- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- Konu Sahibi melekanesii
vicdan azabi cektirmek istiyosan cekmez sana diyim yani, hatta senin sessizlik icinde gitmen daha bi koyar .. yine de sen bilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzden boşa uğraşmasın işte. Adamı daha fazla pohpohlamasına gerek yok hayatına baksınTürk dizi ve filmlerinde olur o.
Evliliği boşanma aşamasına kadar getiren sorumsuz erkek, bir mektup okur, ne kadar sevdiğini anlar, koşarak gider sevdiği kadını alır, ikna eder ve bir ömür mutlu yaşarlar.
Oysa ki gerçek hayatta böyle değildir.
Konu sahibi boşanalım dedikten sonra , kocası yatağa gidip maç izlemiş bir adam.
Hiç etkilenir mi bu yazılanlardan?
Inşallah teşekkür ederimMektup güzel yani icini döküp rahatlaman açışindan iyi olmuş..her şey gönlünce olsun..
Ne gerek var?
Adamın umrunda değil sen hala daha bir şeyler yapma peşindesin.
Bence senin gönlün yok boşanmaya.
Olsaydı eğer, oturup uzun uzun yazmazdın şu yazıyı.
M melekanesii içten yazmışsınız.
Ben insanların içinde birşey tutmaması gerektiğine inanıyorum. Bundan sonraki hayatınızda da toparlanabilmeniz için bu gerekli. Yoksa söylemek isteyip de söylemediğiniz her şey kafanızda, kalbinizde dönüp duracak. Verin bence mektubu. Yada yüzüne söyleyin atın içinizden.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
fazla uzun olmuş. eşin okumaz bile bunu. sanırım okur bişeyler değişir diye çırpınıyorsun ama bence boşuna. üstte bir arkadaş bi kaç cümlelik özetini yazmış. cok istiyosan o notu bırak ve sessizce cık. ama bu mektubu verme
Hayır asla böyle bir beklentim yok. Sadece içimde kalsın istemedim. Sadece vicdan azabı çeksin istiyorumBana sanki bu mektubu okusun da kapına gelsin seni alıp evıne gotursun diye düşündün gibi geldi
Bir beklenti içinde değilim. Vicdan azabı çeksin istiyorum. Birşey yapacak adam çoktan yapardı bunu da biliyorum. Bir an önce hayatımdan tamamen çıksın istiyorum zaten