- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Küçülsünde sağ cebime girsin Allah Allah yaaaaaEvet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçülsünde sağ cebime girsin Allah Allah yaaaaaEvet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük daha
Bi yavaş yahu.tüm kurşunu 2 günde harcama çabuk tüketir bu forum sizi.Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Ayy çok da uzun yazmışsınız 5K dan beri böyle şeyler umrunda değil ev çocuğumun hakkı rızkımızı kimseye yedirmeyiz kayınpederimle konuşacağım evi oğlumun üzerine yapsınPeki çocuğunuz bu kadar etkilendi onu bir pedagog götürmeyi düşünüyormusunuz?kardeşinin olması kötü bişey olmadığını anlatın iyi yönden bakmasını sağlayın.çok acimasiz bir annesiniz.evlendiler elbetteki çocuk düşünecek çok ilginç düşünceleriniz var.sanırsınız sizinle evliyken başka bir bayandan çocuk yapmış.çocuğunuz iyiliği için babasıyla olan ilişkisini bozmayın.sizin diğer ex eşe takilmaniz çok anlamsız,sanki Derdiniz ev,çocuk değil eşiniz?alışın artık.eşiniz evli,aranızdaki tek bağ oğlunuz. hayatlarına müdahale edemezsiniz.iki çocukta babalarının madi manevi herseyinden eşit haklara sahiptir.biraz rahatlayın oğlunuzla bir tatile çıkın uzaklaşın ikinizde iyi gelecek.
Siz iyi olursanız oğlunuz iyi olacak.unutmayın çocuklar küçükken yaşadıkları hiç bişey unutmaz tranvalarin çoğu çocukluk dönemine ait oluyor emin olun büyünce sizi terkedebilir. şuan yazdıklarınızı okununca ben dehşete düştüm. çocuğunuzun nasıl konuşmalara şahit oluyor neler soyletiriyorsunuz 7 yaşında çocuğu şüphe içindeyim.üzülerek çocuğunuza iyi bir anne olamıyorsunuz bunu baba farkederse sizden velayeti almak için yasal süreç başlatabilir.
Forum onu mu tüketti bizi sanki anlatamadık hâlâ kendimiziBi yavaş yahu.tüm kurşunu 2 günde harcama çabuk tüketir bu forum sizi.
Hadi bir sonraki konuyu da ben söyleyeyim. Kocanız size velayet davası açsın oğlanı alıp sizi evden çıkartmak istesin. -1500 emoji skorunuz garanti
Off ne fenasınız yaYooo zaten senin oğlunun rızkı falan değil o yüzden sen rahat ol ileride kayınpeder ölünce oğluna kalır; o ölünce de senin çocukla karısından olacak çocuk ve karısının arasında bölüşülür. Senlik bir şey yok yani :)
Siz bir 5Klık konusunu okuyun bizi tertemiz nasıl delirtti görün o zaman bana hak verirsinizOff ne fenasınız ya
Çocuğu, babası evde yokken elin kadınına eşek gibi baksın diye bıraktığın için altına kaçırıyor olabilir mi? Adam insan gibi alıştıra alıştıra çocuğa söylemek istemiş, bence çocukla babasının ilişkisi gayet iyi her şeyi zamanla aşabilirler, altına kaçıran sensin gibi geliyor bana.Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Başlığı gördüm nicki gördüm yorumu yazdım konuya hiç dalmayacagim bu kez yolu açık olsunForum onu mu tüketti bizi sanki anlatamadık hâlâ kendimizi
Evet ben de sinir oldum ama tutuyor da beni konu bir şekilde öf ama öf yaniArkadaşlar hatırlayan çıkacaktır. 3 çocukla boşanıyorum diye konu açan kadında kocasının şirket evinden çıkmak istemiyorum diyordu. Evi bana versin diyodu. O 1 numara buda 2. Hala aynı kişiler mi trollüyor diye düşünüyorum. Aynı cesaret aynı avanaklık var bunlarda. İyice sıktı bu konu beni vallahi. Sinir katsayım tavan yaptı
YaaaaaaGeri cekildigi yerden tutup alip koycaktin icine iste
Hatırladım onu. Aynı kisi olmasalar bile aynı kafalar. Şirket işinden ayrılsa napacam evden çıkacağız sanırım diye kendini yiyordu öbürüde.Arkadaşlar hatırlayan çıkacaktır. 3 çocukla boşanıyorum diye konu açan kadında kocasının şirket evinden çıkmak istemiyorum diyordu. Evi bana versin diyodu. O 1 numara buda 2. Hala aynı kişiler mi trollüyor diye düşünüyorum. Aynı cesaret aynı avanaklık var bunlarda. İyice sıktı bu konu beni vallahi. Sinir katsayım tavan yaptı
Yok beni hiç sarmadı gıcık oldum. Keşke şuraya ses kaydı atabilsem de bi çığlık atıp rahatlasam o derece. Şikayette ettim zaten inşallah ceza yer giderEvet ben de sinir oldum ama tutuyor da beni konu bir şekilde öf ama öf yani
Mobilyaları bu eve göre aldım başka eve nasıl sığar derdindeydi. Acaba o kadın ne yaptı. 3ün birini almıştır çekişmelideHatırladım onu. Aynı kisi olmasalar bile aynı kafalar. Şirket işinden ayrılsa napacam evden çıkacağız sanırım diye kendini yiyordu öbürüde.
4 çocuğu yapmıştır onlar anca bunu yapar dkwkwkwllwqlMobilyaları bu eve göre aldım başka eve nasıl sığar derdindeydi. Acaba o kadın ne yaptı. 3ün birini almıştır çekişmelide