• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev konusunda senin ağzını açmaya hakkın yok bi kere başta kocanın hakkı kocan müsade etmez artık o 2 çocuk babası 2. Çocuğunu da düşünmek zorunda
kaynata ölünce ev kayınvalideye kardeşlerine kocaya kalıyor 😃😃 aralarında pay edip bunu kovarlar bence

Canım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Ayy gelinliğimle çeyizimle duymaktan öğğğğ geldi topla gelinliği çeyizini çık o zaman evden sanki evin kolonu gelinlik çeyiz

Di mi? O evde oturup kofte ekmegini yemeli 😅

Su adam bu cocugu konu sahibinden alsa da, o kendine hak gordugu evden de cikarilsa, neye ugradigini sasirsa 🙈

valla bu kadar sabit fikirli birinin bu kadar sakin sakin papağan gibi aynı cevapları vermesi bana mümkün gelmediği için ortada ev yada çocuk olduğunu düşünmüyorum ben.

Ne diyorsun tatlım?
Neden sadece senin çocuğunun hakkı olsun ki doğacak olan çocuk eşinin değil mi?
Hele senin hiç bir hakkın yok.
Sadece eski eşisin.
Ya bu fitne fesatlık seni kurutmuyor mu?
Nasıl yaşıyorsun bu şekilde?

Boşandığınız adamın yakasından düşün. Adam evlenmiş, aile kurmuş, tekrar baba oluyor.
Ayrıca büyük çocuğununda ihtiyaçlarını karşılıyor, görüşüyor/siz adamı sömürme derdindesiniz.

Eski de olsa eşi(m) demek aitlik sahiplik içeriyor.
Hiçbir şekilde eşim hitabını kullanmayın siz mümkünse. Oğlumun babası diye söz ederseniz, artık sizin eşiniz olmadığını sadece oğlunuzun babası olduğunu idrak etmeniz ve kendinizi ikna etmenizde etkisi olabilir.

Bilmem kaç sayfalik konunu inatla okumadım ama bunu okuyalim bakalım az çok neler yaptıgını be burdakileri delirttiğini biliyorum ;) şu anda senin oturduğun evde hiç bir hakkın yok ekstra kaç kardeş olursa olsun onlarının hepsinin hakkı olacak bu nasıl yüzsüzlük ve gözü acıklıktır bi uyanık sensin galiba

kayınpeder kimseyle görüşemezsin yoksa seni evden postalarım demiş kocasının parasıyla geçiniyor 😀 evden atılmamak için kimseyle görüşemiyorda tek gördüğü erkek eski eşiydi şimdi ondanda oldu bu kadın şimdi ne yapsın 😄😄😄

Bilmem kaç sayfalik konunu inatla okumadım ama bunu okuyalim bakalım az çok neler yaptıgını be burdakileri delirttiğini biliyorum :KK66: şu anda senin oturduğun evde hiç bir hakkın yok ekstra kaç kardeş olursa olsun onlarının hepsinin hakkı olacak bu nasıl yüzsüzlük ve gözü acıklıktır bi uyanık sensin galiba
bişey kaçırmadın merak etme bella.
çocuğum köfte eşşek gibi rizkim diye tekrarlıyor zaten . ha bi de rutin var 😂

Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Peki çocuğunuz bu kadar etkilendi onu bir pedagog götürmeyi düşünüyormusunuz?kardeşinin olması kötü bişey olmadığını anlatın iyi yönden bakmasını sağlayın.çok acimasiz bir annesiniz.evlendiler elbetteki çocuk düşünecek çok ilginç düşünceleriniz var.sanırsınız sizinle evliyken başka bir bayandan çocuk yapmış.çocuğunuz iyiliği için babasıyla olan ilişkisini bozmayın.sizin diğer ex eşe takilmaniz çok anlamsız,sanki Derdiniz ev,çocuk değil eşiniz?alışın artık.eşiniz evli,aranızdaki tek bağ oğlunuz. hayatlarına müdahale edemezsiniz.iki çocukta babalarının madi manevi herseyinden eşit haklara sahiptir.biraz rahatlayın oğlunuzla bir tatile çıkın uzaklaşın ikinizde iyi gelecek.
Siz iyi olursanız oğlunuz iyi olacak.unutmayın çocuklar küçükken yaşadıkları hiç bişey unutmaz tranvalarin çoğu çocukluk dönemine ait oluyor emin olun büyünce sizi terkedebilir. şuan yazdıklarınızı okununca ben dehşete düştüm. çocuğunuzun nasıl konuşmalara şahit oluyor neler soyletiriyorsunuz 7 yaşında çocuğu şüphe içindeyim.üzülerek çocuğunuza iyi bir anne olamıyorsunuz bunu baba farkederse sizden velayeti almak için yasal süreç başlatabilir.

Arkadaşlar mantık çerçevesinde irdelemeyin, Muso'nun evrenine girin onun gibi düşünün😍
Screenshot_20230316_214231_Google.jpg

Musakkak sen bizi kekliyo musun anlamadim bi insan nasil bu kadar kotu kalpli olabilir aklim almiyor.rabbim sana ne guzel evlat vermis cocuguna saril sev kardesinin olmasinin ne guzel bisi oldugunu anlat uveyde olsa onun kardesi .esinede mutluluklar dile gec ne kadar kiskancsin ya.kendi hayatina odaklan evde heralde bos bos durup kafanda boyle seyler kuruyosun ama yazik yapma evladin icin yapma cocuguda doldurma bu yastaki cocugun beynine guzel seyler yukle.kotuluk fesatlik dusunme.guzel dusunki hayatin guzel ilerlesin.sen kendine calisarak birseyler yap baskasinin aldigi evden sanane sen mi calistinda aldin .rahat batmis sana arkadasim allah guzel iyiniyet versin sana

Dükkanı sat ev al kendine çalış geçin milletin sırtında kambur olma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back