• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi kendini kötü ifade ediyorsun. Önüne bakamıyorsun hayat bu kadar hızla akarken senin hala gelinlikte çeyiz de kalman milleti çıldırtıyor. herşeyi bu kadar kolay sindirirken öyle miydi böyle miydi diye iç hesaplaşmalarına tahammül kalmadı. Bence hissettikleriniz normal. Yeriniz de olsam hepsini hatta hiç yazmadıklarınızı da düşünürüm ama birkaç dakika... O yüzden kendinize şu iki insandan başka meşgale bulun. Çocuğunuzu da salın oynayacağı oyunu, derslerini filan düşünsün kardeş korkusuna altına kaçırmasında da parmağınız var. Bu haberi aldığınızdaki tepkiniz bile buna sebep olmuş olabilir.kendinizi aklamaya çalışmadan tavsiyeleri dinleyin.Oyun oynarken bir ayıcığa küçük bir ayıcığı kardeş yapın birlikte uyusunlar, parka gitsinler eğlensinler. Bakın bakalım kardeşe özlem mi duyacak nefret mi? Ondan çocuğunuzu soğutursanız sadece kendi oğlunuza yaparsınız. Bu sadece abi kardeş ilişkisini etkilemez hayatının içindeki her ilişkisine etki yapar. Unutmayın evde mutlu olamayan elde mutlu olmaz. Çocuğunza bunu yapmayın. Sırf bir kadını huzursuz edeceğim diye evladınızın çocukluğunu bitirmeyin. babasına yardımcı olursanız oğlunuza da düzgün ilişkiler kurmasına yardımcı olmuş olursunuz. Bunu ne o kadın için ne eski eş için değil oğlunuz için yapın.
aklıma muhtwşem yüzyıl canlanıyor. mahidevran hürremi istemiyo oğlunu devamlı dolduruyo falan sülüman buna bakmıyo

Bizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz
Hayat kaliteniz düşmüş filan değil, sizin bahaneniz o. Eşiniz en kötü daha çok çalışır ek gelir yapar vs.
Çocuğunuzun arkasına sığınmayın, açık açık kıskanıyorum dayanamıyorum deyin. 1 ay önce Bebek odasına başlanmışsa cinsiyet de belli değilse bebek 3-3.5 aylık var. Anca alışırsınız. Çocuğunuz küçük emrah değil, bu hayatta hiç kimsenin kardeşi olunca boynu bükülmedi. Ama annesinin psikolojik hezeyanları yüzünden travmalara maruz kalıp boynu bükülen binlerce çocuk var o konuda haklısınız.

Hayat kaliteniz düşmüş filan değil, sizin bahaneniz o. Eşiniz en kötü daha çok çalışır ek gelir yapar vs.
Çocuğunuzun arkasına sığınmayın, açık açık kıskanıyorum dayanamıyorum deyin. 1 ay önce Bebek odasına başlanmışsa cinsiyet de belli değilse bebek 3-3.5 aylık var. Anca alışırsınız. Çocuğunuz küçük emrah değil, bu hayatta hiç kimsenin kardeşi olunca boynu bükülmedi. Ama annesinin psikolojik hezeyanları yüzünden travmalara maruz kalıp boynu bükülen binlerce çocuk var o konuda haklısınız.
Muso ve çok çalışmak, üretmek, minnet etmemek, yardırmak..

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Çocuğunuza kardeşin ne kadar güzel bişey olduğunu anlatmaniz, babasinin evliliğinin normal olmasini anlatmaniz gerekirken çocuğa kin aşılıyorsunuz maddi çıkar peşindesiniz. Böyle bir anneyle tabiki çocukta değil altina kaçırma bir sürü problem olur.

Sebep neymis? Adamin parasini mi yiyememis neden bosanmislar ki?
Musakka nin dediğine göre adam.zaten sürekli evi terk ediyormuş. Annesi ve kv si demişki.cocuk yap düzelir. Çocuk olmuş bu arada annesi de eve kapak atmış.ve adama sürekli laf sokuyormus. Kocası rahatsizmis , ama birşey de diyemiyormus. Yazık odasından cikamiyormus kaynanasının yüzünden adam. Çocuk beş yaşına gelince adam ben mutsuzum bosanalim, RUTİNİn değişmeyecek demiş. Rutin kısmı çok önemli bu arada. Bosanmislar.

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Bu ne hırs, kin, öfke!!
Ne demek tek benim oğluımun.. yoooo doğacak çocuğun da hakkı hiç kusura bakmayın

çatladınız dimi eşiniz evlenince hıı hadi itiraf edin

o çocuğun altına kaçırması sizin bu hareketlerinizden olmasın!
bide gazlıyorsanız çocuğu bak baban evlendi çocuğu olacak seni ister mi vs vs gibi
inşallah yapmıyorsunuzdur

Musakka nin dediğine göre adam.zaten sürekli evi terk ediyormuş. Annesi ve kv si demişki.cocuk yap düzelir. Çocuk olmuş bu arada annesi de eve kapak atmış.ve adama sürekli laf sokuyormus. Kocası rahatsizmis , ama birşey de diyemiyormus. Yazık odasından cikamiyormus kaynanasının yüzünden adam. Çocuk beş yaşına gelince adam ben mutsuzum bosanalim, RUTİNİn değişmeyecek demiş. Rutin kısmı çok önemli bu arada. Bosanmislar.
Ben konunun feyk olduğunu düşünüyorum artık Kadın ezberlemiş gibi Nuh diyor peygamber demiyor.Asla başka bir şey demiyor.Eşim de eşim rutinim de rutinim.Boynu bükük de bükük.Bu kadar at gözlüğü ile bakan birinin olması imkansız

Bizim saf da bunu yemiş bi de o kısmı var. Libidosu yüksek genç bi adamın bi daha evlenip çocuk sahibi olacağını tahmin edememişler ana-kız. Evde oturun para da vercem deyince tuzlukla koşmuşlar. Musakkanın Anası hayatından memnun, lüks dairede havuzlu sitede oturuyor. Ama musakkaya çok yazık olmuş. Musakkanın oğlu anası dürtmese aslında mutlu sevilen özel okula piyanoya filan giden 7 yaşında normal bi çocuk ama annesi istiyor ki o da dert sahibi olsun benim boynumu büktün rızkımı yedin diye babasının suratına tükürsün.

Bu ne hırs, kin, öfke!!
Ne demek tek benim oğluımun.. yoooo doğacak çocuğun da hakkı hiç kusura bakmayın

çatladınız dimi eşiniz evlenince hıı hadi itiraf edin

o çocuğun altına kaçırması sizin bu hareketlerinizden olmasın!
bide gazlıyorsanız çocuğu bak baban evlendi çocuğu olacak seni ister mi vs vs gibi
inşallah yapmıyorsunuzdur
düşünsenize kayınvalide ölüyor kayınpeder yeni biriyle evleniyor evi yeni kadın üzerine yapıp bunu evden atıyolar 😅😅

Canım ben çok istedim yavrum küçükken bir kardeş olsun yaşları yakın olur bir büyürler diye ama olmadı şimdi aralarında çok fazla yaş olacak
Kardeşimle aramda 8.5 yaş var mis gibi arkadaş gibiyiz birbirimizle vakit geçirirken çokta eğleniyoruz yok öyle bir şey inşallah çok iyi anlaşır iki kardeş sende kudurduğınla kalırsın 😁

Halihazırda evli olduğum adamın babasının evine bile benim evim cocuklarimin hakki diyemeyen ben. Kendimi çok ezik hissettim. Salakmiyum ben. Konu sahibi haklı kp yaşarken satıp yiyebilir bir hastalık bir şey olur satmak zorunda kalır sonra eşim bosanir gider yeni hayat kurar çocuk sahibi olur oda hak sahibi olur olur da olur. Yol yakınken gideyim kp yakasina yapisayim benim hakkımı verin tapuya gidelim diyim mazallah sonra konu sahibinin düştüğü duruma düşmemek için ders örnek alayım bu durumu.

Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
ne kadar anlamak istemiyorsunuz
daha sert konuşurdum da ban yemeyeyim
adam SİZDEN çocuk istememiz SİZDEN
anlayın artık şunu

ne kadar anlamak istemiyorsunuz
daha sert konuşurdum da ban yemeyeyim
adam SİZDEN çocuk istememiz SİZDEN
anlayın artık şunu
ya anlamadığını mı sanıyosun troll de bi yere kadar tadı kaçtı artık bırakın oyalansın biz geyiğimize bakalım 😂

Bizim saf da bunu yemiş bi de o kısmı var. Libidosu yüksek genç bi adamın bi daha evlenip çocuk sahibi olacağını tahmin edememişler ana-kız. Evde oturun para da vercem deyince tuzlukla koşmuşlar. Musakkanın Anası hayatından memnun, lüks dairede havuzlu sitede oturuyor. Ama musakkaya çok yazık olmuş. Musakkanın oğlu anası dürtmese aslında mutlu sevilen özel okula piyanoya filan giden 7 yaşında normal bi çocuk ama annesi istiyor ki o da dert sahibi olsun benim boynumu büktün rızkımı yedin diye babasının suratına tükürsün.
Annesi hâlâ musakkada mı kalıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back