Ya ben aslında hala onun bukadar keskin dönüşüne de inanamıyorum. Yani bir insan sabah kalkar ve artık inanmıyorum der mi bunun için eşinden boşanırmı? Gerçekten inanmayanlar varsa soruyorum birden nasıl değişir bir insan. Ee böyle değiştiyse ve bu adamın temeli varsa çevresi zaten böyleyse tekrar değişemezmi? Tabiki ben değiştirmek için uğraşamam yada bişey yapmam sadece sesli düşünüyorum.
Bende çok netim bu konuda, eşim ibadet etmeyebilir, kendi meselesi ama hiç inanmıyorum derse hayata nasıl aynı pencereden bakabilicezki, onu da geçtim ben zaten kapalı bir bayanım. İster istemez direk kendimi belli ediyorum, yanımda böle bir adamla saçma olmazmıyız. aynı ortamda ben namaz kılmak istesem oda içki içse bu nasıl karşılıklı saygıyla yürütülebilecek. bir hayat olacak.
Aklımı karıştırması bunca zaman uğraşması, birlikte geçen 7 yılın hatrı güzel anılar arada aklımı çelse içimi heyecanlandırsa da bir yol bulamıyorum.
Onunda en büyük pişmanlığı boşanmadan bunu anlayamaması olmuş, ayrılınca bu hisler düşünceler mutsuzlukların sebebi ortaya çıkmış, ama benim sevgim ve özlemimde çok ağır basmış şuanki hayatında
Teşekkür ederim hepinize anladım ki biten bitmiş, geriye bakmamak lazım.