- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.201
slm kızlarr nasılsınız dünya kadınlar gununuz kutlu olsunsize güzel haberim var ekim anneliğinden sonra kasım anneliğine terfi etmiş bulunmaktayım bir bebişim daha olacak özgürüm abi oluyor buda özgür gibi nokta atışı şimdiden zor olacağının sinyalini verdi özgür bey sürekli kucakta
Canım arkadaşlarım,
Hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.
1 aydır kimseden ses soluk çıkmıyor umarım hepiniz iyisinizdir.
Çok tebrik ederim. benden sonra yeni beebek senden geldi demek. sağlıkla gelsin ,inş.slm kızlarr nasılsınız dünya kadınlar gununuz kutlu olsunsize güzel haberim var ekim anneliğinden sonra kasım anneliğine terfi etmiş bulunmaktayım bir bebişim daha olacak özgürüm abi oluyor buda özgür gibi nokta atışı şimdiden zor olacağının sinyalini verdi özgür bey sürekli kucakta
Kopricim iyiyiz ama çocukların telaşından pek vakit olmuyor. Sen nasılsın emre yi kreşe verdin mi?
Çok tebrik ederim. benden sonra yeni beebek senden geldi demek. sağlıkla gelsin ,inş.
Kızlar ben 20. haftadayım ama hala hareket yok normal mi? oğlum 16. haftada hissettirmişti. bu kız uyuşuk bi şey olacak galiba:))
Bide göbüşüm sanki 7 aylık gibi çok büyüdü.
ben 1 nisanda bebeğimi kaybettim canım nasip degilmiş
Trilaylom çok sevindim maşallah..
Koprinaaa nirdesin??? İstanbulda bi tatlı yedim 1 ay önce gittiğimde!! Ankara'da yokadı trileçe
Sizin oraların tatlısuymış bana garantili bi tarif ver bacım!! Yetişşşş!!
Ben de iyiyim. Emre ve kreş olayı askıda şimdilik. bunaltacak kadar hareketli bir çocuk değil ama çenesi yoruyor :) azcık da çevreden kaynaklı bir agresifleşme aşamasındayız. çevredekileri fazla sık gördüğünde aramızda sağlıklı bir anne-çocuk ilişkisi yok ne yazık ki. bunun üzerinde duracağım biraz. 22 gündür hastayız analı oğullu daha yeni atlatıyoruz sayılır. ilaçlardan vücut dinlensin sünnet var sırada. sonrasında da pedagog randevusu alacağım.Kopricim iyiyiz ama çocukların telaşından pek vakit olmuyor. Sen nasılsın emre yi kreşe verdin mi?
Kızlar ben 20. haftadayım ama hala hareket yok normal mi? oğlum 16. haftada hissettirmişti. bu kız uyuşuk bi şey olacak galiba:))
Bide göbüşüm sanki 7 aylık gibi çok büyüdü.
Mrb Kızlar,
Hepiniz iisinizdir inş. Ben de ikinci bebek haberini vermeye geldim..Henüz çok yeni 6 haftalık. Kısmetse bu da aralık bebeği olacak..
Kaza diye bişey gerçekten varmış. Bizzat tecrübe ettim. :)
ne olduğunu bilemedim canım. bakayım neymiş.
Ben de iyiyim. Emre ve kreş olayı askıda şimdilik. bunaltacak kadar hareketli bir çocuk değil ama çenesi yoruyor :) azcık da çevreden kaynaklı bir agresifleşme aşamasındayız. çevredekileri fazla sık gördüğünde aramızda sağlıklı bir anne-çocuk ilişkisi yok ne yazık ki. bunun üzerinde duracağım biraz. 22 gündür hastayız analı oğullu daha yeni atlatıyoruz sayılır. ilaçlardan vücut dinlensin sünnet var sırada. sonrasında da pedagog randevusu alacağım.
Hakkında hayırlısı canım :) ben de az daha kazaya kurban gidiyordum da tutmadı. yani istemediğimden değil de hiç kendimi hazır hissetmediğimden.
sağlıkla kucağına alırsın iki numaranı da inşallah :)
2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor cnm. Aciliyetiniz yoksa beklemenizi öneririm..
Ben de hazır hissetmiyodum hala da hissetmiyorum ama nasip olunca yapıcak bişi yok. Allah sağlıklı şekilde verir inş..
nehaber canlarım
özledim hepinizi
ben bebişlerle evdeyim analık iznim çoktan bitti + 6 ay ücretsiz izin aldım o da bitti ıkı ay daha rapor aldım. o da bitince neyapıcam ben ..
işi bırakamam taşeron işçiyim kardro soylentılerı var bı de çıkarsam bütün emeklerime yazı olacak. kreşe yazdrdık ama daha cok erken eylülde bir yasına giriyolar neyapıcam psıkolojım bozuldu bunu düşünmkten azcık maddı ımkanım ıyı olsa hiç düşünmeyeceğim işi ama kadro benim elimi ayağımı baglıyo bi gelse biraz daha ucretsız ızın alma hakkım olur ve en azından bir buçuk yasında verırım kreşe dıye düşünüyorum. düşnmekten delirecem ben Eki Görüntüle 1183122
asel ve aras ellerinizden öperr
Merhaba kızlar. Emre 6.6.2014 yani geçen cuma sünnet oldu. çok çok rahat geçti herşey. 1 hafta oluyor evde pipili pipili geziyor beyfendirahatlığa alıştı ne kilot ne pantolon hiç bişi giymiyor. bölgesine elletmiyor bile. ama keyfi şükür gayet iyi. tam bir şebek oldu.
akıllıbıdık'ım canım trileçe sormuştun bizim bulgaristanda duymadım hiç, yediğimi de hatırlamıyorum ama güvendiğim bir sayfada var tarif.
nefisyemektarifleri . com 'a bakarsın. incele belki yediğine yakın bir tat elde edersin. malum ben 5 aydır diyetteyim denemiycim12kg verdim. daha 15 var.
Oyy oyyy masallah emreye erkeklige ilk adimi atti demek,hazir don kilotsuz geziyormus cisinide ögret koprinam,masallah ecrin bir haftada ögrendi,bu arada bende siki diyet ve spor salonuna gidiyorum 10 kilo verdim fazlaliklarimdan kurtuldum,bir 5 kilom kaldi onuda verirsem ohh deymeyin keyfime
bezi de bıraktık teyzesi. sünnet gününden sonra bir daha bağlatmadı. bırakmak için sünneti bekliyordum zaten. doktor bez içinde daha kolay iyileşeceğini söylediği için biraz ertelemiştik. şükür sorunsuz çözdük wc olayını da :)