• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama sülük gibi yapismaya çalışırsanız kopamazsiniz tabi. Bırakın onlar aile kurmuş artık sizinle işi yok. Çocuğuyla ilgilenecek o kadar. Ama böyle huzursuzluk çıkarmaya devam ederseniz, zaten en kısa sürede sizi kapının önüne koyarlar.
Bırak uğraşma, bazı şeyleri hayat öğretecek.

Sen bilmiyor musun ikinci adamlarla sadece ikinci kadinlar evlenebilir 😂
İkinci el 🤣 Kendi sırf ikinci kadın olmamak için tekrar evlenmeyecek mesela.
ayyy doğru ben ikinci adamla evlendim rızık yiyiciyim ahahaha eski eş kudurtucuyum :D ilkte hayır olsa eski eş bey musoya tekmeyi basmazdı çocuk olduğu halde adam miss gibi ikinci baharını yaşıyor genç de daha muhtemelen ikinci bahar bile denmez aşk yaşıyor bizim gibi musocum ben de ikinci adamla evlendim ama inan ki birinciden farkı yok hatasız boyasız değişensiz :D

Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de

Başka kadın başka çocuk dediğiniz adamın nikahlı karısı ve doğacak çocuğu. Metres filan olsa yerden göğe haklısınız. Baştan kanmayacaktınız, nikahınızı vermeyecektiniz. iş işten geçmiş burda istediğiniz kadar dövünün ne çare. Bunu anlatıyor herkes, yoluna bak artık diyorlar.

İkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler
Musko bi kırsana birinin kalbini bakalım nasıl yapıyorsun hadi merak ettim kız.

Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de

Yahu seni bebekken üç defa atıp iki defa mı tuttular. İki konuda toplam 300 sayfaya yakın yorum yazıldı konuna. Okumuyor musun yazılanları? Acaba bir haklılık payı olabilir mi bu yazılanlarda diye düşünmüyor musun?

Sen böyle konusuyorsunda başına gelirse adamın tepesinden almazsın çocukları canım anlarsın o zaman beni senin kocan başınızda tuzunuz kuru
benmi malım anlamıyorum ev kayın pederin ev eşinizin ve eşinizin kardeşi varsa onların hakkı kayınvalidenin hakkı burda boşuna konuşuyorsunuz ev yeni eşe veya çocuğa bile düşmüyor

Allah aşkına bunu soran var mı hala? Sen bu kadına kaç gün dayanabilirsin?

Kiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.

Kiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
boşanmışlar aradanda baya zaman geçmiş konu sahibinin zoru yeni eş 😃

kız yok bosanmislar kadın hala adamı kocası sanıyor öyle sahiplenmis ki bırakmıyor yakasını :D

ikinci adam ikinci kadın.
literatüründe başka kelime yok mu?
bozuk plak gibisin hep aynı şarkıyı çalıyorsun.
azıcık kitap falan oku kelime haznen gelişsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back