Eski eşe mektup..

ya yanlis anlama konu sahibi ama hakli oldugun halde cok fazla konusarak acaba kendi sözlerini degersizlestirmis olabilir misin? eger ayrilmak istemiyorsan acik acik söyle bilen birileri ona göre taktik versin, mektupla olcak is degil ve lütfen biraz sükunet hep gecmisi karistirmak isleri cikmaza sokar.

Türk dizi ve filmlerinde olur o.
Evliliği boşanma aşamasına kadar getiren sorumsuz erkek, bir mektup okur, ne kadar sevdiğini anlar, koşarak gider sevdiği kadını alır, ikna eder ve bir ömür mutlu yaşarlar.
Oysa ki gerçek hayatta böyle değildir.
Konu sahibi boşanalım dedikten sonra , kocası yatağa gidip maç izlemiş bir adam.
Hiç etkilenir mi bu yazılanlardan?
O yüzden boşa uğraşmasın işte. Adamı daha fazla pohpohlamasına gerek yok hayatına baksın

Ablan yaşındayım, kuvvetle muhtemel ve diyorum ki mektubu sakın verme. Sakın.
Burada birçok arkadaşımız neden vermemen gerektiğini yazmış ve çok haklılar. Pişman olursun, zaten okumayacaktır, okusa bile anlamayacaktır.
Samimi bir şekilde içini dökmüşsün, burada bizler okuduk, burada kalsın.
Yolun açık olsun ve bundan sonra inşallah gönlüne göre bir ilişkin olsun, bu temennim herkes için gelsin.

M melekanesii içten yazmışsınız.
Ben insanların içinde birşey tutmaması gerektiğine inanıyorum. Bundan sonraki hayatınızda da toparlanabilmeniz için bu gerekli. Yoksa söylemek isteyip de söylemediğiniz her şey kafanızda, kalbinizde dönüp duracak. Verin bence mektubu. Yada yüzüne söyleyin atın içinizden.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yapmak istediğim bu tam olarak bir beklenti içinde değilim zaten

fazla uzun olmuş. eşin okumaz bile bunu. sanırım okur bişeyler değişir diye çırpınıyorsun ama bence boşuna. üstte bir arkadaş bi kaç cümlelik özetini yazmış. cok istiyosan o notu bırak ve sessizce cık. ama bu mektubu verme

Birşeyler düzeltmek için yazmadım kesinlikle. Sadece içimde kalmasın istedim

Ne kadar anlatirsan anlat karsidakinin anladığı kadarsin. Bence yazma bu uzun ve hala ondan bi umudun varmis gibi duran mektubu. Hic bisey yapmaman onu daha cok etkiler.

Bizimle paylaştınız içinizde kalmadı . Bence de mektubu vermeyin. Bu sanki bişeyler yarım kalmış ona anlatmak istediğiniz duygular varmış... belki de hala bir umut besliyorsunuz demek. Siz önce iç muhasebenizi yapın. Bitmiş bir evlilikte bu kadar duygu yoğunluğu olmaz zannımcA

Bir beklenti içinde değilim. Vicdan azabı çeksin istiyorum. Birşey yapacak adam çoktan yapardı bunu da biliyorum. Bir an önce hayatımdan tamamen çıksın istiyorum zaten

Çok güzel şeyler yazmışsın biz kadınlar anlarız ama eminimki o anlamayacaktır.
Mektup verip de bu güzel düşüncelerini paylaşma onunla onu bile hak etmiyor.
Sen yoluna bak eşyalarını al ve çık sadece... Hayat yolunda başarılar

X