın birlikte uyusunlar, parka gitsinler eğlensinler. Bakın bakalım kardeşe özlem mi duyacak nefret mi? Ondan çocuğunuzu soğutursanız sadece kendi oğlunuza yaparsınız. Bu sadece abi kardeş ilişkisini etkilemez hayatının içindeki her ilişkisine etki yapar. Unutmayın evde mutlu olamayan elde mutlu olmaz. Çocuğunza bunu yapmayın. Sırf bir kadını huzursuz edeceğim diye evladınızın çocukluğunu bitirmeyin. babasına yardımcı olursanız oğlunuza da düzgün ilişkiler kurmasına yardımcı olmuş olursunuz. Bunu ne o kadın için ne eski eş için değil oğlunuz için yapın.

Gelinligiyle ceyiziyle geldigi icin evin onun hakki oldugunu unutmussunuz
düşünsenize konu sahibi ceyiziyle kiraya çıkıyor. ev sahibi çıkın diyor 😃 bu eve ben çeyizimlr geldim evi bana yapacaksınız diyor

düşünsenize konu sahibi ceyiziyle kiraya çıkıyor. ev sahibi çıkın diyor 😃 bu eve ben çeyizimlr geldim evi bana yapacaksınız diyor
Gecen konuda bende onu dedim gelinligimle geldigime gore ev sahibi beni cikartamaz birde cocuk yaptim mi tamam ev cocugumun olur 😂

İçimin yağları eridi :) Allah çifter çifter çocuk nasıl etsin yeni karısına :) ayrıca daha geçen çocuğu babasına verecem uğraşsın diye yaniyordun şimdi de altına kaçırıyor diyorsun 7 yaş için altına kaçırmak sağlık probleminden kaynaklı olabilir eski kocani ve karısını takip edeceğine çocuğu hastaneye gotur. Ayrıca bu çocuğu sen tek yapmadın da yeni karısı Meryem Ana değilse o da tek yapmadi. Ayrıca kan bağı babadan gelir yeni bebek oglunuzun kardeşi. Sen oğlunun güvenli alaninindan değil kendi konforundan olacaksın diye korkuyorsun çevrende eş dost var mı bilmiyorum (ki bence yok ) kimse sana gerçekleri söylemiyor sanırım. O evde kanunen hakkın yok şimdilik kocanın bile hakkı yok çok da hayal kurma ha iler de olur da kocana ve kocanın kardeşlerine kalırsa o ev kardeşleri sana bırakmaya da bilir bırakırsa da yeni doğacak bebek de senin oğlundan 1 lira eksik olmayacak şekilde ortak :)

Yok kadının arkadaşları da musakka kafasında önce ki konusunda yazmış arkadaşları da gönder oğlanı görsün kadın anyayı Konya’yı demişler sözde musakkaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back