- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Ben ara ara eşimin bana vurması sebebiyle evden ayrıldım. Son olayda da eve misafir gelmişti hafif makyaj yapmıştım. Onlar gidince “birdaha sakın görmeyim makyaj yaptığını” gibi bi laf etti. Geçiştirdim ama çok sinir oldum. Tartışsam daha buyuyecek diye boyle sacma uyarılarına susuyordum. Ertesi gun arkadasımla piknik tarzı bir seyler yapmak için dışarı çıkacaktık. Arkadasım benim gitmediğim bir yeri teklif etti, orayı bana gezdirmek istiyordu. Yeşil alan, yürüyüş yerleri de olan bir yer. Rica minnet ikna ettim gittik. Birkaç gun sonra o geziyle ilgili laf sokmaya başladı. O kız seni alıp alıp götürüyor, kadın başınıza eve uzak yerde işiniz yok filan. Kızın eşine de tepki göstermiş. Arkadaşım bana karşı mahcup oldu. Ve benim de o gunku mutluluğum geçti gitti... son gunde de o işteyken marketten sigara almıştım. Görünce benden izin aldın mı giderken diye ters ters bakarak sordu. Zaten dolmuş durumdaydım. El kaldırıyor diye çok tepki veremedim ama baya ağladım ve tartıştım. Bir sürü ağır laf etti. Hatırladıklarım “ben eve bir sey almasam aç kalırsın, gidecekmiş çok da s...de. Umrumda değil, ayrılırsan sana zarar verebilirim” gibi cümlelerini hatırlıyorum son gunden. Akşamına o evde yokken çıktım gittim. Şimdi arkadamdan ortada bir sey yoktu, ben ona el kaldırmamıştım, boş yere gitti, asla getirmem filan diyormuş. İnsanlara beni şımarık gösteriyor. Evet şiddet olmadı da biraz bağırıp tepki versem olurdu da. Çok üzülüyorum paylaşmak istedim siz olsanız şiddet olmasa bile o laflara tavırlara çok kırılmaz mıydınız