Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahah yorumlarda sıradaki konuda da yeni eşin hamile olduğu bir hikaye gelir yazan arkadaşlar memnun musunuz şimdi? Soktunuz aklına konuyu. Geldi hikaye buyrun bir 4 bin yorum da bu konudan prim verin trolle
Insan bir iki hafta bekler de öyle açardı di mi daha inandirici olması açısından?

Cocugun kafasina isleyip psikolojisini bozuyorsun bence altina kacirmasi falan ondan. Sen bi rahat biraksan cocuk hayatina gayet guzel devam edecek. Cocugunu one suruyorsun ama onu dusundugun falan yok kendi hirsina yenik dusuyorsun kiskancliktan catliyosun biten bitmis giden gelmez sen de yoluna bakmayi dene

Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum

Adam organik sevmiyosa demek.

Ay bu konudan muzdaribiz, erkekler ‘doğal seviyorum, makyaj bile yapma’ derler sonra nerde boyalı kadın var onlara giderler takip ettikleri hep silikon vadisi gibi kadınlardır

Erkolarrr kapatılsın

Belki ondan başlamadı altına kaçırmaya. Yanında istemedikleri için konuştular bunu duydu sen yine de gönderdin belki ondan yapıyordur altına.

Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur
Nebicim bi fikir ya
Vallahi sizde 1 gram akil yok
Benim eski esimin 2 cocugu var onlara yedirince benim kizimin rizkinimi yediriyor
Sizinki nekadar dunya ahiret onun cocuguysa baska kadindan olan cocukda onun bakma sorumlulugundadir

Ya zaten doğan çocuğu kaynanası sevse ne sevmese ne adam kadını almış evinş yuvasını kurmuş kapısını kapatmış gerisi kapının dışında kalanların kudurmuşluğu
Önemli olan kayınvalidenin sevmesi.Siz anlamıyorsunuz.

Ya zaten doğan çocuğu kaynanası sevse ne sevmese ne adam kadını almış evinş yuvasını kurmuş kapısını kapatmış gerisi kapının dışında kalanların kudurmuşluğu
Kadının kaynanası yok. Düşünebiliyor musun? Dünyada cennet resmen. Kaç tane şanslı kaynanasını kocasının eski karısına satabilmiştir?

Zaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Doğal çocuğun altına yapması çnkü senin gibi bir annesi var çocuğu da bu şekilde dolduruyorsan yazık o çocuğa

Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur

Bence kadının evinde oturarak hepiniz birleşmişsiniz kadının rızkını yiyorsunuz.

Sana ne kadının harcadığı paradan. Çalışır kazanır ne istiyorsa yapar. Canı isterse kocasından alır, gider gene yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…