Kuzum bosanmislar, ama muso sanrilariyla yaşıyor. Yani bosanmamis sanıyor kendini. O yüzden her şeyde hakkı olduğunu sanıyorKiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
Kendini boşanmış saymıyor çocuk olduğu için, çocuk olunca ömürlük nikah oluyor onun kafasında. Tanıdık geldi mi? Erkek versiyonu çok bunların. Kadın görünce bi şaşırdın sen tabi.Kiz dayanmak icin once anlamak lazim ben daha konu sahibinin ne dedigini anlamadim. Konuya bakinca bosanmislar ve eski esi yeniden evlenmis gibi. Konu sahibinin mesajlarina baktim sanki henuz bosanmamislar gibi benim kafa corba oldu. Yukarida 2.adamla evlenenler falan demis herhalde bunlar bosanmadi.
Bu kadar cıngarı adam sizden boşanacağı zaman çıkarsaydınız keşke. Sizin kusurunuz yoksa eğer istemiyorsanız çekişmeli de açsa hakim boşamıyor diye biliyorum. Kuzu gibi tazminatsız anlaşmalı boşanmışsınız. O zaman kuzuydunuz şimdi kaplan.Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Sebep neymis? Adamin parasini mi yiyememis neden bosanmislar ki?
benmi malım anlamıyorum ev kayın pederin ev eşinizin ve eşinizin kardeşi varsa onların hakkı kayınvalidenin hakkı burda boşuna konuşuyorsunuz ev yeni eşe veya çocuğa bile düşmüyor
Ben ikinci eş değilim yazabilirim sanırımmusakkak eski kocanin kaç kardeşi var. ev kayınpederin üstündeyse kardeşlerine
Siz anlamıyorsunuz sizin eşinizde ikinci kadına gidince konu açarsınız buraya bekar adamla evlenmeyen kendisiydi ben çocuğu babaya vereyim diye beni linç ettiniz babasıda bakabilir dedim sorun ettiniz kadın hamile kaldı çocuğumun rızkı gidecek dedim linc yedim başınıza geldiğinde anlarsınız beni çocuğunuzun rıskını başka bir kadın ve çocuğu yediği de
Bizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz
İkinci adamla evlenen konuma yorum yazmazsa sevinirim lütfen sizinle anlaşamıyoruz kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın iyi günler
ortak bölünür.. oğluna degil ...
Kendini boşanmış saymıyor çocuk olduğu için, çocuk olunca ömürlük nikah oluyor onun kafasında. Tanıdık geldi mi? Erkek versiyonu çok bunların. Kadın görünce bi şaşırdın sen tabi.
Benden günah gitti o zaman, naparsa yapsınBırak uğraşma, bazı şeyleri hayat öğretecek.
boşanmışlar aradanda baya zaman geçmiş konu sahibinin zoru yeni eş
O bile daha akıllıydı.vardı ayol kadın versiyonuda musakka ilk değil
benim ondan çocuklarım var benim kocam o o kadının değil diye diye dolanıyordu buralarda.
eski kocası yapar onu da onun yerine kira ödeniyo fatura ödeniyo dolap alışverişi yapılıyo ihtiyacı yok ki öyle bir şeye otursun kısır yesin bütün günikinci adam ikinci kadın.
literatüründe başka kelime yok mu?
bozuk plak gibisin hep aynı şarkıyı çalıyorsun.
azıcık kitap falan oku kelime haznen gelişsin.
eski kocası yapar onu da onun yerine kira ödeniyo fatura ödeniyo dolap alışverişi yapılıyo ihtiyacı yok ki öyle bir şeye otursun kısır yesin bütün gün
bu yorum beni çok üzdü şimdi kalkıp kısır yapacağım oldumu hiçeski kocası yapar onu da onun yerine kira ödeniyo fatura ödeniyo dolap alışverişi yapılıyo ihtiyacı yok ki öyle bir şeye otursun kısır yesin bütün gün
yaparsanız bi tabak da ben alırım vallahi ahahahbu yorum beni çok üzdü şimdi kalkıp kısır yapacağım oldumu hiç
Gelinligiyle ceyiziyle geldigi icin evin onun hakki oldugunu unutmussunuzHayır anlamıyorsunuz...Musakka'nın çocuğuna kayınpederin adını vermişler. Bu durumda hukuken ev çocuğa kalmalı
düşünsenize konu sahibi ceyiziyle kiraya çıkıyor. ev sahibi çıkın diyorGelinligiyle ceyiziyle geldigi icin evin onun hakki oldugunu unutmussunuz
Gecen konuda bende onu dedim gelinligimle geldigime gore ev sahibi beni cikartamaz birde cocuk yaptim mi tamam ev cocugumun olurdüşünsenize konu sahibi ceyiziyle kiraya çıkıyor. ev sahibi çıkın diyorbu eve ben çeyizimlr geldim evi bana yapacaksınız diyor
her taşındığım eve gelinlikle gitme fikri çık aklımdanGecen konuda bende onu dedim gelinligimle geldigime gore ev sahibi beni cikartamaz birde cocuk yaptim mi tamam ev cocugumun olur
İçimin yağları eridi :) Allah çifter çifter çocuk nasıl etsin yeni karısına :) ayrıca daha geçen çocuğu babasına verecem uğraşsın diye yaniyordun şimdi de altına kaçırıyor diyorsun 7 yaş için altına kaçırmak sağlık probleminden kaynaklı olabilir eski kocani ve karısını takip edeceğine çocuğu hastaneye gotur. Ayrıca bu çocuğu sen tek yapmadın da yeni karısı Meryem Ana değilse o da tek yapmadi. Ayrıca kan bağı babadan gelir yeni bebek oglunuzun kardeşi. Sen oğlunun güvenli alaninindan değil kendi konforundan olacaksın diye korkuyorsun çevrende eş dost var mı bilmiyorum (ki bence yok ) kimse sana gerçekleri söylemiyor sanırım. O evde kanunen hakkın yok şimdilik kocanın bile hakkı yok çok da hayal kurma ha iler de olur da kocana ve kocanın kardeşlerine kalırsa o ev kardeşleri sana bırakmaya da bilir bırakırsa da yeni doğacak bebek de senin oğlundan 1 lira eksik olmayacak şekilde ortak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?