- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Toplanıp bilezik yapalım yeni geline bebe hediyesiYeni eş hamile , minnoşumuzun bebeği olacak inşallah.Sırf Musallatın ve oğlunun rızkını yemek için bileziksiz , düğünsüz evlenen kadın doğuracak artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplanıp bilezik yapalım yeni geline bebe hediyesiYeni eş hamile , minnoşumuzun bebeği olacak inşallah.Sırf Musallatın ve oğlunun rızkını yemek için bileziksiz , düğünsüz evlenen kadın doğuracak artık
Böyle yorum yapıyorsunuz sonra ben kahkaha atıyorum, sonra eşim soruyor neye güldün bu kadar? Adama anlatmak zorunda kalıyorum. Sonra birlikte kahkaha atıyoruz-Yeni gelin hamile
-Sünnet düğünü iptal
-Musakka kayınpederin evini kendi oğlunun üstüne yapmaya çalışıyor
-Konuya dullar doluştuğu için musakka mağdur
-Hepimiz birleştik, musakkanın rızkını yiyoruz
BiZ bekarların ne suçu var-Yeni gelin hamile
-Sünnet düğünü iptal
Sünnet düğünü yazın olamayacak mıydı-Yeni gelin hamile
-Sünnet düğünü iptal
E sen ilk evliliğini yaptın da noldu. Bundan sonra sen de ikinci eş olacaksın hala millete laf sokuyorsunSenin de ikinci evliliğin galiba.Alnının akıyla gelinliğinle ilk evliliğini bekar erkekle yapsaydın anlayabilirdin
BiZ bekarların ne suçu var
sen bekar adamla ilk evliliğini yaptın da ne oldu bastı tekmeyi sanaSenin de ikinci evliliğin galiba.Alnının akıyla gelinliğinle ilk evliliğini bekar erkekle yapsaydın anlayabilirdin
Kız ben ironi yapıyorum.Musakkanın konuşmaları bunlar biz öteki konudan gelince ezberledik musakkanın laflarınıE sen ilk evliliğini yaptın da noldu. Bundan sonra sen de ikinci eş olacaksın hala millete laf sokuyorsun
Alnizinin akıyla bekar erkekle evlenirsen suçunuz olmaz çok ciddiyim.BiZ bekarların ne suçu var
Sünnet düğünü yazın olamayacak mıydı
Alalım ama henüz bulamadık , yeni hamile 27 yaşında influencer kim bilmiyoruzToplanıp bilezik yapalım yeni geline bebe hediyesi
Oooo rızık en sevdiğim.-Yeni gelin hamile
-Sünnet düğünü iptal
ay pardon musakka okudum ben rumuzunu çok özür dilerim ahahaah kafayı yedirdi kadın komplesen bekar adamla ilk evliliğini yaptın da ne oldu bastı tekmeyi sana
Abooo musallatın pabucu dama atılmışKayınvalidenin ailesinde depremzedeler varmış. Uygun olmaz diye düşünmüş kayınvalide. Musakka beyaz elbise giyip eski eşiyle yanak yanağa dans edemeyecek.
osen bekar adamla ilk evliliğini yaptın da ne oldu bastı tekmeyi sana
Siz de potansiyel rızık yiyicisiniz
Anam Benm ki de evlenip boşanmış bir çocuğu var bak hele bende rızk yiyiciymişim yaAlnizinin akıyla bekar erkekle evlenirsen suçunuz olmaz çok ciddiyim.
3. Konuda onu da açıklarAlalım ama henüz bulamadık , yeni hamile 27 yaşında influencer kim bilmiyoruz
aynı durum bende de var. seninki de o kadar dert ettiyse o da onlarla yaşasın diyo mu?Böyle yorum yapıyorsunuz sonra ben kahkaha atıyorum, sonra eşim soruyor neye güldün bu kadar? Adama anlatmak zorunda kalıyorum. Sonra birlikte kahkaha atıyoruz