Eski dostlar hep beraber elele verelim

Sağolun kızlar. :)
akıllım, eğer bebeler hazırsa neden bu sene de olmasın? yoksa sen mi kendin mi hazır değilsin :)
ben bu olaydan çok korkuyordum gözümde de çok büyütüyordum. tabi çocuktan çocuğa değişiyor da. seninkiler de duble :) kızlar daha kolay öğreniyorlar (diyor çevremdekiler) şükür emre de üzmedi. sünnet olduğu gün bezi istemiyorum dedi. bırakış o bırakış :)

merhaba eskı dostlar
koprıcım tebrık ederım masallahh emrecık abıı olmus .allh damatlıgınıda gostersın ınş.
medıı masallahhhhhh cok guzelsınızz bayıldımm .buradan resım yukleyemıyorum facede eklı olaydık bende zeynepsuyun resımlerını atardım sıze .
potımm naberrr arkadasım ozledım senı ve herkesı .ben hamıleyken 27 kilo aldım .su an 10 kılom kaldı yavas yavas verıyorum balkalım
bızden haberlere gelınce
zeynepsu 10 aylık oldu .emmeyı bıraktı malesef cok ugrastım ama olmadı hanım sultanım emmedı .masallah canavar gıbı emekliyo heryerı kurcalıyo pesınde kosturuyoz.cerenım unıversıteyı kazandı cok sukr .ordu unı ıktısat bolumu 4 yıl evden uzakta olucak .yazarken bıle ıcım sızlıyo amamecbur gelecegı ıcın .
herkesı operım .gorusmek uzere canlarr

Gözün aydın canım tebrik ediyorum Ceren'imi, başarıyla tamamlar 4 yılını inşallah.
minik prenses de büyümüş maşallah kızçeme :) ara ara haber ver kendinden.

selam kızlar hey gidi şu topiğin fıkr fıkır halleri özledim valla yaa ne kaynatıyorduk gerçekten hepimiz deşarj oluyorduk .
ben işe bşladım bir ay olacak neredeyse . alışmak zorundayız alışmaua calısıyoruz cok zor oluyor çoğu kez akşaö yemegı yemeden devrılıyor yatıyoruz bebişler uyuyunca enkaz gbıyım enkaz gbiyim hiç dnlenemıyorum

selam kızlar,
uzun zaman oldu yazmayalı.bugün aklıma geldiniz siteye girip tekrardan sizlerden haber alınca çok sevindim. benim sıpam 2,5 yaşına geldi.doğum için işten ayrılmıştım evdeydim 2 hafta oldum işe başlayalı.biraz zorlanıyorum çok özlüyoum sıpamı ama napalım daha fazla oturamazdım.annem bakıyor kızıma. bu arada tuvalet eğitimimizi tamamladık biz.darısı sizlere inşallah.baya zorlu bir süreç.neyse biraz daha okuyayım neler varmış sayfada.daha buralardayım nasılsa.

hiç kimsecikler gelmiyor artık galiba. Emre çok zor bir çocuk olmaya başladı. çalışmıyorum ama pilim akşam olmadan tükeniyor. çevreden kaynaklı bir terbiyesizlik saygısızlık çıktı ortaya ve buna çok üzülüyorum.

Selam canlarim nasilsiniz bakalim,epeydir yazamadim malum coluk cocuk ecrinim 3 yasina girdi 2014 10. ayda,masallah bir diller var ki yetisemiyorum hizina cok bilmis simdiki nesil bambaska,bu arada bende dogum kilolarimi verdim 23 kilo almistim hepsi gitti hamile kaldigim kilonunda altina düstüm su an toplam 30 kilo verdim,hem spor yaptim hemde fikkat ettim diet yapmadim.sadece hamur ve tatlidan uzak durdum,ecrinimde ana okuluna baslafi yurt disinda erken basliyorlar bilirsiniz belki,cok zor alisti inanin baya zordu benim icin,bende eski isime yeniden baslafim canlarim,bakiyorum eskisi gibi kimse girmiyor artik,burda bir ortak gün belirlesek ve saat haftda bir günde olsa sohbetlessek yine eskisi gibi güzel olmazmi canlarim,ne dersiniz,eger fikir akliniza yatarsa yazin buraya,zaman ve tarih belirleyelim.ercem bidigim,medicalim secreterim,gurbet ablam,koprinam ve diger arkadaslarim sizleri ve yavrularinizi öpüyorum,allaha emanet olun canlarim,görmeden sevdiklerim

Son düzenleme:
Potim seni görmek ne güzel. Bir çoğumuz bebeklendik. Kimisi ikinciyi yaptı hemen ilkin peşine. haliyle vakit ayıramaz olduk sanırım. Emre'm de büyüdü. 16 aralıkta 3 yaşında oldu. dünyaya gelen büyüyor :) laflarına yetişmek mümkün değil. bir de destansı uzun cümleleri bitiriyor beni ben cümlenin başını unutmuşken Emre hata yapmadan sonunu getiriyor.
Yapma, etme, az dur, onu kurcalama, bunu karıştırma. diye diye geçiyor zaman. (çok karışmam yaptıklarına ama bazen bir bıkkınlık geliyor) herşeye yetişemiyorum bazen ve eksik hissediyorum kendimi çoğu zaman.
Biz de ev telaşındayız. Eylülde aldık. nisan-mayıs gibi teslim edecekler. taşınma işi ve çıkacak masraflar gözümü korkutuyor.
Bizden böyle....

Koprinam hayırlı olsun canım rabbim agız tadıyla oturmak nasip etsin ,allah saglık versin yeterki canım yavaş yavaş ödenir,benimde ev alma ihtimalim var dua edin inşallah olsun hayırlısıyla,arada bi bakın kızlar topige ya olmuyo böyle

Merhaba dostlar:)
Ben iki sipali olali beri dünya daha bir gizli donuyor sanki. Az önce bir nefes alma saatinde aklima geldiniz bir bakayim dedim. Herkescikler iyidir inş. Oluyorum hepicinizi:)

Ayyyyyy cok sevindim gozun aydin canim .
Merhaba canlarim.
Zeynepsu 19 aylik oldu bile .ne cabuk buyuyolar .cok hareketli bi bebek .masallahh bicir bicir.ceren ünyede univetsite okuyo .ben ise basladim calisiyorum .bole gunlet geciyo .
Potimmmmm koprimm gurbetcim medim ve diger canlarim herkesi operim .facesi olanlar ekleyim birbirimizi .

slm canlar hamis olanlar hayirli olsun doguranlar gözünüz aydin bebgini buyutenler kolay gelsin
Rabbim diledi oldu insAllah saglikli bir bebek nasip olur kizim duyunca cok agladi cok istiyordu rabbim kizimin yuzunu guldursun

koprina gurbetgüzeli cok sevindim sizin adiniza rabbim kucaginiza almayi nasip etsin,ben 3 ü cocugu düsünemiyorum bile,oglum ergenlige girdi (13) zor zamanlari,kiz desen tam bi bilmis kaldim ikisi arasinda kafayi siyirmazsam iyidirsizleri seviyorum canlarim arada yazin bos birakmayin burayi

Canım sagolasın bnm oglanda erken hemde cok fena acayıp hısler gelıomus hoppp kendımızı alısverıste buluyoruz o zamann rahatlıo

Selam arkadaşlar. Epey olmuş kimse yazmamış. 36+0 olduk şükür. geri sayım başladı diyebilirim. Zaman akıp gidiyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…