Eski eşim ve farketmeden değişen düşüncelerim

Verme. Bence de yok. Hem gorus farkliligi konusunda. Hem de guven konusunda. Konu diyelim ki din degil de kultur farkliligi olsaydi. Yada irk. Yada mezhep farketmez. Beni bunun icin kafasi karisip terketseydi esim, tekrar oluru olmazdi. Cocuk oyuncagimi evlilik. En iyisi butun yollari kapa. Hakkinda hayirlisi olsun.

Birçok tanıdığım var adam müslüman kadın Hristiyan ya da tam tersi ve gerçekten çok güzel evlilikleri var maşallah. Hristiyan olan taraf genelde din olayını müslüman olarak çocuklarına aşıladı ve öyle Yetiştirdiler iş sizde bitiyor bu adam tekrar gider mi? En büyük problem bu..

Ha geri dönmesini istemiyorsanız kafanızı karıştırıp aramasını bir süre sadece ailenize vereceğiniz bir numara edinin kv de babanızın oğlu değil sizden değerli değil boşverin siz kendinize bakın. Yine olmadı durumunuz varsa bir süre şehir veya ülke dışına çıkın

İnanç konusuna takılmak çok saçma. İnanmasın. Herkes seçimlerinde özgür değil mi? O neden sizi inanıyorsunuz diye istememezlik yapmıyor? Saygı duymak böyle bi şey çünkü. Onun dışında eşinizin inanç konusunda yaşadıgı bunalım çok normal. Yeni hayata yeni inanca geçişin sancıları. Bu esnada ayrı olmanız da iyi olmuş çünkü insan bu dönemlerde fark etmeden çevresine büyük zararlar verebiliyor. Ben mutlu olmamanız için hiçbi sebep görmedim. Siz de kendinizi zorlamayın, bırakın aksın gitsin

Bende inancsizim kim nederse desin fikrim degismicek esim oruc tutar namaz kilar ailesi de oyle ama biz o konularda asla sknti yasamadik gerci dugune 10 gun kala ayrildik nikahliyken ama sknti ailesydi.. bence bu nedenle severken kopmayin siz namaz kilin oruc turun dinin gereklerini yerine getirin o yapmasin mevzusunu bile acmayin bu konunun madem seviyosunuz ki esiniz de sizi seviyor

Ya belki direk böyle sevsek birbirimizi bir yola girsek olurdu ama şimdi biz ayrılmışken ve böyle değişmişken tekrar başlamak zor geliyor. Bide ne olursa olsun ben açık ama inançlı olsam idare edilir belki ama şuan benm yaşayışım ve inancım direk dış görünüşümden belli. Evet örneklerde var birsürü mutlu olan mutlu olamayan

5 yıl sonra bir iç sıkıntısına kurban gidersiniz. Uzak durun derim.
(2. Şansı vermiş birisi olarak)

Sorununuz tam olarak neydi?
Dogru anladiysam onun inancsizligi ve sizin inanciniz. Bu sorun cozulmedi gibi gorunuyor soyle bakarsak. Yine ayni seyleri yasiycaginiz cok belli.

Sizden vazgeçmemesi ikinci bir şansı hakettiğine inandırdı beni hakkınızda hayırlısı olsun denemeye değer

Psikolojisi bozuk gibi geldi bana.Her an her seyi yapabilir, imaji çiziyor.Bir daha şans verme. Sadece dini yönü değil sorun bence.Bu adama güvenilmez

Sizden vazgeçmemesi ikinci bir şansı hakettiğine inandırdı beni hakkınızda hayırlısı olsun denemeye değer
Evet gerçekten vazgeçmedi, aklımda burda karıştı zaten. Nerdeyse 50 ye yakın farklı numaralardan hep mesaj attı, ben engelledim yine attı.günlerce evin önünde yattı kalktı.hala daha eskiye ait herşeyi hatırlayıp hatırlatınca benimde içinde bi kıvılcım oldu.. ama zor görünüyor, teşekkür ederim

Sorununuz tam olarak neydi?
Dogru anladiysam onun inancsizligi ve sizin inanciniz. Bu sorun cozulmedi gibi gorunuyor soyle bakarsak. Yine ayni seyleri yasiycaginiz cok belli.
Hayır canım, sorun dile getirmedi, içsel sıkıntı huzursuzluk adını koyamıyorum dedi. Biz birlikteyken böyle bir sorun yoktu.Ayrıldıktan sonra sebebini bulup geri döndü. Bende bittiyse birdaha hiç başlamayalım diyip sert durmaya çalışıyorum ama an geliyor acaba mı diyorum. Şuanki olmayacak olması onun değişmiş olması.

Eski konularini soyle bir okudum. Yorum yapanlarin da bazilarini. Ben icimde kalmasin diye bosandiktan sonra eski esime ikinci sansi verip yine ayni seyi 4 ay sonra yasayanlardanim. Ikinci kez ayni esle evlenmedim ama 4 ay kadar gorusup onu gozlemlemistim. Kisi pek degismiyor.
Ic sIkIntisi, depresyon, bunalim... adi neyse... bu sebepten esiniz bosanmak istemis. En ufak meselede careyi kacmakta bulmus. Oysa yeniden evlendiginizde ic sIkIntisini tekrar yasamasa da illa baska problemler olacaktir. Problemsiz hayat yok cunku. Onda da kacacak mi peki?
Inanc meselesine gelince bir kisinin inanci varken inancinin gitmesi kendi ic karisikligini gosterir bence. Tersi olsa neyse ama boyle olunca sanki hala SIKINTILArini atamamis gibi. Bu durumda kendi sIkintilarina sanki sizi de suruklemek istiyor gibi. ya da bir boslukta ve o boslugu sizin dolduracaginizi mi dusunuyor ki. Bence once o icindeki boslugu doldurmali ondan sonra gercekten istiyor mu bu evliligi ona karar vermeli.
Eski esim terk ettigi icin bosanmistim ben. O zaman insan o psikolojiyle saglikli dusunemese de simdi artik seven gider mi diyorum.
Zor bir karar. Sizin icin ne hayirlisi ise o olmasini dilerim.

Bence asla geri adım atma. İnançsız bir insanı ne dizginleyebilir hayatta?
Şahsi fikrim.

Yani severken sorun yokken sebepsiz ayrilmis! Yarin tekrar yapmayacagi ne malum? Evlilik boyle keyfi, bencil olamaz. Ben de ara ara icimde sorunlar yasiyorum ama esimle paylasiyorum bu ara depresyondayim vs diye. İnanciyla problem yasayip sizden niye ayriliyor? Sacmaaaaaa

İnancı olmayan biriyle çoğu anlamda sorun yaşarsanız. Çocuk yetiştirme tarzı, değerler, günlük yaşam, yeme içme, vs.. Özelden daha detay yazmak istedim ama özel msja kapalısınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…