Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bence kendine bi iyilik yap ve kapının önüne konduğunda gideceğin yeri planla bi an önce

Yok evlenmez onun basi agriyor sonra. Libidosu yokmusta

Nerdeyse 10 yaş var aranızda.
Eşim beni bosayip benden ikinci çocuğu yapmayıp 10 yaş genç diri bir genç kızla evlense bende kıskanırım valla. Hak verdim sana musakka.
Canım neyini kıskanayım ben okadının görmemiş geçirmemiş daha toy hayatta ne yaşamış ki çoluk yok çocuk yok hayatı gerçekten şimdi öğrenecek işte

Neden koysun zaten ezik gibi kaynanasının adını. Kendi seçtiği ismi koyar.
Ben o yeni gelinin yerinde olsam adını koyarım ama doğum hediyesi alırım derim sonrasında da ikinci isim olarak koyarım kayınvalidenin adını . Sonrasında da anne sana ihtiyacım var deyip yağlayıp ballardım . Sonrasında musallata düşman ederdim ama yeni gelin iyi niyetli bence

eski kocan spora falan gidip seni boşamamışmıydı :/ ben yanlışmı hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin yeni eşide botokslu falan dediniz eşiniz sizi istemiyormuş gidene kibarca bir baybay demek en iyisi

Ben 35 eşim 33 o Kadın 27
Kızma ama sen yaşlıymışsın bak eski eşinden. Onların arasındaki fark da ideal.
Hem senin de oğlun 7 yaşında olduğuna göre, onla aynı yaşta doğurmuşsun.
Ne istiyorsun kadından, musallat olma insanlara.
Vermeyecekler o evi sana.

Adamın kuş ötmüs bir kadında. Hep diyorum öyle yemeğe, pilava bakma devri geçti artık. Devir küçük oğlan kimi istiyor ona bakıp alma devri.
Pamuklu bato kesim beyaz donu napsın küçük oğlan, dantelli siyah jartiyer istiyor

Iyi niyetini bilmiyorum ama ne kaynanasi ne eski esi hic umrunda degil o kesin
En iyisinide yapiyo zaten

Önceden de mi uyeydi ben mi kaçırdım orasını?

Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
O da eski eşinin tercihi.

Bir önceki konuna uzun uzun yazdım.
Şimdi üşenmeden tekrar yazacağım, iyi oku lütfen rica ediyorum.

Ben yıllarca evlat sahibi olabilmek için dünyanın parasını verdim, ama Rabbim nasip etmedi. Ne güzel rabbim sana bir evlat vermiş kıymetini bil.

Sınav dünyasındayız, Rabbim beni yokluğuyla sınıyor. Ne insanlar var evladının varlığıyla sınanıyor. Rabbim sağlıklı, uzun ömür versin yavruya.

Dön bir depremzedelere bak, evleri, işleri hayatları yerle bir oldu insanların.

Tut ki evi çocuğunun üzerine yaptılar, bir deprem oldu ev gitti. O zaman ne olacak? Her sey maddiyat değil. Senin evladının hakkını Rabbim senden daha iyi gozetiyor emin ol.

Senden büyüğüm, bir abla gibi gör ve dinle.
Hayat ne getirecek bilmiyoruz ama sen bu şekilde bencil savaşırsın emin ol evlandinla sinanirsin, vermek istemediğin ev ile sinanirsin. Gencecik kadınsın, senin de bir hayatın var. Ömrünü böyle mi tuketeceksin?

Bilmiyorum kaç haftalık olduğunu
Kötü kalpli olma, eski k.pederin evinde oturuyorsun, şansini zorlama. Eski eşini bunaltma. Sende kendi hayatına bak. Sürekli eski eşini düşüneceğine, oğlunu düşünseydin, onunla daha fazla kaliteli zaman gecirseydin, çocuk altına kacirmazdi, başkalarını suclamaktan vazgeç. çocuğun yanindada babasını kötüleme, sürekli onlardan bahsedip durma. Onlar yüzünden diyip onları sucluyorsun ama eminim cocugu dolduran bunaltan sensin. Hiç birimiz seni tanimiyoruz, senin anlattıklarına herkes objektif yorumlar yapıyor. Hiç dusundunmu peki neden herkes seni hatalı buluyor, kendinle yüzleş artik , insanları rahat bırak, kendi evladininda sağlığını etkileme

Çok kayınvalideyi umursayan biri geline benzemiyor ama sırf musakkayı delirtmek için yapsa güzel olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…