- 19 Mayıs 2020
- 46.593
- 208.846
- 548
Bırak uğraşma, bazı şeyleri hayat öğretecek.Adama sülük gibi yapismaya çalışırsanız kopamazsiniz tabi. Bırakın onlar aile kurmuş artık sizinle işi yok. Çocuğuyla ilgilenecek o kadar. Ama böyle huzursuzluk çıkarmaya devam ederseniz, zaten en kısa sürede sizi kapının önüne koyarlar.
Kocasi bosamis zaten evden uc kere gitmis dondurmus sonra anlasmali bosanmislar
Allah aşkına bunu soran var mı hala? Sen bu kadına kaç gün dayanabilirsin?Sebep neymis? Adamin parasini mi yiyememis neden bosanmislar ki?
Sen bilmiyor musun ikinci adamlarla sadece ikinci kadinlar evlenebilir
ayyy doğru ben ikinci adamla evlendim rızık yiyiciyim ahahaha eski eş kudurtucuyumİkinci elKendi sırf ikinci kadın olmamak için tekrar evlenmeyecek mesela.
Adam sevişmek istiyormuş gece gündüz , musallat istemiyormuşSebep neymis? Adamin parasini mi yiyememis neden bosanmislar ki?
Yok zaten ucundan azıcık girdimWowowo dine hiç girmeyelim Musko zararlı çıkar orda.
Anlasamiyorlarmis. Kadinin annesi bunlarda kaliyormus surekli kizina ev alsin diye baski yapiyormus vsSebep neymis? Adamin parasini mi yiyememis neden bosanmislar ki?
Tek başına harika bir neden. Ben tam olarak bu nedenden dolayı adamı az kalsın boşuyodum.Adam sevişmek istiyormuş gece gündüz , musallat istemiyormuş
Aksamdan sabaha gram akıllanmamış
Benden bahsetmissin kuzum, sana da günaydınSen bilmiyor musun ikinci adamlarla sadece ikinci kadinlar evlenebilir
Gunaydin canimBenden bahsetmissin kuzum, sana da günaydın
Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Musko bi kırsana birinin kalbini bakalım nasıl yapıyorsun hadi merak ettim kız.İkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler
Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Ay evlerden ırakHatta bir miktar daha geriye gitmiş de olabilir
benmi malım anlamıyorum ev kayın pederin ev eşinizin ve eşinizin kardeşi varsa onların hakkı kayınvalidenin hakkı burda boşuna konuşuyorsunuz ev yeni eşe veya çocuğa bile düşmüyorSen böyle konusuyorsunda başına gelirse adamın tepesinden almazsın çocukları canım anlarsın o zaman beni senin kocan başınızda tuzunuz kuru
Allah aşkına bunu soran var mı hala? Sen bu kadına kaç gün dayanabilirsin?
boşanmışlar aradanda baya zaman geçmiş konu sahibinin zoru yeni eşKiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
kız yok bosanmislar kadın hala adamı kocası sanıyor öyle sahiplenmis ki bırakmıyor yakasınıKiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?