Eski dostlar hep beraber elele verelim

aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!
tebrık ederım eslemcim
ınsallah sağlıcakla zor donemı de atlatırsınız4tatlı anne taze anne güzel anne
kutlar çok çok tebrık edrim darısı basıma

- ah nutellam bitmiş koş koş koş mutfağa :)

Eslem tebrik ederim canım çok duygulandım, Rabbim sağlık versin yavrucuklara. Yazını okurken çok duygulandım.

Kızlar baktım da medi yazmamış buraya, ben maydanoz teyze gibi yetişeyim dedim.
Medim geçen salı doğum yaptı. Nur topu gibi oğluş ve kızımız geldi. Oğluş ve medi evdeler, kızçemizin biraz solunum sıkıntısı varmış ama yarın o da taburcu olacakmış. Genel durumları iyi. Kendini iyi hissedince detaylarıyla.anlatır taze annemiz :KK66:

Eslem tebrik ederim canım çok duygulandım, Rabbim sağlık versin yavrucuklara. Yazını okurken çok duygulandım.

Medim geçen salı doğum yaptı. Nur topu gibi oğluş ve kızımız geldi. Oğluş ve medi evdeler, kızçemizin biraz solunum sıkıntısı varmış ama yarın o da taburcu olacakmış. Genel durumları iyi. Kendini iyi hissedince detaylarıyla.anlatır taze annemiz :KK66:

Çok çok sevindim, Allah kızımıza da şifa versin acilen anne sıcaklığına kavuşsun.
Medi mutlaka biliyorsundur ama üşenme sakın 2 en fazla 3 saatte bir sütünü sağ. Her emzirmeden sonra da sağ ilk başlarda ne kadar uyarırsan göğüsleri öyle devam eder

ayyy çok sevindim yaaaa .rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
mediiii gözün aydın olsun
darısıda bana olsun

selam kızlarr ben geldim dogum yapan tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum saglıkla huzurla buyutun bol bol sütünüz olsun inşallah giremedim buralara kusura bakmayın yoksa hep aklımdasınız kopişten alıyorum haberlerinizi

bizi sorarsanız iyiyiz oğluşum 5 ekimde 2 yaşını dolduracak kocaman oldu teyzeleri nasıl buyuyor anlamıyorum diyebilirim işte bu yakışıklı benim özgürüm :KK70:

$1377399_10151853491858886_360330255_n.jpg

arada girmeye calışıcam inşallah sifremi unutmustum :KK70: öpüyorum hepinizi

slm
17 eylülde bebişler dünyaya geldı
2,300-24000 kızım 1 hafta yoğun bakımda yattı :KK43: solunum sıkıntısı vardı ama şimdi ii ve ıkısı de yanımda
mujdelemeklte gec kaldım
hepınızı openziyyyyyyyyyyy

Medicim güle güle büyüt bebişlerini.Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin inşallahhh

selam kızlar nasılsınız çok özlüyorum sizi, sohbetlerimizi:KK43:( 19 aylık oldu ela bir yaramaz ki sormayın..evdeyim çalışmıyorum doğumdan beri ama.. hiç vakit bulamıyorum kendime :KK43: ve tabi nete de giremiyorum.. benden önce oturuyor bilgisayarın başına pepe pepe diye..dillendi bir de bıcır bıcır habire konuşuyor...
medicim doğum yapmış sanırım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...erce seninde doğumun yakın galiba allah bir avazda kurtarsın canım sağlıkla al bebeğini kucağına...çok okuyamadım topiği son sayfalarda gördüğüm haberler bunlar kaçırdığım varsa yazın kızlar bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım sevgiler öpüyorum sizi ve minnaklarınızı...

selam kızlar nasılsınız çok özlüyorum sizi, sohbetlerimizi:KK43:( 19 aylık oldu ela bir yaramaz ki sormayın..evdeyim çalışmıyorum doğumdan beri ama.. hiç vakit bulamıyorum kendime :KK43: ve tabi nete de giremiyorum.. benden önce oturuyor bilgisayarın başına pepe pepe diye..dillendi bir de bıcır bıcır habire konuşuyor...
medicim doğum yapmış sanırım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...erce seninde doğumun yakın galiba allah bir avazda kurtarsın canım sağlıkla al bebeğini kucağına...çok okuyamadım topiği son sayfalarda gördüğüm haberler bunlar kaçırdığım varsa yazın kızlar bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım sevgiler öpüyorum sizi ve minnaklarınızı...

masAllah iki yasi devireceksiniz kuzummmmm yaa tam hareketli zamanlari sag saglikli olsunda varsin simarsin kuzum bende sohbetleri ozledim herkes bebeklerine kavustu mesguliyet artti tabi yakinda yine devam ederiz insAllah

Maşallah canım büyümüş fıstık :) öyle bir anda çözülüyor ki dilleri. emre 22 aylık ve artık derdini anlatabiliyor. yani yarım yamalak da olsa en azından ben anlayabiliyorum dediklerini. bebekçe konuşması var tabi hala. yaramazlıklarını anlatmıyorum bile. :))
Ben de elimden geldiğince sık takip etmeye çalışıyorum forumu ama herkez evine işine bebişine yoğunlaştı iki yıldır. valla şaka maka 3 sene geçmiş sizleri tanıdığımda :) 2010 kasımda üye olmuştum ben foruma :)

Selam canlar,öncelikle gecmis kurban bayraminizi kutlarim,büyüklerin ellerinden kücuklerin gözlerinden bebelerimide sevgiyle kucaklayip öpüyorum,medicalcigim allah yavrularinizi size bagislasin,hayirli saglikli,uzun bir ömür diliyorum,bak gördünmü sabrinin mükafatini aldin hemide fazlasiyla.benim cadimda 2 yasina girdi,iki hafta önce dogum gününü yaptik,epeydir giremedim topige saglik sorunlarim vardi,su andada hastanede yatiyorum,rabbim büyük buda gecicek insallah,sizleri unuttugumu sanmayin,yogun gecince günler buraya zamanim kalmiyo,hepinizi kucakliyorum:KK16:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg
Selam canlar,öncelikle gecmis kurban bayraminizi kutlarim,büyüklerin ellerinden kücuklerin gözlerinden bebelerimide sevgiyle kucaklayip öpüyorum,medicalcigim allah yavrularinizi size bagislasin,hayirli saglikli,uzun bir ömür diliyorum,bak gördünmü sabrinin mükafatini aldin hemide fazlasiyla.benim cadimda 2 yasina girdi,iki hafta önce dogum gününü yaptik,epeydir giremedim topige saglik sorunlarim vardi,su andada hastanede yatiyorum,rabbim büyük buda gecicek insallah,sizleri unuttugumu sanmayin,yogun gecince günler buraya zamanim kalmiyo,hepinizi kucakliyorum:KK16:

canim bnm cok cok gecmisn olsun allhim sifa versin sana arada olsada yine hepimiz ugruyoruz haber veriyoruz kendimizden unutulmamak ne guzel kizin da buyudu masAllah

Minik Ecrinin doğum gününü kutlarım büyük bir gecikmeyle (05/10)
Sana da geçmiş olsun canım, ciddi bir sorunun yoktur inşallah. Rabbim şifasını versin.

Erce 1.kasım.2013 cuma günü Zeynep Su prensesini spinal sezaryen ile dünyaya getirdi.
Bilgisayarı bozukmuş, o yüzden ben haber veriyorum canlar :)

Allahım ne güzel haberler alıyoruz :) yakında tek taş oynayanlar ikilemeye başlayacak herhalde :)

Taf 'ı da ispiyonlayım :) 2.ye hamile.

X