Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
Kaynanası, geliniyle görüşmüyor. Sen bekarsın. Kaynanan yok. Çocuğunun babaannesiyle aran çok iyi. Eski kocanın çocuklarının babaannesiyle. Kavram kargaşan biterse mevzuya uyanacaksın.

Ay yazik bende cocuklara kıyamıyorum, bu saatte ne kavgası. Devam ederse polis arayin

Rutinleri bu. Evlilikleri çok hararetli. Bir gün kadının annesi ile karşılaştığımda ona çıtlattım. Ama bir değişiklik olmadı. Beni rahatsız edecek bir şey değil. Çocuk ağlayınca mahvoluyorum. Gece de çok ağlayarak uyanıyor yavrukuş. Anne baba o zaman da bağırıyor kıza. Bizim oğlan da çok gürültücü ama benim sesimi kimse duymaz. Biz eşimle çok sakiniz. Bunları gördükçe daha da kendimizi törpüledik.

Ben 35 eşim 33 o Kadın 27
Eski esiniz demek istediniz sanirim
Oncelikle kadin toy deyince bende 19 falan sandim , gayet yasi yerinde akli basinda bi yas

Size gelince 35 yasindasiniz
Hayat gelip geçiyor, bir silkelenin kendinizi toparlayin. Gidin calisin , kendinize yol cizin belki sizinde karsiniza iyi birisi cikar evlenirsiniz
Hayat boyle eski esin karisini cocugunu konusmayla gecmez cok pisman olursun
Insanlar yasarken siz yerinizde sayip mutsuz yasayacaksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…