Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırak uğraşma, bazı şeyleri hayat öğretecek.

Sen bilmiyor musun ikinci adamlarla sadece ikinci kadinlar evlenebilir
İkinci el Kendi sırf ikinci kadın olmamak için tekrar evlenmeyecek mesela.
ayyy doğru ben ikinci adamla evlendim rızık yiyiciyim ahahaha eski eş kudurtucuyum ilkte hayır olsa eski eş bey musoya tekmeyi basmazdı çocuk olduğu halde adam miss gibi ikinci baharını yaşıyor genç de daha muhtemelen ikinci bahar bile denmez aşk yaşıyor bizim gibi musocum ben de ikinci adamla evlendim ama inan ki birinciden farkı yok hatasız boyasız değişensiz

Başka kadın başka çocuk dediğiniz adamın nikahlı karısı ve doğacak çocuğu. Metres filan olsa yerden göğe haklısınız. Baştan kanmayacaktınız, nikahınızı vermeyecektiniz. iş işten geçmiş burda istediğiniz kadar dövünün ne çare. Bunu anlatıyor herkes, yoluna bak artık diyorlar.

İkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler
Musko bi kırsana birinin kalbini bakalım nasıl yapıyorsun hadi merak ettim kız.

Yahu seni bebekken üç defa atıp iki defa mı tuttular. İki konuda toplam 300 sayfaya yakın yorum yazıldı konuna. Okumuyor musun yazılanları? Acaba bir haklılık payı olabilir mi bu yazılanlarda diye düşünmüyor musun?

Sen böyle konusuyorsunda başına gelirse adamın tepesinden almazsın çocukları canım anlarsın o zaman beni senin kocan başınızda tuzunuz kuru
benmi malım anlamıyorum ev kayın pederin ev eşinizin ve eşinizin kardeşi varsa onların hakkı kayınvalidenin hakkı burda boşuna konuşuyorsunuz ev yeni eşe veya çocuğa bile düşmüyor

Allah aşkına bunu soran var mı hala? Sen bu kadına kaç gün dayanabilirsin?

Kiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.

boşanmışlar aradanda baya zaman geçmiş konu sahibinin zoru yeni eş

kız yok bosanmislar kadın hala adamı kocası sanıyor öyle sahiplenmis ki bırakmıyor yakasını

ikinci adam ikinci kadın.
literatüründe başka kelime yok mu?
bozuk plak gibisin hep aynı şarkıyı çalıyorsun.
azıcık kitap falan oku kelime haznen gelişsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…