-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.161
Erce 1.kasım.2013 cuma günü Zeynep Su prensesini spinal sezaryen ile dünyaya getirdi.
Bilgisayarı bozukmuş, o yüzden ben haber veriyorum canlar :)
Allahım ne güzel haberler alıyoruz :) yakında tek taş oynayanlar ikilemeye başlayacak herhalde :)
Taf 'ı da ispiyonlayım :) 2.ye hamile.
Canlarım selam,
Son sayfaları okudum şöyle bir. Yavaş yavaş toplanıyoruz inş.
Medi, erce, eslem ve aklıma gelmeyen tüm taze anneler hepinizi çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inş.
Biz bugün 2 yaşımızı doldurduk. Tuna'm konuşmaya yatkın çıktı. 1,5 yaşından beri konuşuyo..Şu an çenemiz çok düşük maşallah:)
1 hft önce kreşe başladık. Aralık ortası işe başlıyorum. Alıştırmak için erken başlattık. Sabahları kriz yaşıyoruz çok üzülüyorum ama alışacak inş.
Sanırım işe başlayınca daha sık gelebilirim buralara. Annelik en yoğun meslek:)
Öpüyorum sizi ve bebelerinizi
Merhaba kizlarrr guzel dileklriniz icin cok tesekkur ederim tlfndan alinti yapamadim
rabbime binlerce sukurler olsun evladims kavustum allahim isteyen herkese nasip olsun
Potimm gecmis olsun canim ins iysindir simdi
bilgisayar tamir olunca zeynepsuyu sizinle tanistiririm teyzeleri
gurbetcim sen napiyosun dktor islerin bittimi sonuc nedir canim ins senden de yakinda guzel haberler aliriz
canim bnm cok cok gecmisn olsun allhim sifa versin sana arada olsada yine hepimiz ugruyoruz haber veriyoruz kendimizden unutulmamak ne guzel kizin da buyudu masAllah
Potitom geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Maşallah fıstığım kocaman olmuş nice senelere sağlıkla inşallah
masAllah yavrumaMerhaba güzel arkadaşlarım, oğlumun pırıl pırıl teyzeleri.
3 sene önce bu sıralar daha yeniydim forumda :) bir bebek hayaliyle yaşıyordum o günlerde.
bugün ise o bebek tam 2 yaşında kocaman adam oldu yaa :))
Eki Görüntüle 898141
hepsinin derdi ayrı valla. benim oğlan 1 yaşına kadar doymayı bilmiyordu. kaşığı bekletince kızıp ağlıyordu. ne olduysa 1yaş gününde oldu. kuzeninden virüs kaptı ishal istifar. o iştahlı bebek yok oldu. ondan sonra yemek işkence gibi oldu. ki 16. ayına kadar çiğneyip tükürüyordu. la daha 8 aylıkken ağzında güzelce çevirip dişsiz haliyle damaklarıyla güzelce pütürleri ezip yutuyordu. 12-16ay arası krizlerdeydim. tam yine düzene oturdu derken hooop 4tane azı ve 2 köpek dişi aynı anda çıkar mı??? üstüne de haziran başı yine aynı kuzenden aynı virüsle ishal istifar hastanelik oluyoruz. ağustosta memlekete gittim 1aydan az fazla kaldık. yapmam etmem dediğim şeyi yaptım. tabakla kaşıkla peşinde gezdim. sonra baktım ki bu numaralar sadece bana. anneanesinden bi güzel yiyor ki şaştım. hıı sen misin anneyi üzen. öğünlerin arasını uzatıp ara öğün hiç bişi vermedim belli bir süre. sadece öğlen yemeği ve akşam yemeğinin arasında meyve verdim
eylülden beri de sadece sabah süt veriyorum. belli bir zamandan sonra akşam sütü içmek mideyi rahatsız edermiş diye okudum bir prof.un yazısında. gerçekten de rahatladı sanki, uykusuna da yansıdı. şu 2 yaşı o kadar bekledim ki. deliksiz uyku için. çok şükür eskiye göre çok nadir çıkar sesi gece.
ay siz nerdeydiniz ayollaf açmasanız konuşacak bişi bulamıyordum
kıyamam ya, azıları falan mı çıkıyor ki ?Anacım öğle ve akşam yemeği arasında sadece meyve mi!!! Şuan saat öğlen 1 ve vera kahvaltısını yemedi! Günde 1 öğün yiyor onu da yarım yamalak :/ kimseye inandıramıyorum çünkü kilosu 13.5 ayına göre şişman bile sayılır! Eymen 13 kilo ama 2. öğününü yedi... Anlamadım ben bu bebelerden bişey :/
vallahi mi yaKızlar ben 2. ye hamileyimmmmmmmmm...
test yaptım 2. çizgi çıktı.. 2,5 sene bekledim bu çizgileri görmek için şimdi peşpeşe geldiler.
Oğlum 18 aylıkken doğacak diğeri..
Planlı değildi hemen olmaz sanıyordum. 2 yaş ara ile düşünüyordum. ama nasip kısmet...
İşim çok zor dua edin bana...
Kızlar ben 2. ye hamileyimmmmmmmmm...
test yaptım 2. çizgi çıktı.. 2,5 sene bekledim bu çizgileri görmek için şimdi peşpeşe geldiler.
Oğlum 18 aylıkken doğacak diğeri..
Planlı değildi hemen olmaz sanıyordum. 2 yaş ara ile düşünüyordum. ama nasip kısmet...
İşim çok zor dua edin bana...