Eski erkek arkadaşımı nasıl geri döndürürüm

uzunca bi halat edin ve ucunu klips olacak şekilde düğümle beyfendinin arkasından fırlatarak tek hamlede boynuna geçirip çekersen döndürebilirsin.

kızlar ben 7 ay boyunca biri ile sevgili oldum çok güzel bi ilişkimiz vardı ve aynı yerde çalışıyoruz . Eski erkek arkadaşım aslen Bursalı, Ilk tanıştığımız da senin ilerde Bursa'ya gitme gibi bi niyetin var ise bu iş olmaz dedim hayır öyle bi niyetim yok dedi son 1 aydır bu konuda çok kavga ediyorduk en sonunda ayrılmak istedi ve bitti ben bi sürü mesaj attım hiç birine cevap vermedi en sonunda faceden falan bütün sosyal Paylaşım sitelerinden engelledim iş yerinde de görmemek için çabaladım salı günü 2 hafta oldu biteli sizce döner mi Dönmesi için daha neler yapmalıyım ?
Bu işte ya anlatım bozukluğu var ya da terslik var :KK43:

Senden kurtulduguna belki sevinmistir o yuzden donmuyordur engellemissin sevgilini demekki evlenince bu kız beni zincire vurur diye kaçmış :KK55:boşuna bekleme derim :KK14::KK59:

kızlar ben 7 ay boyunca biri ile sevgili oldum çok güzel bi ilişkimiz vardı ve aynı yerde çalışıyoruz . Eski erkek arkadaşım aslen Bursalı, Ilk tanıştığımız da senin ilerde Bursa'ya gitme gibi bi niyetin var ise bu iş olmaz dedim hayır öyle bi niyetim yok dedi son 1 aydır bu konuda çok kavga ediyorduk en sonunda ayrılmak istedi ve bitti ben bi sürü mesaj attım hiç birine cevap vermedi en sonunda faceden falan bütün sosyal Paylaşım sitelerinden engelledim iş yerinde de görmemek için çabaladım salı günü 2 hafta oldu biteli sizce döner mi Dönmesi için daha neler yapmalıyım ?

Sali gunu olmasaydi donebilirdi. Cok kotu bir gunde ayrilmissiniz. :KK53:

bana bahane gibi geldi biraz. madem ayrildiniz arkaya bakmanin anlami yok. ayrica ulasmak isteyen insan halepte olsa ulasir. eger donmesi icin adim atarsaniz.kendinizi kucur dusurmus olursunuz . sonucta en basindan anlastiginiz ve sizin kabul.etmeyeceginizi soylediginiz bi konu ile ayrilmisiniz . kararinizin arkasinda durmanizi tavsiye ederim

Siz şuan hangi şehirdesiniz ?

Hiç bişey yapma. Dönmesi için bişey yaparsan seni memleketine götürmeye çalışacak. Zaten kendi memleketin de evlensen eşinin memleketi de olsa gitme. Gelenden gidenden bunalır sürekli kavga edersiniz. Ne kadar uzak, o kadar iyi. Benim eşim de memleketimize gitmek istiyor ama ben istemiyorum. Annem orada, kayın validem orada. Birine gitsem öbürü küser, öbürüne gitsem öbürü. Onlarla mı uğraşcam. Durmadan akrabaları gelip gidecek eve, kendi evimi temizlemekten acizim gidecem kaynanam iş bekleyecek. Eşime gidip de böyle demedim. Baş başa rahatça vakit geçiremeyiz, gelenden gidenden başımızı alamayız, özel hayat denen bişey kalmaz dedim yani. Ben sadece yanımda sen ol istiyorum. ÖZel anlarımız olsun, biri arayıp aaa size geliyoruz derse moralimiz bozulur dedim ve oda düşündü hak verdi. Sonuçta insanlar istediği kadar sevsin cinselliği rahatça yaşamak için evleniyor. En azından bizim için bu böyle. Evlenmeden bişey olamayacağına göre, mecbur evleniyoruz. Hep senelerce canım cicim el ele tutuşup gezelim, aşkımızı yaşayalımla olmuyor bu işler. İnsanız sonuçta. Eşime de söyledim. Yani bunu söylemek hoş bişey değil de anneannem anlatmıştı. Birden pat diye çıkıp gelmişler, annemler uygunsuz halde. KApıyı açsan bi dert açmasan iki dert. Bize yatılı misafir gelirdi. Annemin akrabaları falan. Annem öfkeden deliye dönerdi özel hayat denen bişey kalmadı diye küfrederdi yani. Gelip barışmak isterse bu şekilde konuş. Başta söyleyemedim sonuçta sadece sevgiliyiz ama iş ayrılık noktasına gelince konuşmak zorunda kaldım. Anlamanı bekledim anlamadın de. Sevgilin bakar, düşünürse hak verir yani. Ama o gelip konuşmadan sen alttan alma. İlla konuşacam diyorsan da bunları söyle. Erkekler böyle şeylere dayanamaz.

Ne tesadüftür ki Bursalı başka biriyle çıktığını duyur. Hatta onun için Bursa'ya yerleşmeye olumsuz bakmadığını. En azından bir iletişime geçmezse ben de bir şey bilmiyorum.

tutarsız tavırlar.. dönmesini istiyorsanız englleyerek ona yanlış mesaj vermiş oluyorsunuz. kız beni engellemiş demekki hayatından çıkarmış görmek istemiyor diye düşünmüştür. ayrıca dönmesini istiyorsanız ayrılmanıza neden olan sorunlara çözümler düşünerek gidip yüz yüze neden konuşmuyorsunuz? hala seni seviyorum bunları böyle çözelim ne diyorsun gibi bir yaklaşımınız olabilir. yani illa erkekler kadınlara döner diye bir şey varsa bile ben görmedim. sevgi kolay bulunmuyor bulduğunuzu düşünüyorsanız kaybetmemenizi tavsiye ederim.

Aslında imkansız diye birşey yok. Çünkü bende bunu yaşadım canım. Lakin döndüklerinde de hiç birşey değişmemiş oluyor affedersin ama mal gibi kalıyorsun. Ama seviyorsan ve sevginden eminsen çabala. Damlaya damlaya göl olur demişler. Ve her zaman hayırlı olan için dua et olup da mutlu olamayacaksan Rabbim hiç nasip etmesin.

X