Eski eşim beni aldattigi kadinla evlenmek üzere

sabirdenensey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
22
2
33
Merhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen

Merhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen
Tam bir ahlaksız karşınızdaki. Nafakanın maaşından otomatik kesilmesini sağlayın bu hakkınız var diye biliyorum. Yaptığı tacizleri de kanıtlayıp uzaklaştırma çıkarın. Bu adam asla ders de almaz acı da çekmez. Düpedüz ahlaksız, artı yanındaki de tam bir aptal. Bunun yanında bakıma muhtaç çocuğun velayetini sizden alabilmesi in yüz kızatıcı bir suçtan sabıkanız falan olması lazım. Zor o iş

Diğer kadının gurursuzluk ve aptallık seviyesi beni benden aldı. Önce yemeğini yediğin kadını arkasından vur, git evli adamla beraber ol. Sonra kadınla yakınlaşmasını gözünle gör ama kadını ara bozucu olmakla suçla. Ayyy bazısı gerçekten belasını bulmak için elinden geleni yapıyor. Arıyor resmen o karmayı. Şu anda mutlu bir evlilik ve sadık bir koca hayali kuruyordur kesin. Gülünç ve acınası. Birkaç sene sonrasını elimde patlamış mısırla izlemek isterdim. Adam zaten haysiyetsiz, pisliğin teki. Çöp. Sevgili konu sahibi, çamur insanlarla muhatap olursanız, çamur size de bulaşır. Bakın seviye nerelere düşmüş. Yolunuza bakın. İlahi adalet diye bir şey hiç olmasa bile, bu iki leş karakterin bir araya gelmesinden iyi bir şey çıkmaz zaten. Hayatın olağan akışına aykırı yani. Hiç korkmayın çocuğu alamaz, almaz da zaten. Dik durun ve hayatınıza bakın. Şu an evladınız ve kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olacak. Umarım çok çok mutlu ve huzurlu olursunuz ❤️
Holy hanım bir yerde yanılıyorsunuz birkaç sene sonra değil şimdi bile kıçı başı ayrı oynuyordur o adamın. Ama evleneceği kadın zaten bunu kabul ediyor sadakat kavramı yok ki onların aralarında belki kadın onu aldatsa adam da kabul eder fantezi dünyaları kim bilir nasıl ?

Keske deseniz, ben baskasina asik oldum cocuk bana ayak bagi olur ben evlenicem velayeti sana vereyim sizle yasasin esin de annelik yapsin. O kadinin suratini o an gormek isterim:))) eski esiniz olacak o herifin de. Cogu erkek eski karilarina iskence etmek icin cocukla tehdit ediyor. Hicbiri ama hicbiri gercekten o cocugu istemiyor. Cunku bekar hayati yasamalarina engel. Isteyip bi sekilde alanlar ve hatta yari velayet alip cocugun uzun zaman yaninda kaldigi adamlar bile kendi annesine kitleyip cocugu kendisi hayatina bakiyor. Esimin kuzeni de bu sekilde. Cocuk sozde yazlari onunla ama cocuk babaannesiyle dururken adam sevgilisiyle bodrumlarda tatilde.

Konu başlığı ömre bedel zaten, "Eski eşim beni aldattığı kadınla evlenmek üzere".
Yaşamadığım duygular hakkında bir şey yazmaya korkar oldum ama ne işin var sana yavşayan ahlaksızın evinde?

Evli olduğunu bile bile kocanla gezen kız, o fotografı görüp ayrılır mı, ayrılsa ne olacak?

Adam seninle evlensin mi istiyorsun?

İnsan özellikle araları iyi olsun ister ki bu bela bir daha paçama sarılmasın diye.

Biz de sadakatsiz dizisi senaryo saniyorduk e gercekmis:)
Bu hayvanlar, hatta boşanan erkeklerin büyük çoğunluğu eski karısını hala malı gibi kullanabileceğini ya da hayatında söz hakkı olduğunu sanıyor. Ağızlarının payını vermeyince de aynen böyle oluyor.

gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen
Çocuğunuzla size hayırlı güzel bir hayat diliyorum ama şu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz?

Eski eşiniz sizi aldattığı kadını evinize bile sokmuş, sizin sofranızda size hizmet ettirmiş, şimdi de hem o kadınla evleniyor hem de eski eşim yedekte dursun diyor, yani adam (lafın gelişi adam) karaktersizin önde gideni, ki “niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır” diyen biri pişman olmaz, bir düşünün karakterli birisi evlendiği kadına, çocuğunun annesine “parasıyla değil mi” der mi hiç?
Karakter olmadığına göre çok çok ne olur söyleyeyim, diğer kadınla evlenir bir süre sonra sizin kapınızı da çalar, biraz rol yapar sizde pişman oldu zannedersiniz ama amacı hem karnım doysun hem pastam dursundur.

Her ne kadar aldatılan siz olsanız da şu an eski eşiniz diğer kadını, sabirdenensey’in hala bende gözü var, bana yanaşmaya çalışıyor, seninle evleniyorum diye kıskanıyor diyerek kandırıyor, o kadın da karakterli değil eski eşinizde, birbirlerini bulmuşlar işte bırakın ne halleri varsa görsünler, pişman olacak diye beklemeyin, ders vereceğim diyerek yaklaşmayın ders aldığı yok, istersem birlikte olurum özgüveni olan karaktersiz adam modeli var karşınızda çünkü.

Çocuğunuza nafakayı bankaya yatırıyordur, yatırmazsa verirsiniz icraya çatır çatır alırsınız, çocuğunu da görmek istediğinde önceden ara dışarıda görüşürsün çocuğunla dersiniz, böyle bir terbiyesizi ne evinize sokun ne evine gidin.

Sizi tehdit eden, taciz eden söylemleri varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun, siz sert durursanız, gerektiği durumlarda savcılığa başvurup şikayetçi olursanız ahlak yoksunu eski eşiniz geri adım atmak zorunda kalır.

Son düzenleme:
Gerçekten üzüldüm anlattıklarınıza sizin için değil ama karşı tarafın kendini bu hale getirmesine, üstelik bu adamın bir çocuğun babası olmasına. Siz doğru olanı yapmışsınız ayrılmış kendi hayatınıza bakmışsınız. Sizinle birlikte olmak isteyerek hayatındaki kadını aldatıyor kim bilir başka kimler var. Siz uzak durun boşver

Herb Goldberg tarafından yazılmış bir kitap var adı Erkek Olmanın Tehlikeleri, yazar diyor ki
"Erkek, ister boşanmak için ilk adımı atan, ister terkedilen taraf olsun, boşanma sürecinde erkek özyıkıcılığı, sık sık davranışlarım etkiler."

"Ayrılan kadına oranla, ayrılan erkeği başka bir kadının bekliyor olma olasılığı daha fazladır. Bu kısmen yine erkeğin derin bağımlılık ihtiyaçları ve yalnız olma korkusu olduğuna inandığım şeyi yansıtmaktadır. Boşanan erkeğin, boşanan kadından daha kısa bir süre içinde tekrar evlendiğini gösteren istatistikler bu kanıyı desteklemektedir."
...
"Aslında son on yıl içinde ayrı yaşama ya da boşanma konusunda ilk adımın kadınlar tarafından atılması giderek yaygın bir olgu haline gelmiştir. Bu, kültürümüzde kadın-erkek ilişkisindeki en dramatik tersyüz oluşlardan birisidir. Bu olaylarda erkek çoğu kez olan bitene inanamaz, hepten hazırlıksızdır. Karısının onu terketmesi, ona, hiç bir zaman uzak bir olasılık olarak dahi gözükmemiştir. Dolayısıyla, bunun sonucunda özellikle karısını geri kazanmak için sık sık ızdırap verici ölçüde acı verici olan küçük düşürücü yöntemlere başvurur. Bu süreçte terör, panik ve depresyon, onu intiharın eşiğine getirebilir. Ağır ruhsal salınımlar aylarca sürer ve onu reddeden karısına ve varsa aşığına yönelik Şiddet fantazilerine kapılır."
Devamında ise "Karısını, bir eş ve anne rolünün yüzeysel gereklerinin ötesinde ihtiyaçlara ye duygulara sahip bir insan olarak algılayamayan erkek, duygusal çöküşe özellikle yatkındır. "

Bunları siz acı çekin diye yapıyor olma ihtimali çok yüksek, görüşmeleri minimumda tutun illaki buluşmanız gerekiyorsa da kalabalık yerlerde buluşun.

Herb Goldberg tarafından yazılmış bir kitap var adı Erkek Olmanın Tehlikeleri
Yazdıklarınızın doğruluğuna diyecek bir lafım yok lakin Herb Goldberg bizim buraların erkeklerine göre yazmamıştır kitabı.

Ahlaklı, dürüst erkekleri her zaman tenzih etmişimdir şimdi de tenzih ediyorum, bizdeki aldatarak, şiddet göstererek vs ayrılan erkek modeli, boşanıyorum çok mutsuzum psikolojisine girmiyor, ben erkeğim evlensem de istediğim kadınla beraber olurum, evdeki kadın da susacak oturacak, her erkek yapıyor, ben erkeğim, çok erkeğim, en muhteşem erkeğim tüm kadınlar bana hasta egosuyla şişiyor.

Çatır çatır aldatmış sonra terk etmiş adam var, boşanma psikolojisine girmiş biri yok bu konuda, ahlaksız, karaktersiz, terbiyesiz, kadınlara zerre saygısı olmayan, bencil, egoist bir erkek modeli bu.

Böyle ağzını yaya yaya konuşur, acayip bir özgüveni vardır, dünya kendi etrafında dönüyor sanır, o pis pis konuşunca kafasına odunla vurasınız, dilini ensesinden çıkarasınız gelir.

Çocuk dışında hiçbir konuda muhatap olmayın artık bu eski eşle. Hırs yapmışsınız anlıyorum haklısınız da yaşadığınız kolay değil ama böyle karakter yoksunu birinden kurtuldunuz kendi hayatınıza bakın. Merak etmeyin birilerinin ahı üstüne hayat kuranlar mutlu falan olamıyor ektiklerini er geç biçecekler. İlahi adaletin değirmenine bırakın onları.

Yazdıklarınızın doğruluğuna diyecek bir lafım yok lakin Herb Goldberg bizim buraların erkeklerine göre yazmamıştır kitabı.

Ahlaklı, dürüst erkekleri her zaman tenzih etmişimdir şimdi de tenzih ediyorum, bizdeki aldatarak, şiddet göstererek vs ayrılan erkek modeli, boşanıyorum çok mutsuzum psikolojisine girmiyor, ben erkeğim evlensem de istediğim kadınla beraber olurum, evdeki kadın da susacak oturacak, her erkek yapıyor, ben erkeğim, çok erkeğim, en muhteşem erkeğim tüm kadınlar bana hasta egosuyla şişiyor.

Çatır çatır aldatmış sonra terk etmiş adam var, boşanma psikolojisine girmiş biri yok bu konuda, ahlaksız, karaktersiz, terbiyesiz, kadınlara zerre saygısı olmayan, bencil, egoist bir erkek modeli bu.

Böyle ağzını yaya yaya konuşur, acayip bir özgüveni vardır, dünya kendi etrafında dönüyor sanır, o pis pis konuşunca kafasına odunla vurasınız, dilini ensesinden çıkarasınız gelir.
O kadar haklı bir yorum ki her daim cocuk için iyi olmaya çalıştım ama o sürekli beni ezmeye aşağılamaya incitmeye çalıştı ve üstüne yaklaşma çabaları da cabası oğlum çok duygusal bir çocuk ben mesafe koyunca onu da görmüyor almıyordu ve psikolojisi bozulup babam beni sevmiyor diyordu ama bu son yaşanan olaylardan sonra katiyen muhatap olmama kararı aldım hep oğlumu koz kullandı ve en büyük tehtiti oğlum üzerinden oldu artık bu mobbinglere dayanamadım

Çocuk dışında hiçbir konuda muhatap olmayın artık bu eski eşle. Hırs yapmışsınız anlıyorum haklısınız da yaşadığınız kolay değil ama böyle karakter yoksunu birinden kurtuldunuz kendi hayatınıza bakın. Merak etmeyin birilerinin ahı üstüne hayat kuranlar mutlu falan olamıyor ektiklerini er geç biçecekler. İlahi adaletin değirmenine bırakın onları.
Çok teşekkür ederim ama arada oğlum hirpalacak diye icim eziliyor dilerim yavrum en güzel şekilde buyutebilirim

O kadar haklı bir yorum ki her daim cocuk için iyi olmaya çalıştım ama o sürekli beni ezmeye aşağılamaya incitmeye çalıştı ve üstüne yaklaşma çabaları da cabası oğlum çok duygusal bir çocuk ben mesafe koyunca onu da görmüyor almıyordu ve psikolojisi bozulup babam beni sevmiyor diyordu ama bu son yaşanan olaylardan sonra katiyen muhatap olmama kararı aldım hep oğlumu koz kullandı ve en büyük tehtiti oğlum üzerinden oldu artık bu mobbinglere dayanamadım
Annesiniz, elbette çocuğunuzun psikolojisi, üzülmesi vs sizi etkiliyor üzüyordur lakin eski eşiniz koca olmayı becerememiş ama baba olmayı becerebilen bir canlı olabilseydi, siz ona kötü de davransanız çocuğunu görmek için elinden geleni yapardı, çocuğunuzu da sevdiğinden değil, sizi dize getirebilmek için evladını kullanan biri o adam.

Hem koca hem baba olmamış bu kişiyi salın gitsin, etme bulma dünyası elbet bir gün bulur cezasını, siz bunlara kafa yormayın hayatınızı doya doya yaşamaya bakın, çocuğunuzla mutlu mesut bir hayatınız olsun.

X