• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş herkese “ortada bir şey yokken gitti” diyor

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Ben ara ara eşimin bana vurması sebebiyle evden ayrıldım. Son olayda da eve misafir gelmişti hafif makyaj yapmıştım. Onlar gidince “birdaha sakın görmeyim makyaj yaptığını” gibi bi laf etti. Geçiştirdim ama çok sinir oldum. Tartışsam daha buyuyecek diye boyle sacma uyarılarına susuyordum. Ertesi gun arkadasımla piknik tarzı bir seyler yapmak için dışarı çıkacaktık. Arkadasım benim gitmediğim bir yeri teklif etti, orayı bana gezdirmek istiyordu. Yeşil alan, yürüyüş yerleri de olan bir yer. Rica minnet ikna ettim gittik. Birkaç gun sonra o geziyle ilgili laf sokmaya başladı. O kız seni alıp alıp götürüyor, kadın başınıza eve uzak yerde işiniz yok filan. Kızın eşine de tepki göstermiş. Arkadaşım bana karşı mahcup oldu. Ve benim de o gunku mutluluğum geçti gitti... son gunde de o işteyken marketten sigara almıştım. Görünce benden izin aldın mı giderken diye ters ters bakarak sordu. Zaten dolmuş durumdaydım. El kaldırıyor diye çok tepki veremedim ama baya ağladım ve tartıştım. Bir sürü ağır laf etti. Hatırladıklarım “ben eve bir sey almasam aç kalırsın, gidecekmiş çok da s...de. Umrumda değil, ayrılırsan sana zarar verebilirim” gibi cümlelerini hatırlıyorum son gunden. Akşamına o evde yokken çıktım gittim. Şimdi arkadamdan ortada bir sey yoktu, ben ona el kaldırmamıştım, boş yere gitti, asla getirmem filan diyormuş. İnsanlara beni şımarık gösteriyor. Evet şiddet olmadı da biraz bağırıp tepki versem olurdu da. Çok üzülüyorum paylaşmak istedim siz olsanız şiddet olmasa bile o laflara tavırlara çok kırılmaz mıydınız

Akilli insanin hali baska oluyor diyorum sadece :) iyi yapmissiniz. Istedigini desin umursamayin. Zaten normal biri olsa sigara alirken izin almanizi istemez.
Ara ara evden ayrildim demissiniz bir istikrar gosterin ki arkanizdan ne dedigi onemini kaybetsin. Yani ayriliyorsaniz donmeyin, donecekseniz ayrilmayin.

Ben ara ara eşimin bana vurması sebebiyle evden ayrıldım. Son olayda da eve misafir gelmişti hafif makyaj yapmıştım. Onlar gidince “birdaha sakın görmeyim makyaj yaptığını” gibi bi laf etti. Geçiştirdim ama çok sinir oldum. Tartışsam daha buyuyecek diye boyle sacma uyarılarına susuyordum. Ertesi gun arkadasımla piknik tarzı bir seyler yapmak için dışarı çıkacaktık. Arkadasım benim gitmediğim bir yeri teklif etti, orayı bana gezdirmek istiyordu. Yeşil alan, yürüyüş yerleri de olan bir yer. Rica minnet ikna ettim gittik. Birkaç gun sonra o geziyle ilgili laf sokmaya başladı. O kız seni alıp alıp götürüyor, kadın başınıza eve uzak yerde işiniz yok filan. Kızın eşine de tepki göstermiş. Arkadaşım bana karşı mahcup oldu. Ve benim de o gunku mutluluğum geçti gitti... son gunde de o işteyken marketten sigara almıştım. Görünce benden izin aldın mı giderken diye ters ters bakarak sordu. Zaten dolmuş durumdaydım. El kaldırıyor diye çok tepki veremedim ama baya ağladım ve tartıştım. Bir sürü ağır laf etti. Hatırladıklarım “ben eve bir sey almasam aç kalırsın, gidecekmiş çok da s...de. Umrumda değil, ayrılırsan sana zarar verebilirim” gibi cümlelerini hatırlıyorum son gunden. Akşamına o evde yokken çıktım gittim. Şimdi arkadamdan ortada bir sey yoktu, ben ona el kaldırmamıştım, boş yere gitti, asla getirmem filan diyormuş. İnsanlara beni şımarık gösteriyor. Evet şiddet olmadı da biraz bağırıp tepki versem olurdu da. Çok üzülüyorum paylaşmak istedim siz olsanız şiddet olmasa bile o laflara tavırlara çok kırılmaz mıydınız
İstediğini desin. Kimse yoğurdum ekşi demez. Kadına dört duvarı dar ettim de gitmek zorunda kaldı diyemeyeceği için kendi kendine gitti diyor.

Öküz ya sinir oldum okurken. İyi yapmışsınız bundan kurtulmakla. Ne mal olduğunu herkese yayın bence. o bir şey yok dedikçe sizde anlatın nasıl leş bi adam olduğunu.

Size laf getiren insanlarla görüşmeyin. Adamın amacı size uzaktan da zarar vermek, sağlıklı biri değil. Yaptığı, söylediği hiçbir şey normal ve kabul edilebilir değil. Böyle ortak insanlar da tehlikeli. Dava açıp kurtulun, avukatınızla muhatap olsun. Siz muhatap olmayın. Diğer kişilere de hiç bir şey söylemek, açıklamak ve anlatmak zorunda değilsiniz. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Adamın çevresinde bir gün geçiren ne olduğunu biliyordur, millet böyle zamanlarda deşmeyi ve özele inmeyi, laf taşımayı sever. Tek lafınız bana lütfen onunla ilgili laf taşımayın, ilgilenmiyorum, benden de laf taşımayın.

Bir daha makyaz yaptigini görmeyeyim mi,? Bunun bu sekilde söylenmesi bile siddet, altinda tehdit var. Benim eski esimde bana siddet uyguladi evden ayrildim, kendi gitti asla gidip almam demis. O evden ayrilmakla en dogru karari vermisim, su an cok mutluyum onsuz.

Back
X