O adamda senin rizkin yok. Çocuğunun var ama senin yok. Rızık istiyorsan kalk çalış. Adam çok sevgili karısının ve çocuklarının rızkını sağlamak zorunda . Senin gibi dış kapının mandalından sorumlu değil.Canım şimdiden iyice ağırlığını koy yoksa sonucun benim gibi olur çocuğunun ve senin rızkını elin kadını ve başka bir çocuk yer lütfen önlemini al ben başta yapmadım ben başta karışmadım onlar evlenirken bile sustum sevgilisi olduğunu benden en baş saklamıştı ama çocuğumla tanıştırdı ona bile bir şey demedim zaten çocuğuma hep sordum nasıl biri sana bir şey yapıyor mu diye iyi biri diyordu biraz bekledim ona bile sustum sen benim gibi olma Tepkini koy anladığım kadarıyla çocuğun var adamın elinde ne var ne yok iste harca başka kadına yediremesin canım benden sana tavsiye sonra çok üzülürsün
Sus kız.Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Bizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesizO adamda senin rizkin yok. Çocuğunun var ama senin yok. Rızık istiyorsan kalk çalış. Adam çok sevgili karısının ve çocuklarının rızkını sağlamak zorunda . Senin gibi dış kapının mandalından sorumlu değil.
hamile olan sen olsaydın da ilk çocuğunun rızkı gidecek diye üzülücek miydin?Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Sen böyle konusuyorsunda başına gelirse adamın tepesinden almazsın çocukları canım anlarsın o zaman beni senin kocan başınızda tuzunuz kuruSus kız.
valla öyle de bi koparsınız ki ahahha çocuk büyüsün telefon alsın bidaha seninle muhatap bile olmayacak babasıBizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz
Canım ben çok istedim yavrum küçükken bir kardeş olsun yaşları yakın olur bir büyürler diye ama olmadı şimdi aralarında çok fazla yaş olacakhamile olan sen olsaydın da ilk çocuğunun rızkı gidecek diye üzülücek miydin?
Canım şimdiden iyice ağırlığını koy yoksa sonucun benim gibi olur çocuğunun ve senin rızkını elin kadını ve başka bir çocuk yer lütfen önlemini al ben başta yapmadım ben başta karışmadım onlar evlenirken bile sustum sevgilisi olduğunu benden en baş saklamıştı ama çocuğumla tanıştırdı ona bile bir şey demedim zaten çocuğuma hep sordum nasıl biri sana bir şey yapıyor mu diye iyi biri diyordu biraz bekledim ona bile sustum sen benim gibi olma Tepkini koy anladığım kadarıyla çocuğun var adamın elinde ne var ne yok iste harca başka kadına yediremesin canım benden sana tavsiye sonra çok üzülürsün
Aksamdan sabaha gram akıllanmamışSus kız.
ikinci adam ne demekİkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler
Musko o sensin, ben sen değilim.Sen böyle konusuyorsunda başına gelirse adamın tepesinden almazsın çocukları canım anlarsın o zaman beni senin kocan başınızda tuzunuz kuru
Kocasi bosamis zaten evden uc kere gitmis dondurmus sonra anlasmali bosanmislarBacim siz neden bosanmistiniz? Daha dogrusu bosandiniz mi ben onu da anlamadim. Konularin cok populer geri kalmayim dedim ama bu sefer algim yetmedi. Icimden bir his bizi kekledigini soyluyor.
İkinci elikinci adam ne demek
Sen bilmiyor musun ikinci adamlarla sadece ikinci kadinlar evlenebilirikinci adam ne demek
Ben ikinci adamla evlenmedim oley yazmaya devam edebilirimİkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler
Çocuk olması belirleyici, çocuk yoksa ikinci adam/kadın olmazsın.Sen bilmiyor musun ikinci adamlarla sadece ikinci kadinlar evlenebilir
Adama sülük gibi yapismaya çalışırsanız kopamazsiniz tabi. Bırakın onlar aile kurmuş artık sizinle işi yok. Çocuğuyla ilgilenecek o kadar. Ama böyle huzursuzluk çıkarmaya devam ederseniz, zaten en kısa sürede sizi kapının önüne koyarlar.Bizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?