Aynen devam,o kadar söyledik hiç etkileşim yok konu sahibindebizi delirtmeye çalışıyo galibaHoşgeldin biz de seni bekliyorduk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen devam,o kadar söyledik hiç etkileşim yok konu sahibindebizi delirtmeye çalışıyo galibaHoşgeldin biz de seni bekliyorduk...
Biz: senin kocanın evi yok
musakkak:
Adam gittiydiii ya kurtulmuştur belki4 çocuğu yapmıştır onlar anca bunu yapar dkwkwkwllwql
bunu eklemesem çatlardımSiz boşanınca size resmiyette neler kaldı mal olarak?
Ev resmi olarak dedeninse ve eski eşinize kalması için yanlış bilmiyorsam dede ve babaannenin ölmesi ve eski eşinizin tek çocuk olması gerekiyor. Sonra da eşiniz ölecek de iki çocuğu bölüşecek resmi olarak. Yeni eş el koyamaz eve. Dedenin keyfine kalmış bir durum. Siz çıkıntılık yapmazsanız da sizi çıkarmazlar o evden. Zaten ev eşinizin olana kadar (erken vefat olmazsa) oğlunuz kocaman olup o eve de olan bağlılığı biter.
Ayrıca eski eşinizin doğacak bebeği de oğlunuzun kardeşi olacak. Düşman gibi bellemesini sağlamayın.
Hiç sekmiyor ya hiç adamlar kaçıyor bunlardanAdam gittiydiii ya kurtulmuştur belki
Hayır şimdi ben bu kişiye durum tespitinde bulunsam akıl melakeleriyle ilgili ben banlanırım ama mesajlar hep kendini tekrar eder şekilde ne rahatsız edici bir kadınbişey kaçırmadın merak etme bella.
çocuğum köfte eşşek gibi rizkim diye tekrarlıyor zaten . ha bi de rutin var
Şaka dimiBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Muhteşem içsesimHayır şimdi ben bu kişiye durum tespitinde bulunsam akıl melakeleriyle ilgili ben banlanırım ama mesajlar hep kendini tekrar eder şekilde ne rahatsız edici bir kadın
Konu dışı olacak ama ben hep bu şekilde korundum 3 çocuğum var ancak hiçbiri kaza kurşunu değil
koca onun canım. yeni kadın bekarların suyu çıkmış gibi bunun kocasını aldıAklım gitti senin kocan yok diceksiniz diye.
Yaaa ahahahahah.Uu beybi...
Sahiden canın mıyım
Siz görücü usulumu evlenmistiniz? Nasil bi evliliginiz vardi? Eşiniz boşanmak istemişti sanirimZaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Eski eşiniz kızınızla ilgileniyor mu peki?Bende bosanmis bir anneyim
Ustelik 6aylik bebemle
Cocuguma babasindan 3milyon euro kalmis 1 euro kalmis hiiiiic umrumda degil ve bunun icinde arkasindan kumpaslar kuracak kadar dusmedim elhamdullillah cok sukur
Calisip cabaladim kendi evimi aldim
Ikinci kez evlendim bi kizim daha oldu hatta suan hamileyim ama bu evdeki miras esit olmucak cunku bu evi alirken kizimla yasadim butun zorluklari
Birakin elin cocugunu kendi diger cocuklarimdan bile kizimin hakkini koruyorum
Kaldiki babasinin parasina malina hic tenezulum yok
Oturup eski esinizin dogacak cocuguna miras hesaplicaniza kalkip siz kendiniz biseler yapin
Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Çalışıyormusun nasil geçiniyorsunuz? Nafaka hariciBu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Bizi tüketti. Konu sahibinin oturduğu evde artık bizim de hakkımız var. Hadi bakalımForum onu mu tüketti bizi sanki anlatamadık hâlâ kendimizi
Gelirim var dükkanımdan her ayÇalışıyormusun nasil geçiniyorsunuz? Nafaka harici
Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan