Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de

O adamda senin rizkin yok. Çocuğunun var ama senin yok. Rızık istiyorsan kalk çalış. Adam çok sevgili karısının ve çocuklarının rızkını sağlamak zorunda . Senin gibi dış kapının mandalından sorumlu değil.

Sus kız.

Bizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz

hamile olan sen olsaydın da ilk çocuğunun rızkı gidecek diye üzülücek miydin?

valla öyle de bi koparsınız ki ahahha çocuk büyüsün telefon alsın bidaha seninle muhatap bile olmayacak babası

hamile olan sen olsaydın da ilk çocuğunun rızkı gidecek diye üzülücek miydin?
Canım ben çok istedim yavrum küçükken bir kardeş olsun yaşları yakın olur bir büyürler diye ama olmadı şimdi aralarında çok fazla yaş olacak

Bacim siz neden bosanmistiniz? Daha dogrusu bosandiniz mi ben onu da anlamadim. Konularin cok populer geri kalmayim dedim ama bu sefer algim yetmedi. Icimden bir his bizi kekledigini soyluyor.

Bacim siz neden bosanmistiniz? Daha dogrusu bosandiniz mi ben onu da anlamadim. Konularin cok populer geri kalmayim dedim ama bu sefer algim yetmedi. Icimden bir his bizi kekledigini soyluyor.
Kocasi bosamis zaten evden uc kere gitmis dondurmus sonra anlasmali bosanmislar

Adama sülük gibi yapismaya çalışırsanız kopamazsiniz tabi. Bırakın onlar aile kurmuş artık sizinle işi yok. Çocuğuyla ilgilenecek o kadar. Ama böyle huzursuzluk çıkarmaya devam ederseniz, zaten en kısa sürede sizi kapının önüne koyarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…